HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (201/426) > >>

Aldarion:
Recsi mester! Úgy legyen, mert az Erő velünk lesz!

Recsi:

--- Idézetet írta: dr samson ---
--- Idézet ---A Sci-fi , fantasy részleg jelentősen háttérbe szorult a SZH-ös vonulat mögött , aminek én speciel vesztese vagyok .
--- Idézet vége ---
Hát, tudod ez van akkor, ha a tagok jelentős része szuperhősös beállítottságú. Én pl ki nem állhatoma a fantasyt, de azért egy minit így is sikerült a nyakamba sózni fordítás szempontjából. De lesz helyette sci-fi: Star Trek, meg Battlestar Galactica dögivel!  
--- Idézet vége ---
+lesz azért még SW is meg X-akták, amelyeknek ugyan van külön topicjuk, de ide is beillenek, úgyhogy jövőre elnyomjuk a SZH vonulatot

talgaby:
Conant csak annyit foglaltunk, aminek köze volt a Red Sonja v0-hoz. Volt egy Bélites szakasz benne (Tales of Conan and Bélit, vagy valami ilyesmi címmel jött ki a kötet belőle), és abból két rész a Red Sonjában jelent meg. Azt a négy Conant foglaltuk csak le, annak is megvan a fordítása egy ideje. De a marveles Conant hivatalosan sose terveztük, az a Knet érdekeltsége volt még akkor. És mivel nekem a DH-s v3 abszolút nem tetszik, de a Marveles klasszikusokból nincs megint csak emberi fogyasztásra alkalmas digitális változat, ergó feljhavító sem, így az is sajna zéró eséllyel fordulhat itt meg. Amit sajnálok, mert amikor még belefogtam a honosítósdiba, nagyon szívesen csináltam volna nagyobb tömegben (a Sonja-tartalékok is még évekkel ezelőttről valók).

trougal:
Nem a molesztálás végett írom   , de mintha valaha régen a Conan is terv szinten elhangzott volna ! Persze lehet , hogy keverem az oldalakat . Ha már a Red Sonjára várni kell , nem lehetne néhány életrevaló klasszikussal , pl. John Buscema képeivel feldobni az oldalt ? Az ő Megtorlója is nagyon bejött . Ráadásul az első sztori , amit tőle olvastam anno a Galaktikában  ( na ja nem vagyok tinédzser ), piszkosul jó volt .   De ezek csak ötletek , nyilván ti vagytok képben a lehetőségek szintjén . Meg aztán lehet , hogy rajtam kívül senkit sem érdekel a dolog .

talgaby:
Sepi: Ez így speciel nem igaz, mert a szkennjeinek kétharmada nem jön ki mástól, csak tőle. De azok jórésze nem is szokott érdekelni (jó, pl. az Atlantis Rising vagy a Kiss 3K jó lett volna...). De hogy engem is érintő dolognál maradjak, a mostani Bomb Queen-mini első három része csak tőle jelent meg digitálisan, és valószínűleg e miatt a tény miatt fogom feladni a maradék reményt is, hogy vha folytassam azt a sztorit.
Viszont Sonjából jobb minőségűt elfogadok szívesen. MinuteMen emlékeim szerint nem nagyon van, de talán értelmesebb DCP-s igen (bár kicsit remélem, hogy nem DarthScanner, theLastKryptonian vagy RacerX... ők még a rosszabbak).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése