az AI-t elolvastam. nagyon tetszett. nem vagyok oda a nyálas csöpögős sztorikért, de esküszöm ez mindhárom nagyon aranyos volt.
Tök jó volt Wanda meg Vizio gyerekesen komoly viselkedése, de ami igazán tetszett ,ahogy meglovagolták ezt a témát, hogy hogyan jönnek össze. nagyon eredeti volt. és bár nem jellemző se wandára se vizióra se teljesen ez a viselkedés, mégis elhiszem, hogy ez akár igy is történhetett közöttük. És aztám, ahogy darázs meg a fekete özvegy néznek a végén azzal a szivecskés szemükkel az csúcs.
a második is elment, az jutott történet közben az eszembe, hogy vajon miért nem talál fel valaki black boltnak egy hangtompítót, amit feltehetne a szájára? valamit ami lecsökkenti a képességét, s akkor néha beszélhetne.
a harmadiknak már címe is ötletes. de végig nagyon bejött ez a képekben beszélés. nem láttam még ilyen képregényt, szóval nem tudom vannak-e ennél jobb vagy roszabb megoldások, de szerintem ez itt jól kijött. ahogy elmondja hogy a bíróságra kéne mennie. igazi activity aztán az özvegy dühe. meg ahogy macskaként ábrázlják őket aztán jön egy unalmasabb bunyó, kibékülnek és jön a csattanó, murdock már lent sétál valaki mással, na ezen majdnem meghaltam. végül pedig repül felé egy sai tőr.