HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasy képregények
SithLord:
Üdv! Köszönöm az új Vörös Sonját! Köszönet: talgabynak a fordításért, Gabenek a beírásért ,és Michonak a borítóért! Az ERŐ legyen veletek!
Troll:
Frissültünk:
Vörös Sonja - MFP #3 by talgaby, Micho and Gabe
mahdi:
A Metal Gear Solid nagyon is jó!!! Tényleg nem (csak ) nyalizásból írom! / a game is nagyon közel áll hozzám.../ Annak idején én is kiálltam a MGS képregény mellett, és így, mivel többek közt Gabe miattam sem hagyta abba a dolgot, nagyon a szívemen viselem a sorsát! Nagyon igényes munka és szükség is van rá! ( Azért sajnálom, hogy nem lesz második rész (sorozat) lefordítva....bocsi.....most tudtam meg, hogy lehet, hogy mégis lesz 2. sorozat!!!!!
MGS 11: 8/10 (ha ha! )
Zodiak:
Gabe nyugodtan. Megsértődni nem fogok.
Azért meg szeretném tudni, hogy te miért honosítasz (írsz be).
Én is végzek olyan munkát, amiért se fizut se elismerést nem kapok mégsem hőbörgök senkinek. Azért csinálom mert szeretem csinálni. Ha elismerik néha a munkám, akkor megköszönöm, de nem várok elismerést senkitől érte. Gondolkozz ezen kicsit.
és igen, korábban is írtam ilyen levelet (meg hozzászólást) a HZs stábjának ezért. Ez van, ez az én véleményem. Lépj tovább ha zavar, nem kell figyelembe venned.
Gabe:
Most már semmi. Akartam egy erősen off megjegyzést fűzni valamihez, de aztán kihagytam inkább.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése