HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
Troll:
A Twin Peaks-et az első évad után lötték le? Annak sincs rendes vége... Az aktáknak van?
Gorgonita:
Végigolvastam. Ez az ijesztgetősdi nem a kedvenc műfajom, de ez még elment. Kerek kis történet, némi tanulságszerű izével nyakonöntve. De itt legalább nem született szingli féleségek akarták megmondani a tutit a New Yorki titkárnők életéről. Mulder visszamagyarázása az életbe kissé magyarázatszerű volt, de biztosan úgy van, ahogy Scully magyarázta.
Gondolom ez is olyan tv sorozat ahol az évadok elejét és végét volt érdemes nyomonkövetni. Mert akárhányszor néztem bele sose derült ki semmi. Én meg spec Darth Maultól jobban megijedek, mint attól ha Scully boncol. Azóta már minden helyszinelő sorozatban boncolnak. Az Enterprise-ban is. Meg a Sírhant nyűvekben is. Meg a mittommilyen Hospitalban. Én meg húde unom.
Szóval nem az én világom, de azért véleményeztem. Végül is pacifista üzenete volt, csak több gyerek halt meg benne, mint ahány padawan Anakin keze által.
De azért ilyen Hicskokkos betojatós altatónak elmenős.
Tudomisén.
Végl is azt se tudom, hogy tetszett-e vagy sem.
És félreértés ne essék, a kritikus hangvétel nem a honosítóknak szól. Pláne nem Gillian Andersonnak. Őt szeretem. Most ugyan kicsit 2d-ben nyomta, de ahhoz képest hogy kezdetben mennyire nem bírtam a bigét, ma már csak kérnék tőle egy randit.
Bizonytalan vagyok na. Nem tudom, hogy tetszett-e. Azt hiszem az igazság odaát van.
Annál már sokal jobban tetszik, mint régen nem, de még sehol sincs ahhoz képest amikor majd tisztár X-akták függő leszek.
Twin Peaks a király no.
chi:
--- Idézetet írta: talgaby ---chi még nem tűnt el, legalábbis nemrég felbukkant. Gondolom befejezi majd a Nekromantát. A képregényt igazság szerint eredetileg is úgy adták ki, hogy első rész, majd kicsit ültek rajta (egy-két évet...) aztán befejezték.
--- Idézet vége ---
Még nem tűntem el? Hehe, egyelőre nem is tervezem. Sajnos mostanában kevés időm van, szóval eléggé lelassultam, de igyekszek a folytatással.
Troll:
Frissültünk: X-Akták 14 - A Baleset
talgaby:
A 300 nem fog nálunk folytatódni. Hanem majd a könyvesboltokban.
chi még nem tűnt el, legalábbis nemrég felbukkant. Gondolom befejezi majd a Nekromantát. A képregényt igazság szerint eredetileg is úgy adták ki, hogy első rész, majd kicsit ültek rajta (egy-két évet...) aztán befejezték.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése