Leírom én is a véleményem az új sztorikkal kapcsolatban. Szuper ötlet volt hogy sok kis történetet egybe betenni, ma egész délelőtt azt olvastam. Köszönet az összes fordítónak beírónak meg mindenkinek.
Az első sztori története nem igazán fogott meg, szinte semmi eredeti nem volt benne, az tetszett mondjuk amikor a vízió elkapta az újságot. A rajz viszont tetszett Wandát meg kifejezetten szépen tudta ábrázolni.
A második sztori egy szomorú kis történet. Jól sikerült, el volt találva nagyon.
A harmadikat nem igazán értettem. Ki volt akit kiszabadítottak? Miért nem hatott rá a vadóc érintése? Miért volt az első feladatánál így felpörögve Vadóc?
A negyedik viszont tök jó volt. De komolyan, ezt külön köszönöm. Imádom az ilyen sztorikat amiben a szuperhősök egy kis magánéletet is élnek. Bohóckodnak, szórakoznak. Egy kis könnyed laza sztori. A Lény is szivarozik, Fury is szivaros, Rozsi is szeret rágyújtani, Carol-ra nem emlékszem, hogy szokott-e, a Bestiát nem lehet kihagyni egy pókerpartiból. Azt az ügyészt nem ismertem, eddig még nem olvastam róla sehol. (bár volt valami Tower ügyész régebbi pókemberekben, de úgy rémlik az más volt) Energikon meg sem szólalt végig, de ez így volt jó, összeültek a füstös pókerasztalnál. Bár én nem dohányzok, de olyan igazi pókerhangulat volt, még ha nem is mutatták a játszmát sokáig. Plusz az is nagy jó volt hogy végre többet megtudtam Carol Danversről.
Az ötödiket nem értettem miért kellett lefordítani újra, míg be nem olvastam ide.
A hatodik volt az aminek abszolúte nem tetszett a rajza. (a hosszúnyakú jhonny storm pl), de egy aranyos story. A láthatatlan lányba tetszik, hogy hálóing nélkül alszik. nem először mutatják így. Wyat meg az amazon szkander poén volt. meg az a temporális vízhang is vicces volt a végén
A hetedik is jópofa. A taxis hogy nézi, ahogy Matt fut be a sikátorba. „Héj! Azt hittem, hogy vak volt!” : ))))))))) Fenegyerek valóban félelmet nem ismerő. Nem szórakozik, azonnal beront a túszejtők közé, és néhány pillanat alatt elintézi őket.
A nyolcadikra nehéz szavakat találni. Egyszerű de mégse. Amerika kapitány a szokásos kemény harci stílusával elintézi bunyós bűnözőt… egy krétás szivaccsal. A hülye az amcsi zászlóra lőtt rá az elején. Jó a vége.
A kilencedikben a gyerekre sokunk ráismerhet a saját fiatalkorára. Én is ilyen voltam, csak én nem szuperhős figurákkal nyomtam hanem gijoe-val.
A tizediknek volt a legszebb grafikája, tetszett ez is.