HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasy képregények

<< < (202/426) > >>

Aldarion:
Igen, a Warhammer éledezik, ezt bátran kijelenthetem, legalábbis a Boom! studios vonulatra vonatkoztatva. És igen, ez a rovat valóban le van maradva a szuperhősök mögött, de ennek ellenére lelkesen próbálom behozni a lemaradást.
Csak hogy spoilerkedjek egy kicsit a saját rovásomra, elártulom, hogy jővőre tiszteletét fogja tenni itt a Zsákon egy-két érdekesség, úgy mint:
- A Warhammer igazi sagává növi ki magát. Már dolgozom a folytatásain is.
- Sőt, akinek nem jön be a fantasy vonal azt is megvigasztalhatom, mert jővőre jönnek az Űrgárdisták is, ezúttal a Fekete Templomosok teszik majd tarósabban tiszteletüket, és szétbarmolnak egy két arcot...
- Illetve, ha megszakadok is folytatódni fog végre a Dragonlance-saga...
Emellett tervezek még ezt-azt ebbe a rovatba, de nem lövök már le mindent így előre...  Mindazonáltal remélem, felkeltettem egy-két ember érdeklődését...

Sepi:

--- Idézet ---és találok hozzá nem-WildBlueZerós szkenneket is
--- Idézet vége ---
Ez van, ha soha nem kérdezed meg tőlem, hogy nem tudok-e szerezni másmilyet.  Mert pl Red Sonjából van másmilyen is. Én a WildBlueZerós szkeneket le sem szedem, mivel mindegyikből van más, normális szkenn is. Csak WBZ szokott lenni az első, de később mindig van normális is belőle.  

talgaby:
A Red Sonja Marveles részlege feljavító híján teljesen félbeszakadt (ami kár, mert vagy egy tucat fordítás készült még anno hozzá), viszont... ööö... "megkaptuk" a CO-n kinn lévő Dynamite-féle v4-et, csak még fogalmam sincs, mikor lesz időm nekikezdeni. Olyan május környékén kis szerencsével talán beindul majd az itt nálunk, feltéve ha az önként jelentkező borítós nem csak félévente végez egy címlappal, és találok hozzá nem-WildBlueZerós szkenneket is (mert hogy én azokat még olvasni se vagyok hajlandó, nem hogy beírni, az is biztos).
A Slaine jó kérdés, nincs beírója, úgyhogy az most eléggé döglött dolog. A WarHammer viszont most ismét beindulni látszik.

dr samson:

--- Idézet ---A Sci-fi , fantasy részleg jelentősen háttérbe szorult a SZH-ös vonulat mögött , aminek én speciel vesztese vagyok .
--- Idézet vége ---
Hát, tudod ez van akkor, ha a tagok jelentős része szuperhősös beállítottságú. Én pl ki nem állhatoma a fantasyt, de azért egy minit így is sikerült a nyakamba sózni fordítás szempontjából. De lesz helyette sci-fi: Star Trek, meg Battlestar Galactica dögivel!  

--- Idézet ---ha sikerülne folytatnotok a sajnálatosan hosszú ideje jegelt Red Sonját
--- Idézet vége ---
Nos, ha jól tudom, ezt tervbe van véve, csak sajna Gabe jelenleg nem tud aktív lenni beírás szempontjából és ezért van jegelve a dolog.

trougal:
Örül a lelkem a Warhammer sorozatnak ! Remélem egy igazi sagává növi ki magát ! Viszont roppant mód szeretném ha sikerülne folytatnotok a sajnálatosan hosszú ideje jegelt Red Sonját , vagy az épp hogy beharangozott Szarvas Isten sorozatot .   A Sci-fi , fantasy részleg jelentősen háttérbe szorult a SZH-ös vonulat mögött , aminek én speciel vesztese vagyok .

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése