HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (200/426) > >>

grey gargoyle:
Clive Barker - A Hírvivő #04
A sztori továbbra is magával ragadó és lenyűgöző hangulata van. Persze jobb lenne egybe olvasni az egészet, mert így mindig van 1-1 részlet, amikor elkezdek egy új részt olvasni, amire nem emlékszek pontosan. Nemtom hány részes ez, de valszeg el fogom olvasni egybe, miután mind elérhető lesz.  
Ez a Jo-Beth nagyon dögös csaj benne a 8. oldalon, el tudnék viselni ettől a Gabriel Rodriegeztől valami xxx-es felnőtt képregényt is.   A 19. oldalon van benne egy kisebb elírás; "Maga is tudjam, milyen az."

Jó kis történet ez, remegve várom a folytatást.
Köszönet a honosításért.

talgaby:
Igen, az Alpha 2-ben jelent meg, és ott volt az Alpha 3-ban és mindkét játék zillió másik változatában. Jelen lesz majd az SF4-ben is.

grey gargoyle:
Elolvastam ezt a részt is, bár többnyire tetszik ez a sorozat és olvasom is, az előző részt mondjuk nem bírtam végigolvasni.
Ennek a résznek szép a borítója. Mindegyik női szereplőnek legalább egyszer meg kell mutatni a bugyiját.  Kennek is igazán szép(pen megrajzolt) barátnője van. És a Végén Ryu mezítláb elindul bejárni a világot Sakurával. Ez a Sakura nem ismerős nekem egyik játékból sem, ő is szerepelt valamelyik részben? Úgy értem, hogy játszható karakterként vagy ellenfélként?
Köszönöm a honosítást
maradok tisztelettel... továbbra is az olvasója ennek a sorozatnak.

Sepi:
Frissültünk!
Street Fighter #06
Hírvivő #04

holloo:
Örülök, hogy a Sci-fi/Fantasy részleg éledezik, a Warhammer 40 000 megjelenése meg kimondottan boldoggá tesz  

--- Idézetet írta: Aldarion ---Emellett tervezek még ezt-azt ebbe a rovatba, de nem lövök már le mindent így előre...
--- Idézet vége ---
Itt remélem többek között egy kis Forgotten Realms-re gondoltál...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése