Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 593934 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #685 Dátum: 2007. December 21., 10:34:58 »

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #684 Dátum: 2007. December 14., 13:35:25 »
Idézetet írta: Farek
Én meg azt, hogy ilyen hosszú hallgatás után végre visszatalálj az Angyalokhoz is!   Hát hol jártál, báránykám?

Óh, Angyalom! Távoli realitásokban... csak most tévedtem vissza a 616-osra.  
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #683 Dátum: 2007. December 11., 16:44:12 »
Sok mindenre, majd meglátod.  
És nem kötözködni akarok, Genál, de legközelebb a képregényekről a topikjába írj, légyszíves. Köszi.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Genál

• Fantom
« Válasz #682 Dátum: 2007. December 11., 16:36:48 »
jó volt a Hulk fordítás tetszett bár elég ködös még Ryker mire készül...

szerk.: áthelyezve
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 17:02:59 írta talgaby »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #681 Dátum: 2007. December 11., 15:59:41 »
A kérdés feltevése alapján én a zöld erdőre tippelnék...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #680 Dátum: 2007. December 11., 15:44:34 »
Én meg azt, hogy ilyen hosszú hallgatás után végre visszatalálj az Angyalokhoz is!   Hát hol jártál, báránykám?
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 15:58:48 írta talgaby »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #679 Dátum: 2007. December 11., 14:30:53 »
Remek!  Akkor várom már a Karácsonyt!
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 14:36:25 írta talgaby »
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #678 Dátum: 2007. December 11., 11:59:13 »
Karácsonyra más lesz majd, de az is lesz ennyire jó, mint a Mozaik, nem fogsz benne csalódni.  Terveink szerint a következő Mozaik tavasszal fog kigurulni kis műhelyünkből.

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #677 Dátum: 2007. December 11., 11:53:16 »
helló

Kicsit lemaradtam, de mindenkép úgy gondoltam el kell mondanom: Franklin Richards és az Arany Nagyi története a kedvenc marvel csapatom! Nem is reméltem, hogy valaha olvashatom majd magyarul. Köszönöm! Csodálatos élmény volt!  A Szellem írtókból elszabadult bolygó sütiket sütő szakács gondolata egyszerűen zseniális, mi sem kézen fekvőbb egy lila, szarvas sisakos bolygó faló óriás kielégítésére! Vajon a mi bolygonk, lévén híján krémes rétegeknek és egy jelentős része vízzel, olyan lehet mint egy szem szöllő vagy van egy dinnye is? Vagy ezekhez túl sós? Olajbogyó? Minden esetre nagyon sajnáltam mikor a nagyi a végén elveszíti a képességeit...    Úgy gondolom a marvel univerzumban különös hiány uralkodik a 60 feletti női szuperhősökből és most is csak a mézes madzagot húzták el elöttünk, hogy lehetne is akár egy!

A Marvel Mozaik 3. számból (örülök hogy megélte a 3. számot is  ) az utolsó Pókemberes történet nagyon szép volt, sokkal jobban tetszet, mint a Kölyök, aki... A vége kép, amint a hősök belerepülnek a narancssárga naplementébe igazán romantikus ábrándozásokra késztetett, főleg ilyen polgár háborus idők után! A Marvel Minik bájosak, de a Gyíkarcok és  a Megrontó nem tetszett. Karácsonyi szám lesz?

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #676 Dátum: 2007. December 11., 07:48:46 »
Idézet
pedig a lövész c. Mark whalberg filmből már megtudtuk ki ölte meg Kenedy-t.

Az csak kamu! Majd most kiderül, hogy igazábólk ki volt!  
Ja és szívesen galamb!

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #675 Dátum: 2007. December 10., 21:52:22 »
pedig a lövész c. Mark whalberg filmből már megtudtuk ki ölte meg Kenedy-t.  
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #674 Dátum: 2007. December 10., 19:57:19 »
Ja igen, a dallasi melóm! De pszt!

Amúgy köszönöm az új részt, ez a Joe gyerek  jó arc, ez a tábornok meg jó gyűlölni való őrült, szóval jól sikerült "főgonosz". Buscema nem tartozik éppen a kedvenc rajzolóim közé, de most egész jól sikerültek a képei. A honosítás is kiváló, köszi szépen emberek!
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 10., 19:57:42 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #673 Dátum: 2007. December 10., 13:42:36 »
Pontosan, a következő számban kiderül, hogy ki ölte meg igazából Kennedy-t!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #672 Dátum: 2007. December 10., 12:40:56 »
Lesznek itt még érdekes dolgok ebben a történetben.  Csak győzd kivárni.

• Spawn
« Válasz #671 Dátum: 2007. December 10., 12:28:54 »
Ez az új hulk rész túl rövid volt, hogy így önmagában izgalmas legyen, de nem volt rosz azért, várom mi fog ebbő még kisülni.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #670 Dátum: 2007. December 09., 20:19:06 »
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Hihetetlen Hulk v3 15

"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #669 Dátum: 2007. December 09., 10:30:10 »
Doran rajzolt egyebet is, a legismertebba marveltől a Book of Lost Souls (amit egyszer jó volna már megszerezni...). Egyébként inkább beugró rajzoló, talán egy mini volt még teljesen az övé, azon kívül Annualokba, nagyobb kötetekbe rajzolt ilyen rövideket, ill. más kiadóknál egy-két sztorit (köztük Sandmant is). Alapvetőena sci-fis/misztikus/fantasy-s dolgokat szereti, ahol szabadon engedheti a képzeletét. A honlapján van is tőle pár jó kép.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• Spawn
« Válasz #668 Dátum: 2007. December 09., 09:43:53 »
Ez a Marvel team up nagyon beteg sztori volt.  nagyon be kell fáradni, hogy valaki ilyet kitaláljon.  A vége poén volt, az tetszett belőle a legjobban. De az a véleményem, hogy azért néha kellenek ilyen sztorik is, 1-1 néha jó ezekből a nézzük másképp sztorikból.

Marvel Mozaik.
A Sámson doki történetén, komolyan majdnem halálra röhögtem magam. ütött nagyon.      
A marvel miniket imádom, azokból soha semennyi nem elég. Bármennyit el tudnék olvasni belőlük.
A gyíkarcok, szerintem gagyi volt, a Megrontó sem tetszett annyira.
A Leah viszont egy megható és egyben elszomorító sztori, sajnos túl rövid volt.
Ahogy mentek a képkockák az jutott eszembe, hogy egy gyönyörű kislányt látok, szegényre semmi jó nem várhat az utcán, hogy kerül egy ilyen kislány egyedül az utcára azt nem tudom, de sajnos van ilyen. és aztán jött az első szöveg: "A mája leállt, és a veséi is feladták..."
A rajzoló viszont fantasztikus, ő tette naggyá ezt a sztorit, ahogy tudta ábrázolni a kislányt, az érzelmeket az arcán.
Ez a Colleen Doran szokott a marvelnél rajzolni vagy ez csak egyszeri alkalom volt? ha igen mit, F4-et (mintha abban lettek volna hasonló stílusú rajzok)? mert én még nem hallottam a nevéről.

A beírás is profi mindegyikben, és a köztes képek is jók voltak amerika kapitányrol meg rozsomákról.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #667 Dátum: 2007. December 08., 12:46:47 »
Köszi szépen emberek az új Marvel-mozaikot! remek történeteket válogattatok össze. Külön köszönet Inner circle-nek és Blixxxa-nak a Megrontóért. Nem ismerem az eredeti szöveget, de ez a honosítás marha jó lett, főleg az Öszödi beszéd átköltés.  Leah a másik történet amit még kiemelnék, nagyon szép, igazi mestermunka! A többi történet is nagyon jó volt, és jó karácsonyi képeket sikerült választanotok! Még egyszer kösz szépen!    
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 08., 12:47:22 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #666 Dátum: 2007. December 08., 12:19:38 »
Kedves Gorgonita.

Mi, a Mikulás lelkes manói, örülünk, hogy tetszett az a kis csomag, amit összeválogattunk és a Télapóra bíztuk, hogy továbbítsa neked/nektek. És mivel ilyen szépen kérted, biztosíthatlak, hogy a Jézuskának is átadjuk az instrukciókat, hogy karácsonyra is legyen valami ajándék nektek.

Sepi, az egyik manó.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #665 Dátum: 2007. December 08., 12:10:53 »
Kedves Mikulás!

Megkaptam a Mozaikot! Köszönöm!

Azért írok Neked, mert tudom, hogy mindig csak akkor kapsz levelet, ha kérnek tőled valamit. Aztán ha vége az ünnepeknek, nem is törődik Veled senki.
 De én most még azt is elmesélem melyik mozaik miért tetszett. Mert tudom, hogy szereted olvasni.

Na szóval:
 Sámson doki:
 Nagyon király volt, hogy végre nem aludtam el egy órán. És persze tanultam is valamit. Pláne, hogy tudom ám, a szuperhősöket és Ultront ki kell felejteni az igazi történetből. Kár hogy kevés az ilyen tanár.

Hulk.
 Hát ez pont olyan volt mint az én első randim. Feledhetetlen! "Zakót pocsolyába ne!"

Gyíkarcok
 A mamám elöszőr azt mondta hogy ezt nem olvashatom el, mert én is utánozni fogom a Pókembert. De én megmondtam neki hogy nem vagyok  buta ő se legyen! Azért van benne az impozáns kép a helikopter megmentéséről, hogy lássuk ilyet csak az igazi szuperhősök tudnak. Meg ott az elején a figyelmeztetés is. Ezek a felnőttek nem tudnak olvasni.

Illuminánsok
 Ezen is sokat nevettem, mert jól bealázza a Marvel crossoverek pontatlanságát. A kedvenc poénom, amikor Cap ás HawkEye mindent hal, és kitárgyal.

Apropó Cap. Nagyon jó a kép amikor odaadja a pajzsát szánkózni a kölyköknek. Ez olyan igazzán Ami Kapos cselekedet. De hova rohan Logan az ajándékkal? Most ő kapta, ő viszi, vagy ellopta?

Megrontó
 Ezt a böszmeséget! Hogy-hogy nem vették észre hogy van még nála egy rakétavető?! Azt hiszem most már duplánm is a képregénytörténelem része vagyok. Mert ide a 36.06-ois kaliberű kirgíz-keserű-keselyű hangtompitós, vontcsövű, hátrasiklás nélküli, köszörült golyós, percenkét 43 golyót kilövő agyonágyút, hogy ez nem így volt az eredetiben.

Fáklya.
 Ez volt a legaranyosabb. Fóleg a csattanója. Meg is fogadtam, hogy sose fogok dohányozni.

Leah
 Yeah! Nem tudom eddig melyik volt a kedvenc Spidey történetem, de most már ez lesz. Eszembe jutott róla az is, amikor Thor kapja a leveleket egy másik kislánytól. Meg hogy azt se olvastam volna Nélkületek! Komolyan csokorba kellene gyűjteni az ilyen legeket, és a képregény művészet, vagy a legszebb képregények címmel a nyitólappra linkelni, hogy új rajongókat szerezzünk.

May néni
 Hát igen. Emléxem milyen sokár regeltem be én is. Ez valamivel jobb megoldás mint a Chronopolisos.   Annyit hiányoltam belőle, hogy egy kicsit a hangulatot is lehetne fényezni benne. Hasonló érdeklődési körű emberek. Közösségi érzület. Nagy röhögések. Stb. Egyébként én mindig azért írok hátha lesz még olyan, ami testszett, és működik.

Szóval köszi mégegyszer! És mivel a levél elején megígértem hogy nem kéregetek, ezért követelem, hogy Karácsonykor is legyen frissítés!  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #664 Dátum: 2007. December 08., 10:07:12 »
Idézet
Sámson doki Hanuka magyarázatától egyszerűen padlót fogtam... (aki ezt kitalálta megérdemel egy tucat dícséretet.. nem teljesen komplett a biztos:))

Hát igen, nem hiába mondom, hogy Peter David egy remek író.  Amúgy én is halálra röhögtem magam a fordítás közben...

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #663 Dátum: 2007. December 07., 21:39:10 »
MarvelMozaik2-3.

Végre elolvastam mindet. Ha könyvről lenne szó, akkor az kellen mondanom, hogy két kiválló novellaválogatást kaparinthattunk a markunkba. Mindegyik kis történet egy-egy kis gyöngyszeme a marvel univerzumnak, mégis a legjobban a második kötet Fenegyerek története, és a harmadik kötet Leah című Pókember sztorija fogott meg. Andersen meséihez tudnám csak hasonlítani őket (az utóbbi szinte A kis gyufaárus lány visszahangja). Nagy kár hogy ritkán születnek ilyen történetek. Talgaby külön köszönet hogy magyarra átültetted és így azokhoz is eljutnak, akik nem juthattak hozzá eredetiben ezekhez a történetekhez.
A többi történet alapvetően remek, és könnyed szórakozást nyújtott. Sámson doki Hanuka magyarázatától egyszerűen padlót fogtam... (aki ezt kitalálta megérdemel egy tucat dícséretet.. nem teljesen komplett a biztos:))
Ismét kitűnő munkát végeztetek mindannyian akik a két válogatáson dolgoztatok!

May néni mint Galactus hírnöke.

Nem semmi egy füzet, az egyszer biztos, bár csak egy álom. Ha nem paródiaként tálalják, nem lehett volna sehogy sem belepaszírozni ezt az abszurd elmejátékot, és akkor egy remek gondolattal lettünk volna szegényebbek. A honosításért itt is csak köszönetet lehet mondani, megérte dolgozni vele, gratulálok.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #662 Dátum: 2007. December 07., 14:48:00 »
Hú, hát régen írtam ide, de a May néni sztori mellett nem lehet szó nélkül elmenni!

Nagyon komoly egy történet, zseniális komolya...egy hatalmas paródia. De mekkora poénok vannka már benne  
"nagy fiatalember"...."nova, hoznál nekem egy pohár tejet?". Dúúva  
Persze komolyabb logikát nem véljünk felfedezni, de mindenképp megéri elolvasni. A spidertomon vetettük fel, hogy May nénit úgy lehetne kiírni Peterék életéből, úgy, hogy mégse haljon meg, ha ő lenne az új Szellemlovas.  Láttuk, Hírnökként milyen jól megállja a helyét, szóval az ötlet határozottan jó!  

Köszönöm ezt a kis aranyos történetet és remélem mindenkinél járt már a Mikulás!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #661 Dátum: 2007. December 07., 12:49:12 »
Az már megjelent magyarul, a Pókember és a Fekete Macska különszám valamelyik részébe került bele.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #660 Dátum: 2007. December 07., 12:27:29 »
Na igen a "Kölyök..." amit  még nagyon régóta el szeretnék olvasni. Az ugye nem jelent meg magyarul? Esetleg ti nem tervezitek a honosítást?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #659 Dátum: 2007. December 07., 12:09:19 »
Üdv! Most olvastam el a Marvel Team-up 137-et !  Ez milyen egy hihetetlen történet volt! Hatalmas poénokkal! Nagyon tetszett,mint honosítás és grafikailag is rendben volt. Köszönet talgabynak,Michonak és Dórikának!       Az ERŐ legyen veletek!!!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #658 Dátum: 2007. December 06., 22:15:34 »
Majd benne lesz a Byrne-kötetek negyedik szakaszában is (eredetileg oda szántam, de mág így is rengeteg ideje tolódik a kirakása, ezt gondolom a kreditoldalból is ki lehetett következtetni...). Volt egy hónap, amikor az összes fejes a Marveltől elment vmi konferenciára az USA másik végébe, és ott is maradtak jó darabig, ekkor  a segédszerkesztők lettek az ideglenes főnökök, és ennek örömére egy rakás idióta sztorit találtak ki. A May nénis a legelvetemültebb, az F4-es csak fura, egyébként meg volt pár elvont, egyébként meg csak betettek pár ökörséget, más címeket meg egyáltalán nem érintett, megint mások meg kissé radikálisabban kezelték, pl. a mai napig talán legjobb Pókember-sztori, a Kölyök, aki... szintén segédszerkesztői hónapos szülemény.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #657 Dátum: 2007. December 06., 19:58:59 »
Nem hiszem el! A May néni hírnökös sztorit végre elolvashatom!        

El is olvstam gyorsan "Aranynagyi" -    - kalandját. Nagyon tetszett, marha jó poénok voltak szwsz benne, marha jól fordítva. Amúgy mi volt tulajdonképpen ez a segédszerkeztők hónapja? Több ilyen történet született?
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 06., 20:21:16 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #656 Dátum: 2007. December 06., 18:14:14 »
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Marvel Mozaik 3. szám
Marvel Team-up 137

"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."