Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 593697 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #595 Dátum: 2007. Június 28., 22:38:45 »
Hosszú ideje van már, hogy nem olvastam el egy képregényt se. Hogy mi ütött belém? Fogalmam sincs, biztos lekötöttek az élet egyéb dolgai. De most gondoltam ha már itt vagyok, elolvasok egy képregényt (amiből 2 lett  ).
Ezért most szeretnék köszönetet mondani a Vadóc 5-6-ért
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Namu

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #594 Dátum: 2007. Június 28., 18:42:28 »
Kösz a Vadóc új részét, szép munka.

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #593 Dátum: 2007. Június 28., 12:35:59 »
Frissültünk....Vadóc #006

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #592 Dátum: 2007. Május 11., 15:09:50 »
Gorgonita: Nem, mert a dolog sajna nagyon befuccsolt. A mini eladási statisztikái is borzalmasak lettek, és sajna mindez tényleg nem az alkotókon múlt. Amikor végre beindítíthatták volna, az már 2004 környékére esett volna, és Deodatot ugye akkor már más foglalta le... Viszont jól mondod, elég hasonló sorozat lett volna, csak misztikával nyomozósdi helyett.

galamb: Hát, többnyire igen. A kicsit mágikusabb/misztikusabb hangulatú Top Cow-címekhez lehet vmennyire hasonlítani, csak itt azért jobban érződik a Marvel már kialakult "misztikus" világának hangulata (majd a következő részben felbukkan egy szereplő, aki a Strange-olvasóknak - ha van errefelé ilyen egyáltalán - talán ismerős lesz).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #591 Dátum: 2007. Május 11., 14:55:12 »
Idézet
képi világon van a hangsúly.
Jól érzem azt, hogy érződik rajta az image, top cow féle "dögös csajos képregények" (pl. Witschblade) hatása?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #590 Dátum: 2007. Május 11., 14:50:32 »
Bird of Marvel? : ) Ami jó az úgyis újraéled. Lásd Póklány.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 11., 14:51:51 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #589 Dátum: 2007. Május 11., 14:37:26 »
Akkor előre szólok mindenkinek, hogy itt főleg a karaktereken és a képi világon van a hangsúly. Ez eredetileg egy ongoing bevezető sztorija let volna (egyébént majd később ez jobban fog érződni rajta), csak a szerkesztők kétbalkezessége miatt annyira szétcsúszott az egész, hogy örültek, hogy ezt a minit ki tudták adni (és ekkor is több éves késéssel). Kár érte, mert nagyon nagy potenciál lett volna pedig benne.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #588 Dátum: 2007. Május 11., 14:29:00 »
Bár a Boszorkák eleje elég sablonosnak tűnik (már megint kinyitott valaki egy csúnya könyvet, amiből csúnya izé bukkan elő) azért a rajzokra és a honosításra sincs panasz, (meg hátha később már a cselekmény is jobb lesz), köszi!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #587 Dátum: 2007. Május 11., 13:15:49 »
Csak az ördög kedves leánykája, biztosan van akkora mágikus hatalma, hogy magára idézte kedvenc ruháját.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #586 Dátum: 2007. Május 10., 21:50:47 »
Már a borítónál éreztem, hogy ez tetszeni fog. Csak azt nem értem, hogy került Zataná-ra olyan gyorsan hálóing. : )
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 10., 21:51:12 írta Gorgonita »

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
« Válasz #585 Dátum: 2007. Május 10., 19:54:16 »
Nagyon örülök a Boszorkáknak!  A Marvel varázslóiról sajnos nem túl gyakran esik szó, Strange-en kívűl, már csak ezért is! Nagyon izgalmasan indult a történet és remélem még sok kallódó szereplőt összekeresnek majd hozzá! Várom a folytatást és a rettenetes borzalmak elharapódzását a Pokolphyr nyomában!
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #584 Dátum: 2007. Május 10., 10:28:58 »
Ez a Boszorkák történet tényleg nagyon jól kezdődött, felkeltette az érdeklődést.
Sőt még a rajzolás is nagyon jó! Remélem a folytatások is ilyenek lesznek.
Köszönet a magyarosításért!!!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Május 10., 11:18:42 írta Troll »
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #583 Dátum: 2007. Május 10., 08:19:34 »
Nagyon jól indul ez a Boszorkák képregény. Már első olvasatra is érdekes volt, de még most is nagyon érdekes, hogy már másodszor futok rajta végig. Bár még nagyon az elején tartunk a történetnek, mégis magával ragadó. Deodato rajzai gyönyörűek, hogy a Boszorkákról ne is beszéljek.
Köszönet talgabynak és Trollnak a magyar változatért.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #582 Dátum: 2007. Május 10., 07:36:29 »
Frissültünk
Witches - Boszorkák #1 - A Gyülekezés

Nem elérhető joegery

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #581 Dátum: 2007. Május 08., 13:09:49 »
Hali!

Köszönet a A Marvels - Csodák képregény nagyon jó volt!

Gery

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #580 Dátum: 2007. Április 26., 14:16:51 »
Hm, nem is rossz ötlet. Megfontoljuk. Kösz a tippet.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #579 Dátum: 2007. Április 26., 13:37:14 »
Én félek hogy megint sztrájk lesz, eheza zseniális képregényhez ien kevés komment:(

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #578 Dátum: 2007. Április 24., 08:40:20 »
Mindenkinek sok-sok köszönet a véleményekért.  Öröm látni, hogy ilyen népszerű lett a Marvels.

Kakarotto: A House of M-et és minden vadhajtását az xfanzine foglalja, ők kezdenek majd neki a honosításnak, ha eljutnak az aktuális sorozatokkal (gyakorlatilag az Excalibur v3-mal) oda. És mivel nálunk újabb X-Menek nem lesznek (legalábbis nem tudok róla, hogy tervezne akárki is mostanság újabb X-Ment honosítani), így nagyon ez a dolog nem fog felbukkanni a HZS-n.

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #577 Dátum: 2007. Április 23., 18:09:11 »
A Marvels - Csodák füzet nagyon jó! Ez a más szemszög nagyon jól eltalált téma, köszönet a fordításért és a beírást!

üdv
gomi

Nem elérhető Kakarotto

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #576 Dátum: 2007. Április 23., 16:44:39 »
Hi!

Egy kérdés: Fogtok majd foglalkozni az "M-Day"-el? (House of M meg a többi, mikor a mutánsok elveszítik a képességeket)

"How could you even think of hardwiring the Backstreet Boys into my brain, you EVIL, EVIL MAN!"
Oh-Oh, did I say that out loud?

Nem elérhető neurath

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #575 Dátum: 2007. Április 23., 10:28:12 »
Ez a Marvels egészen kiváló, a honosítás pedig alapos munka, és mindenre kiterjedt, pl a visszafelé tükröződő feliratok a boltüvegen és hasonlók. Szuper lett, nagyon élveztem, le is töltöttem hogy máskor is tudjam nézegetni.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #574 Dátum: 2007. Április 20., 20:54:15 »
Nagyonjó az első két rész, mégegyszer elkel olvasnom.

Nem elérhető Torda

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #573 Dátum: 2007. Április 20., 15:43:17 »
Szeretném jelezni legteljesebb elismerésemet a Marvels honosítóinak, igényes darab lett, rá is áldoztam kb 2 óra munkaidőt

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #572 Dátum: 2007. Április 19., 21:10:22 »
M arvels, Marvels ez az  még csak beleolvastam, de nagyon jó, a 30 kép felső része oylan mint 1 híres festmény. ÉS Nick Fury is feltünt:d Meg az f4 postása:D Ha majd elolvastam lesz több vélemény,
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 19., 21:11:38 írta nickfury »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #571 Dátum: 2007. Április 19., 16:12:48 »
Gratula a sokszázadik honosításhoz, és ehhez a marathoni különszámhoz. Így képernyőn egy kicsit hosszú, úgyhogy még nem olvastam végig, csak átlapoztam. A Gwenes részt már korábban olvastam, gondolom a hangulat hasonló a végén némi karakterfejlődéssel. Ha egyszer megjelenne magyarul füzetben is, ezt biztos megvenném. Külön öröm volt olvasni a szerzők cikkeit. Kíváncsi lennék hogy a 180 oldalon kívül, ami több mint egy évig készült, volt-e más munkájuk is abban az évben? Vagy nagyjából ebben a tempóban készülnek-e a comics-ok odakünn.
 Most pedig jöhetne valami rövidebb. (Pl Spidey avel a falon, bemos egyet Wolverinek, aki elharapja a szivarvéget, majd imigyen böffen egyet: Húzzá pubi, most semmi kedvem egy újabb crossover bunyóhoz. : ))

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #570 Dátum: 2007. Április 19., 13:20:19 »
Diamondblade: érdekel hogy miért tartod laposnak ? (nekem nem hiányzott egy gigantikus befejezés, mivel ezt az egyészet "csak" a fotós történetének éreztem. Az hogy a végén átadja a stafétát, sztem bőven jó befejezés (főleg hogy a "CSODÁK" igazándiból itt csak mellékszereplők) nem kötözködés, csak tényleg kíváncsi vagyok hogy mit vártál tőle )

Nem elérhető Diamondblade

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #569 Dátum: 2007. Április 19., 12:33:02 »
Re: MARVELS
Tényleg profi, bár a vége elég lapos volt... nem nagyon katarktizált. Rajzok jeles, koncepció kiváló, minden smakkolt... kábé. oks, beírásban egyetlen N betű hibát találtam egy ragnál, de már nem emlékszem hol...

Most ennyi  csacsa!

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #568 Dátum: 2007. Április 19., 08:59:08 »
Hopsz !

Egy egyszerű köszönöm, vagy hálakifejezés azthiszem kevés ezért lenyűgöző és páratlak képregényért. Hallottam már róla régebben is , de csak az utolsó füzetet ismertem. Így  egyben tökéletes választás volt (még ha a nyuszi megkésve is hozta ).
Ha valaki csak most ismerkedik a Marvel univerzummal, vagy oly hiányosak az ismeretei  mint nekem azok számára is tökéletesen érthető és kerek egész a történet.
Számomra a második füzet az a mi a leginkább tetszett (az eredeti történeteket nem ismerem sajnos).
Az egész képregényre jellemző, hogy ha elhagynánk a szuperképességeket és "csak" egyszerő hősökkel helyettesítenénk be a szereplőket a történetek lényege akkor is megmaradna.
Több ilyen jellegű történetre lenne szükség.

