HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (30/426) > >>

keildavid:
Csatlakozom. Én is köszönöm az Ascension 14. számot! :worship: :worship:
A rajzok tényleg jók. A cselekmények érdekes módon tényleg két fő részre van oszlik.
A főhősök fura módon elkezdtek veszekedni. Bár először úgy tűnt, hogy nem lehet tudni miért, de ez persze már egyből kiderült.

Galamb:
 Kösz a Ascension újabb részét. Hát átlagosnak nevezném a minőséget, a rajzok jók (vagyis a csajok dögösek.:P) A honosítás profi! :worship: :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a World of Warcraft Különszámot,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
ÁÁÁÁ..Ilyen nincs.Pont ezt kellett törölniük?Hiszen olyan szépen felépítették,a régi és az új szereplők közti átmenetet.És ez a garfika...elképesztően gyönyörű,talán csak a Sojourn-nal lehet egy lapon említeni.Nagyon szomorú vagyok,hogy nem lett belőle semmi,hiszen rajtatok nem múlt volna,gondolom ezzel folytatódott volna a történet fonal.Mindenestre köszönöm,hogy megosztottátok ezt a kápráztos különszámot!!

keildavid:
Ezer köszönet a World of Warcraft különszámért! :worship: :worship:
Tetszett ez a történet. És érdekes módon, tényleg epilógusa volt a fősorozatnak, ami pár hete befejeződött. Még az eddigi szereplők is meg lettek említve.
És persze azonban felbukkantak néhány új szereplők, amiről a végén kiderült, hogy felvezetés lett volt a Horda és a Szövetség című fősorozathoz. Ami sajnos ez nem sikerült. Tényleg kár érte, hogy nem sikerült. :( Pedig milyen jó sorozatok lehetettek volna. Főleg, a különszámokba bemutatott új szereplőkkel.
De persze az még nem jelenti, hogy nem lesz World of Warcraft. Mert még lesz egy 5 részes mini, amiről szintén a főoldali hírbe van megemlítve.

SithLord:
Üdv! Köszi a WoW 25.részét,Aldarion,beigli69! :worship: :worship:
Méltó lezárása volt a törénetnek egy ilyen lenyűgöző epikus csata!Végre kiteljesedett Med'an hatalma a többiek által.Cho'gal meg csúfos vereséget szenvedett.Azért arra kíváncsi lettem volna,hogy ki lett volna az ő mestere?Ez talán már egy másik kaland.
Végig nagyon tetszett  ez a sorozat! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése