Kedves Mikulás!
Megkaptam a Mozaikot! Köszönöm!
Azért írok Neked, mert tudom, hogy mindig csak akkor kapsz levelet, ha kérnek tőled valamit. Aztán ha vége az ünnepeknek, nem is törődik Veled senki.
De én most még azt is elmesélem melyik mozaik miért tetszett. Mert tudom, hogy szereted olvasni.
Na szóval:
Sámson doki:
Nagyon király volt, hogy végre nem aludtam el egy órán. És persze tanultam is valamit. Pláne, hogy tudom ám, a szuperhősöket és Ultront ki kell felejteni az igazi történetből. Kár hogy kevés az ilyen tanár.
Hulk.
Hát ez pont olyan volt mint az én első randim. Feledhetetlen! "Zakót pocsolyába ne!"
Gyíkarcok
A mamám elöszőr azt mondta hogy ezt nem olvashatom el, mert én is utánozni fogom a Pókembert. De én megmondtam neki hogy nem vagyok buta ő se legyen! Azért van benne az impozáns kép a helikopter megmentéséről, hogy lássuk ilyet csak az igazi szuperhősök tudnak. Meg ott az elején a figyelmeztetés is. Ezek a felnőttek nem tudnak olvasni.
Illuminánsok
Ezen is sokat nevettem, mert jól bealázza a Marvel crossoverek pontatlanságát. A kedvenc poénom, amikor Cap ás HawkEye mindent hal, és kitárgyal.
Apropó Cap. Nagyon jó a kép amikor odaadja a pajzsát szánkózni a kölyköknek. Ez olyan igazzán Ami Kapos cselekedet. De hova rohan Logan az ajándékkal? Most ő kapta, ő viszi, vagy ellopta?
Megrontó
Ezt a böszmeséget! Hogy-hogy nem vették észre hogy van még nála egy rakétavető?! Azt hiszem most már duplánm is a képregénytörténelem része vagyok. Mert ide a 36.06-ois kaliberű kirgíz-keserű-keselyű hangtompitós, vontcsövű, hátrasiklás nélküli, köszörült golyós, percenkét 43 golyót kilövő agyonágyút, hogy ez nem így volt az eredetiben.
Fáklya.
Ez volt a legaranyosabb. Fóleg a csattanója. Meg is fogadtam, hogy sose fogok dohányozni.
Leah
Yeah! Nem tudom eddig melyik volt a kedvenc Spidey történetem, de most már ez lesz. Eszembe jutott róla az is, amikor Thor kapja a leveleket egy másik kislánytól. Meg hogy azt se olvastam volna Nélkületek! Komolyan csokorba kellene gyűjteni az ilyen legeket, és a képregény művészet, vagy a legszebb képregények címmel a nyitólappra linkelni, hogy új rajongókat szerezzünk.
May néni
Hát igen. Emléxem milyen sokár regeltem be én is. Ez valamivel jobb megoldás mint a Chronopolisos. Annyit hiányoltam belőle, hogy egy kicsit a hangulatot is lehetne fényezni benne. Hasonló érdeklődési körű emberek. Közösségi érzület. Nagy röhögések. Stb. Egyébként én mindig azért írok hátha lesz még olyan, ami testszett, és működik.
Szóval köszi mégegyszer! És mivel a levél elején megígértem hogy nem kéregetek, ezért követelem, hogy Karácsonykor is legyen frissítés!