HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
dancsi:
Most olvastam el a 300 harmadik részét (jobb későb mint soha:)), és nagyon tetszett. A történetszövés nagyon jó, néhol a rajzok mondjuk nem nagyon tetszettek, de egyedi az biztos. Tetszett, hogy a történet nem válik csöpögősen érzelgőssé, végig megmarad a spártaiak katonás jelleme.. jó nagyon, várom a folytatást...Még annyit kérdeznék, hogy a Nekromata képrgényből lesz még vagy vége annak a projektnek?
Zodiak:
Red Sonja MFP #003
rajz, tus és színek 4/5 (relative a korhoz)
történet 5/5
beírás és fordítás 5/5
// szubjektív vélemény //
Sepi:
--- Idézetet írta: Gabe ---Örülök, hogy legalább két embert már biztosan érdekel a képregény. Ez pontosan 2-vel több mint az előző résznél, ami határozott javulás .
--- Idézet vége ---
Kell egy kis idő amig felfedezik az idelátogatók, hogy ilyen is van itt . Én megmondom őszintén, hogy csak most fedeztem fel ezt a képregényt ezen az oldalon (tudom nagy szégyen, de a fantasy részleg annyira nem hozott eddig lázba). Ebből is látszik, hogy mindig jól körül kell nézni, és most talán az időzítés is jó volt, hiszen nem vonták el a figyelmet róla egyéb szuperhős képregények. A héten majd még elolvasom a másik két részt is és arról is írok véleményt .
Gabe:
Örülök, hogy legalább két embert már biztosan érdekel a képregény. Ez pontosan 2-vel több mint az előző résznél, ami határozott javulás . Örülök hogy tetszik a sztori. Igazából fejlődik a történet, egyre komolyabban van megírva, erről majd az esetleges érdeklődők megbizonyosodhatnak a következő számban is.
(Abban a feljavítás mínősége is jobb lesz, mert menet közben rájöttem pár új fogásra. Nem hiába, egy efféle majd' harminc éves, amúgy is rossz minőségben scanelt képregénynél szükség is van.)
Sepi:
No ez gyors volt. Sikerült elolvasnom ezt az új Red Sonja-t. Olyan érdekes volt a történet, hogy szinte észre sem vettem ahogy pörögtek az oldalak a cdisplay alatt. Érdekes volt Balek története, az öreg jól előadta, csak nem húzta sokáig , mindenki kedven vörös hajú amazonja nem gyengén elbánt vele és Balekkel. Na de nem akarok itt spoilerezni, mindenki olvassa el, mert szokás szerint egy nagyon jó kis munka került ki Gabe, talgaby és Micho kezei közül . Köszönet érte.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése