Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 594228 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #745 Dátum: 2008. Április 09., 11:09:14 »
Attól függ, mit értesz "hamarosan" alatt. Ez egy karácsonyi project.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető holloo

• Kázmér
  • **
  • Nem: Férfi
« Válasz #744 Dátum: 2008. Április 09., 10:40:01 »
Most olvastam a Heroes Reborn részeket és gratulálok hozzá minden készítőnek. Remélem hamarosan folytatódni fognak a sorozatok.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #743 Dátum: 2008. Április 06., 12:37:35 »
Én még King elveszett művei c. könyvben olvastam róla, érdekelt hogy milyen lehet, de akkor ezek szerint nem olyan nagy durranás. Kösz.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #742 Dátum: 2008. Április 06., 09:36:59 »
Híres. Sokan írták (Stan Lee és Stephen King is). Egyértelműen adománygyűjtő valami. Érthetetlen sztori. És még egy amerikaihoz képest is szájbarágós. Micho még az idekerülésemkor szerette volna, ha megcsinálom, de már akor se lehetett rávenni. Szerintem olyan, mint a Max. Carnage: Örülj, hogy tudsz róla, de ne akard elolvasni is. Akármennyire nemes eszme áll mögötte.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #741 Dátum: 2008. Április 06., 09:09:14 »
Köszi szépen a Venom, bár még nem értem a végére, de nagyon tetszik!

Most kicsit más:

Idézetet írta: talgaby
A következő egy japán mese lesz, az erőse egy zanzásított démonos manga. Egyébként van az X-esben is egy afrikai népmese, az is nagyon jó.
Ha már X-men és Afrika, akkor érdeklődnék, hogy ismeri és olvasta-e valaki Heroes of the Hope című különkiadást, amit az afrikai éhezők megsegítésére adtak ki? Érdekelne, hogy milyen.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #740 Dátum: 2008. Április 05., 17:49:53 »
Pár éve elolvastam az öt Venom részt, aztán vártam, hogy jöjjön az uccsó.  Úgyhogy most kezdtem előről.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #739 Dátum: 2008. Április 05., 01:40:24 »
Belelestem a régebbi és az új Venomokba is. Jó látni, hogy mennyit fejlődött a fordítgatásbeirogatás 4 év alatt.

Katt a képre!

Nem elérhető Gza

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #738 Dátum: 2008. Április 04., 21:26:56 »
Erre a Venom sztori befejezésre már régen vártam. Köszönöm, hogy nem hagytátok annyiban. Újra elolvastam az elejétől. Köszi.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #737 Dátum: 2008. Április 03., 15:15:19 »
Hát, kérdezd Gabe-et... ő volt a beírója, nem tudom, mik a tervei vele, a fordítások már elég régóta megvannak vagy egy tucat részre előre.

Nem elérhető trougal

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #736 Dátum: 2008. Április 03., 14:56:17 »
Ez az új Elektra tetszik nekem . Jó tempójú a történet . Én is kiváncsian várom a folytatást . A Frank Milleres változat óta belopta magát a szívembe . Elektra , amúgy egyik legkedvesebb női képregényhősöm Red Sonja mellett . Apropó , az utóbbit folytatjátok valamikor a közeljövőben ?!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #735 Dátum: 2008. Április 03., 10:00:16 »
Hulk: Mióta fut a Chronopolison egész megkedveltem a sorozat humorát. Bár ez most egy kicsit komolyabb volt, de a régi X-Factor dilemája azért szórakoztatóvá tette. Jó, hogy most már itt is lesz belőle.  

Elektra: Őt még csak az Ultimate változatban olvastam, szóval kíváncsian várom, mi sül ki belőle. Eddig egész hangulatos, jók a képek, a történetről meg majd a végefelirat után...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #734 Dátum: 2008. Április 02., 10:27:18 »
Üdv! Köszi a Hulkot,igaz anno a Spidertomról leszedtem,csak azt akartam mondani,hogy Todd McFarlane rajzstílusa itt még tetszett..aztán mikor a Pókembert kezdte rajzolni..hát..maradjunk úgy,hogy nekem az nem jött be...

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #733 Dátum: 2008. Április 01., 19:15:06 »
« Utoljára szerkesztve: 2008. Április 02., 01:07:26 írta Troll »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #732 Dátum: 2008. Március 21., 11:13:41 »
hmmm... számomra vicces volt a Póklány azon részét olvasni, amiben monoklit kapott, mert a következő részben már a másik oldalon találtam ugyanazt a monoklit  
the desert's Woman, just look into the distance...

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #731 Dátum: 2008. Március 18., 14:45:53 »
Jó kis Silver Sable történetek voltak, előtte elolvastam az első pár részt is, azok is tetszettek. tipikusan a kilencvenes évek Marvel történetei.

Az első Fátumos epizód után el is olvastam a Végtelen Háborút, hogy onnan folytassam a sztorit, ami annyira jó volt, hogy meghozta a kedvem a Végtelen kesztyűhöz is, ami remélem szintén meghozza majd a kedvemet vmihez...
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 18., 14:46:13 írta KiD »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #730 Dátum: 2008. Március 16., 16:49:46 »
Na végre én is el tudtam olvasni ezt a sztorit. Nekem is bejött, jó kis történet volt, és meg is hozta a kedvemet a végtelen háború elolvasáshoz. Kösz mindenkinek!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #729 Dátum: 2008. Március 16., 10:56:34 »
Nem rossz a sorozat egyébként, legalábbis amiket eddig csináltam, azokról tipikusan meglátszódott, hogy abban a korban készültek, amikor tényleg mindenki kaphatott egy sorozatot a Mervelnél, mert még volt annyi friss ötletük mindenfelé, hogy olvasmányos sztorikat hozzanak össze, plusz egy csomó karakter akkor még elég új vagy kihasználatlan volt. Bár amikor utánanéztem, meglepett, hogy 35 számot élt meg a Silver Sable, meg mertem volna esküdni rá, hogy max egy évig húzta.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 16., 14:34:14 írta Troll »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #728 Dátum: 2008. Március 16., 09:36:14 »
Üdv! Nem vagyok valami nagy Silver Sable fan,de ez a két szám zseniális volt,egy percre sem lehetett unatkozni benne,változatos és remek volt még grafikai téren is! Köszönet érte:
talgaby,Cimbi,Darkness,Nitro,hogy senkise maradjon ki          
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #727 Dátum: 2008. Március 15., 17:30:08 »
Heh, Darkness rossz stáblistát küldött akkor nitronak, mert ha jól emlékszem, az is üres volt az első ellenőrzéskor. Na mindegy. Biztos megzavarta a névrokonának sorozata.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #726 Dátum: 2008. Március 15., 16:33:50 »
Abból tudok dolgozni, amit kapok. Ha az első oldalon a stáblistában az szerepel, hogy fordító: Cimbi, beíró: Darkness, borító: Nitro, akkor én sem mondhatok mást. Maximum azt, hogy: bocsi.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 15., 16:35:51 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #725 Dátum: 2008. Március 15., 13:45:21 »
Fura, megesküdtem volna, hogy ezt én fordítottam... oh well...

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #724 Dátum: 2008. Március 15., 10:12:41 »
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Silver Sable és a Vad Banda #4-5

"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #723 Dátum: 2008. Március 02., 16:05:45 »
A Valentine napi Marvelek nálam is bejöttek. Mint az ilyen ünnepi kiadványok rendszerint. Birom amikor a csodálatosak, hétköznapi, vagy épp ünnepnapi poénokkal vesződnek.  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #722 Dátum: 2008. Február 16., 14:29:20 »
Hát igen, nem tűnik egyszerű műveletnek, főleg az a videó alapján, amit egyszer beraktatok a retusálásról.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #721 Dátum: 2008. Február 16., 12:35:42 »
Vmennyit egy script segítségével próbáltam javítani, de javarészt inkább az eredeti is ilyen. Képfeljavításhoz nem értek, szóval olyasmihez hozzá se fogok beírásra, aminek kell egy kis előkezelés...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #720 Dátum: 2008. Február 16., 11:57:31 »
Én is elolvastam az Ai-t. Nem is volt olyan rossz, mint ahogy gondoltam.  De komolyan, a Black Bolt-os kifejezetten jóra sikerült. A honosítás is nagyon jó lett (A színek eredeti scan-en is ilyen szépek voltak, vagy ti javítottátok fel?)    
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 16., 11:57:45 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #719 Dátum: 2008. Február 15., 10:33:45 »
Szívesen. Igazság szerint attól féltem inkább, hogy az oldal átlaglátogatói (akik inkább a fiatalabb hímneműek csoportjából kerülnek ki) gyakorlatilag sikítva eldobják, mert ez végső soron egy lánymanga... de jó látni, hogy van legalább egyvalaki, akinek tetszett.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #718 Dátum: 2008. Február 14., 21:03:39 »
az AI-t elolvastam. nagyon tetszett.  nem vagyok oda a nyálas csöpögős sztorikért, de esküszöm ez mindhárom nagyon aranyos volt.
Tök jó volt Wanda meg Vizio gyerekesen komoly viselkedése, de ami igazán tetszett ,ahogy meglovagolták ezt a témát, hogy hogyan jönnek össze. nagyon eredeti volt. és bár nem jellemző se wandára se vizióra se teljesen ez a viselkedés, mégis elhiszem, hogy ez akár igy is történhetett közöttük. És aztám, ahogy darázs meg a fekete özvegy néznek a végén azzal a szivecskés szemükkel az csúcs.
a második is elment, az jutott történet közben az eszembe, hogy vajon miért nem talál fel valaki black boltnak egy hangtompítót, amit feltehetne a szájára?  valamit ami lecsökkenti a képességét, s akkor néha beszélhetne.
a harmadiknak már címe is ötletes.  de végig nagyon bejött ez a képekben beszélés. nem láttam még ilyen képregényt, szóval nem tudom vannak-e ennél jobb vagy roszabb megoldások, de szerintem ez itt jól kijött. ahogy elmondja hogy a bíróságra kéne mennie.  igazi activity  aztán az özvegy dühe. meg ahogy macskaként ábrázlják őket   aztán jön egy unalmasabb bunyó, kibékülnek és jön a csattanó, murdock már lent sétál valaki mással, na ezen majdnem meghaltam.   végül pedig repül felé egy sai tőr.  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Február 14., 21:05:18 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #717 Dátum: 2008. Február 14., 19:40:59 »
Köszönöm Pókfej sztorit. Jó poénok, jó történet: szóval minden benne volt, ami egy jó pókember füzetbe kell. Egyedül a rajz nem tetszett annyira, de azért láttam már csúnyábbat is. A honosítás is király lett.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *