Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 593927 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #655 Dátum: 2007. November 09., 15:51:23 »
Na, Sepi már válaszolt helyettem. Honosítva szerintem nincs, de gondolom, ha egyszer eljutnak oda, a Chronopolis meglesz majd.  de egyébként ha végasztünk a Dogs of Warral (ami 7 rész...), akkor egy olyan 2 részes sztori jön majd, amiben a hulk elégtételt vesz a Förtelemen a Bettyvel történtekért...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #654 Dátum: 2007. November 09., 09:18:15 »
Köszi a választ!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #653 Dátum: 2007. November 08., 20:23:49 »
Idézetet írta: galamb
U.I.: A felesége hogy halt meg? valahol van honosítva az a rész, vagy esetleg tervbe van -e véve itt?
Betty sugárfertőzésben halt meg, azután amikor Förtelem beinjekciózta a saját vérével. Sokáig egyébként Bruce azt hitte, hogy a saját surgázásától halt meg. Azt viszont sajnos nem tudom, hogy ez melyik számban történt, de talán dr samson megtudja mondani.

+++

Azóta utánanéztem, az Incredible Hulk v2 466-os számában halt meg Betty, de nem tudom, hogy valahol is honosították.
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 08., 20:43:10 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #652 Dátum: 2007. November 08., 20:01:26 »
Heh, pont aktuális ez a kutyás rész, úgyis pár nap múlva láthatjuk ahogy Zöld barátunk a tv-ben is nekimegy a blökiknek.
  Bár ez a rész inkább az akcióra lett kihegyezve, és nem olyan "moralizálós", mint az előző, de így is tetszett, főleg hogy, maga Banner a narrátor. A honosítás is király, köszönöm szépen!      
  U.I.: A felesége hogy halt meg? valahol van honosítva az a rész, vagy esetleg tervbe van -e véve itt?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #651 Dátum: 2007. November 07., 20:40:28 »
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 07., 21:19:52 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #650 Dátum: 2007. November 07., 08:39:10 »
Jóvanna, címekkel és nevekkel mindig gondban vagyok...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #649 Dátum: 2007. November 06., 15:45:49 »
Idézetet írta: Fairlight
Mondjátok meg: ugye lesz még ilyen több is???
Mondjuk.  

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #648 Dátum: 2007. November 06., 15:25:18 »
Ezer Köszönet a Marvel minik#1-3 ért Micho-nak, nitro-nak és talgaby-nak...  

Eszmételen jók, nagyokat röhögtem rajta...Jóllax,Amerika Kapitány intézkedik: "Pókember álarcot húz, megint nem tudjuk ki ő valójában! " , és a Mennydörgős rész...de a legjobb az volt, amikor AK elkiáltja a jelszót...  

Csak A #3 címe nem lett szerintem eltalálva: ez inkább Játszótérháborúnak tűnt...(no de sebaj...)

Mondjátok meg: ugye lesz még ilyen több is???
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 06., 15:26:07 írta Fairlight »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #647 Dátum: 2007. November 05., 17:28:19 »
Igyekszem!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
« Válasz #646 Dátum: 2007. November 05., 16:29:39 »
én igérem jó leszek.    
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #645 Dátum: 2007. November 05., 16:20:35 »
A legjobb pókerezős szám még valamelyik Lény v2 képregényben volt (legalábbis ha jól emlékszem). Ott aztán ott volt mindenki, és ha jól emlékszem, akkor a végén már csak Fátum doki és Pókember maradt játékban. De az nem rövid történet volt, hanem egy teljes számnyi.  Talán jövőre megcsináljuk a honosítását, persze csak ha jók lesztek.

• Spawn
« Válasz #644 Dátum: 2007. November 05., 15:57:49 »
láttam már egy másik pókerrel kezdődő sztorit is. Ott is a lény meg a bestia kártyázott, és valaki (asszem ágyugolyó) folyton beleszólt hátulról a játékba. de nem emlékszem már, hogy hol láttam.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #643 Dátum: 2007. November 04., 22:06:35 »
Köszönet a válogatásért.  
Ilyesmik jutottak eszembe:
Vizió & Wanda - Remélem ez a páros lesz még aktív. Sok lehetőség van bennük, a sc-fi és fantasy ötvözésére, illetve a logika és mágia (akár humoros) ütköztetésére.
Daredevil - Ha pár olvasó ezért vesz magához egy kutyát, már megérte. Kedvelem az ilyen kissé didaktikus, nevelő célzatú füzeteket. Végül is, ez a hősök dolga.
Spidey: Igen, vannak ilyen napok.
Daredevil 2 - Igazzy Daredevil hangulat
Rogue - Jó volt bepillantani Vadóc és Rejtély sokat emlegetett kapcsolatába.
Gemini - Újabb mozaik, ami a helyére került, Marvel kirakósomban.
Ami Kapi -Nagyon jó kis poén.
Reed Richards - Baxter Building humor. Nálam mindig bejön.
Játékos Játékok - Mintha az író saját szuperhősöktöl eluralt pályájára utalna ezzel a poénnal.
Hulk -Örülök, hogy megismertem a WWH-ban intézkedő kölyök történetét
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 04., 22:07:16 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #642 Dátum: 2007. November 04., 18:14:15 »
A Víziósnak elvileg a Vision & the Scarlet Witch vmelyik sorozata az előzménye/folytatása, az szólt arról, amikor odaköltöztek a kisvárosba. Egyébként vmelyik What The--?!-ben van is erről egy paródia.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #641 Dátum: 2007. November 04., 17:38:07 »
Mondjuk egy-két történetnél nekem is voltak hiányérzeteim, pl. Vadócnál tényleg ki volt a fogvatartott csávó, meg  Vizió & Boszi sztorinak is kicsit lóg a lába a levegőben, (meg szívesen olvastam volna valami kis téliesebb sztorit, de majd gondolom olyanokat kapunk karácsony környékén!  )
A Víziós és Boszis történetnek nem tudom, hogy van-e folytatása, én egyenlőre nem találkoztam vele.  A Vadócnál pedig nem meglepő, hogy nem derül ki, ki is a fogvatartott mutáns, de ez az ilyen rövid X történeteknél gyakran előfordul, hogy nem minden derül ki belőle, az a srác inkább csak egyfajta körítés volt a történetben. A hangsúly itt Vadócon és Rejtélyen, és az ő korai kapcsolatukon van.
Téliesebb sztorik pedig majd valóban karácsonyra jönnek, bár...  
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 04., 17:39:15 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #640 Dátum: 2007. November 04., 17:19:41 »
Elolvastam az egész antológiát: jó kis szösszeneteket csokorját kaptunk a monitorunkra. Tényleg volt minden: vidámság, szomorúság, nosztalgia (hű ha azokra a rendetlenségekre gondolok, amik régen az én szobámba voltak    Csak az én Pókember játékaim nem voltak hajlandóak segíteni  ) Mondjuk egy-két történetnél nekem is voltak hiányérzeteim, pl. Vadócnál tényleg ki volt a fogvatartott csávó, meg  Vizió & Boszi sztorinak is kicsit lóg a lába a levegőben, (meg szívesen olvastam volna valami kis téliesebb sztorit, de majd gondolom olyanokat kapunk karácsony környékén!  ) de a többségük pont egy ilyen antológiába való kerek, rövid de velős történet volt. Kedvencem a Kapitányos és a Pókfejes a mindig tündéri J.J.-vel  De Geminis is jó volt, kösz hogy végül azt is beválogattad Sepi!
 Szóval dr. samson, Farek, Sepi, talgaby és Troll, köszönöm mindannyitoknak!    
 Ja és marha jó lett a fórum népszerűsítő kis reklámocska a végén!
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 04., 17:23:33 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #639 Dátum: 2007. November 04., 13:44:20 »
Pedig ott van, az egyetlen a Marve-részlegben, aminek nincs neve:
http://halozsak.tlof.hu/down-mm-001.htm
No, az aztán tényleg egy jó vegyes honosító gárdát sorakoztatott fel anno.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #638 Dátum: 2007. November 04., 13:43:36 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Az első sztori története nem igazán fogott meg, szinte semmi eredeti nem volt benne, az tetszett mondjuk amikor a vízió elkapta az újságot.   A rajz viszont tetszett Wandát meg kifejezetten szépen tudta ábrázolni.
Nos, örülünk, hogy tetszett.  A Víziós történet volt az egyik amiben nem voltam biztos, hogy tetszeni fog az embereknek, de mivel Halloween van, egy ilyen szellemes, démonos történet pont illett bele, és ezért is lett ez a borítón is. Külön köszönet Fareknak a kíváló fordításért.  A másik, amitől féltem, az a Geminis történet, de szerencsére neked már tetszik, tehát remélem, hogy másoknak is tetszeni fog. Ez is egy olyan történet, hogy az elején szórakoztató, a második felétől pedig már az elmúlás van előtérben, talgaby kitett magáért ebben a történetben, mert a fordításnak is köszönhető, hogy ilyen jó kis hangulata lett a történetnek.
A Vadócos kérdésedre, pedig azért volt ilyen Vadóc, mert már jó ideje nem engedték kimozdulni, plussz még nagyon fiatal volt itt, és kivételesen örült, hogy végre részt vehet egy küldetésen.
Idézetet írta: grey gargoyle
most így a második alapján elő tudtam hozni az első marvel mozaikot is, de ahhoz nincs külön elérés? én nem találtam linket ahhoz. direkt vagy véletlen?
Pedig ott van az, a letöltések/szuperhősök menüpont alatt.

• Spawn
« Válasz #637 Dátum: 2007. November 04., 13:09:35 »
most így a második alapján elő tudtam hozni az első marvel mozaikot is, de ahhoz nincs külön elérés? én nem találtam linket ahhoz. direkt vagy véletlen?

• Spawn
« Válasz #636 Dátum: 2007. November 04., 12:59:35 »
Leírom én is a véleményem az új sztorikkal kapcsolatban. Szuper ötlet volt hogy sok kis történetet egybe betenni, ma egész délelőtt azt olvastam. Köszönet az összes fordítónak beírónak meg mindenkinek.
Az első sztori története nem igazán fogott meg, szinte semmi eredeti nem volt benne, az tetszett mondjuk amikor a vízió elkapta az újságot.   A rajz viszont tetszett Wandát meg kifejezetten szépen tudta ábrázolni.  
A második sztori egy szomorú kis történet. Jól sikerült, el volt találva nagyon.
A harmadikat nem igazán értettem. Ki volt akit kiszabadítottak? Miért nem hatott rá a vadóc érintése? Miért volt az első feladatánál így felpörögve Vadóc?
A negyedik viszont tök jó volt. De komolyan, ezt külön köszönöm. Imádom az ilyen sztorikat amiben a szuperhősök egy kis magánéletet is élnek. Bohóckodnak, szórakoznak. Egy kis könnyed laza sztori. A Lény is szivarozik, Fury is szivaros, Rozsi is szeret rágyújtani, Carol-ra nem emlékszem, hogy szokott-e, a Bestiát nem lehet kihagyni egy pókerpartiból.  Azt az ügyészt nem ismertem, eddig még nem olvastam róla sehol. (bár volt valami Tower ügyész régebbi pókemberekben, de úgy rémlik az más volt)  Energikon meg sem szólalt végig, de ez így volt jó, összeültek a füstös pókerasztalnál. Bár én nem dohányzok, de olyan igazi pókerhangulat volt, még ha nem is mutatták a játszmát sokáig. Plusz az is nagy jó volt hogy végre többet megtudtam Carol Danversről.
Az ötödiket nem értettem miért kellett lefordítani újra, míg be nem olvastam ide.
A hatodik volt az aminek abszolúte nem tetszett a rajza. (a hosszúnyakú jhonny storm pl), de egy aranyos story. A láthatatlan lányba tetszik, hogy hálóing nélkül alszik.  nem először mutatják így. Wyat meg az amazon szkander poén volt.   meg az a temporális vízhang is vicces volt a végén  
A hetedik is jópofa. A taxis hogy nézi, ahogy Matt fut be a sikátorba. „Héj! Azt hittem, hogy vak volt!” : ))))))))) Fenegyerek valóban félelmet nem ismerő. Nem szórakozik, azonnal beront a túszejtők közé, és néhány pillanat alatt elintézi őket.  
A nyolcadikra nehéz szavakat találni. Egyszerű de mégse. Amerika kapitány a szokásos kemény harci stílusával elintézi bunyós bűnözőt… egy krétás szivaccsal.  A hülye az amcsi zászlóra lőtt rá az elején.  Jó a vége.
A kilencedikben a gyerekre sokunk ráismerhet a saját fiatalkorára. Én is ilyen voltam, csak én nem szuperhős figurákkal nyomtam hanem gijoe-val.  
A tizediknek volt a legszebb grafikája, tetszett ez is.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #635 Dátum: 2007. November 04., 12:33:07 »
Uh, már másodszor futok akkor bele, hogy sikeresen lefordítok egy már nyomatatásban megjelent valamit...  No mindegy...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #634 Dátum: 2007. November 04., 11:53:17 »
Aha, nekem hiányzik ez a szám a gyűjteményemből, ezért kerülte el a figyelmem.  Sebaj, egy kicsit felfrissítettük, meg a miénk jobb is lett.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #633 Dátum: 2007. November 04., 11:46:47 »
én is k.neten bukkantam rá az év elején: Az am. 232.-ben jelent meg (nem tudom, hogy magyarban hányadik szám) konkrétan itt
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #632 Dátum: 2007. November 04., 11:36:21 »
Mivel a Pók sztori tartalma ismerősnek tűnt, ezért azzal kezdtem, és hamarosan meg is bizonyosodhattam róla, hogy már megjelent egyszer magyarul.
Igen, hol jelent ez meg, mert én még nem hallottam róla?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #631 Dátum: 2007. November 04., 11:27:34 »
Köszönet!  
 Mivel a Pók sztori tartalma ismerősnek tűnt, ezért azzal kezdtem, és hamarosan meg is bizonyosodhattam róla, hogy már megjelent egyszer magyarul. De így legalább összehasonlíthattam a két fordítást. Szwsz egyformán jó lett, volt ami az eredetileg hangzott jól (pl. "képernyőn látható híresség" helyett erdetetiben egy szimpla "tévésztár" szerepelt), viszont jó pár olyan szöveg volt, ami talgaby tolmácsolásában hangzott jobban (Vééégre leesett a "hapci"s poén, ezt egész eddig tényleg  nem értettem).
A HZS-s változatnál a beírás is szebb lett szwsz, meg a színek is élénkebbek. Köszönöm!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #630 Dátum: 2007. November 04., 00:07:42 »
Frissültünk
Marvel Mozaik #2 - Webcomics Antológia
Köszönet érte Sepi Sepi Sepinek!
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 04., 00:16:19 írta Troll »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #629 Dátum: 2007. Október 21., 23:13:33 »
Így is hihetetlenül jó lett a borító.  Köszönjük, Troll.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #628 Dátum: 2007. Október 21., 23:06:26 »
Idézetet írta: molzo
Ezzel kapcsolatban jelezném is, hogy a címfeliratban  hihettetlen van felül. Kérem javítani.
A hihetetlen hiba javítva...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #627 Dátum: 2007. Október 20., 15:05:30 »
Idézet
Ezzel kapcsolatban jelezném is, hogy a címfeliratban hihettetlen van felül. Kérem javítani.

Az ember a szívét lelkét beleadja és csak a kritika...    

Idézet
A Hulknak egy hasonló története már egyszer(vagy nem is egyszer?) már lezajlott. Ettől függetlenül a hasonló jellegtől eltekintve, megint elég komoly, és izgalmas képet kaphattunk Banner-Hulkok elméjéről. Sok mindent megmagyaráz, és előrevetít. Feldobja a történetet szerintem. Nagyon tetszett. Köszönet afordításért!

Idézet
Ez a történetszál tényleg nagyon ütős. Köszi!

Szívesen. Mi pedig a véleményeket köszi.  Egy kis kedvcsináló: a következő számtól egy igazi ütős kis Hulk sztori, 7 részen keresztül! Jó sok bunyó, egy-két új ellenség és sok régi ismerős...
Csak győzzétek kívárni!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #626 Dátum: 2007. Október 20., 14:44:37 »
A következő számtól pedig már az akciók is felpörögnek. Csak győzzétek kivárni.