Örök hála hogy ezt magyar nyelven hozzáférhetővé tettétek !!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #567 Dátum: 2007. Április 18., 19:39:10 »
Huh, hol is kezdjem, ez a mű tényleg FANTASZTIKUS, LENYŰGÖZŐ.  Nem olvastam minden marvel -képregényt, de szerintem, így is nyugodtan azt mondhatom, hogy ez az egyik, ha nem a legjobb kiadványuk.
 Tényleg lehetet látni, hogy Busiek mennyire alaposan és aprólékosan vizsgálta át a Marvel több évtizedes történetét, hogy végül, a meghatározó eseményeket új formába öntve egy ilyen fantasztikus "történelemkönyvet" írjon egy olyan narrátor tolmácsolásában, aki igazi jellemfejlődésen keresztül meg át, aki tényleg egy hétköznapi nagyravágyó kölyökből érett ember lesz, aki meglátja azt, mint senki mást. Aztán meg jó dolog volt találkozni, az ifjú Jamisonnal, látni, a magabiztosságát, ahogy eldönti, márpedig ővé lesz a Harsona. ez a 4 könyv olyan volt számomra, mintha busiek gyémántot csiszolt volna, nyilván valóvá tett, és egyszerűen, mégis tökéletesen összefoglalt jelentős eseményeket, mint a skrull kree háború, méltó jelentőséget adott Willinek az öreg postásnak (ő ugye 3 részben is szerepelt?), és igazán csodálatossá tette Gwen amúgy is hihetelenül szerteni való alakját.
  aztán meg hihetelenül örültem neki, hogy párhuzamot vont a mutáns kérdés és a rasszizmus közt, méghozzá egyetlen mondattal és Ross egyetlen rajzával. Szintén röviden, mégis jelentőssen foglata össze Peter Parker kényszerű, és sajátos helyzetét, hogy kénytelen saját Pókember énét bemocskolni, hogy megtudjon élni valamiből. (Szerintem többek közt ez teszi őt  annyira egyedi hőssé).
 Szerinem ez a képregény még azoknak is tetszik, akik nem szeretik a szuperhősöket.
 Persze az egész fityfenét ért volna, ha nincs ez a hihetelneül profi honosítás,  amit készítettetek. Bár nem ismerem a szöveget, de nagyszerű, érthető mondtatokat írtatok. Egytelen hibát sem talaláltam a beírásban, pedig jó hosszú szöveg, remekül sikerültek az újságcikk fordítások, a világvégét váró pasas táblája.  szóval szerintem ebben a formában simán ki lehetne adni nagyon jó. Úgyhogy kösz Dórika, talgaby, Troll, Kaine. Köszönet a lektoroknak, (nem tudom, hogy csak Sepi volt-e egyedül.) Köszi, hogy még volt energiátok még a történeteken kívüli anyagokat is lefordítani.
 Végül ott vannak a rajzok/festmények. Lentebb azt írtam, hogy Ross zseni, pedig akkor még csak a 4. könyvet ismertem, meg néhány más rajzát. Most azt mondom, még annál is nagyobb zseni, hihetelenül profi és alapos. Méltó párja Busieknek. Ahogy legjelentéktelenebb "statisztáknak" is kidolgozott arcokat, ruhákat készít. A szemeket megteliti élettel, hogy valódi vonásokat, ráncokat készí az embereknek, (kedvencem az öreg fekete papa, aki reménykedik abban, hogy Amerika Kapitány legyőzi Galactust, de az atlantiszi sereg bevonulását figyelő Gwen festmény is nagyszerű). A színek is fantasztikusak, élénkek. tényleg, mintha időutazáson venne részt az ember.
 Még egyszer köszönet emberek!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #566 Dátum: 2007. Április 18., 16:34:39 »
Teljesen le vagyok nyűgözve. Hihetetlenül szép munkát végeztetek, ez a MARVELS a földbe dögönyözte az agyam, és utána apró szilánkokra törte a szemüvegem, hogy egy teljesen uj simenziót mutasson meg. A beírás az ujságcímeken nagyon jól mutat, biztos brutális meló volt megcsinálni. Minden elismerésem és legnagyobb hálám.
Mikor anno az egyik magyar Pókemberben benne volt egy-két kép a Marvelsből a Gwenes részből, azt hittem, hogy van egy ilyen sorozat, amelyben újrarajzolnak pár sztorit. de azt kell mondjam, hogy ez mindenben jobb. Sokkal több köze van a valósághoz, megértem hogy miért is zsebelte a díjjakat. Egy ilyen történet ilyen képekkel mindent megér.
A sztorirol annyit, hogy szerintem anno merész dolog lehetett egy ilyen teljesen uj látásmódból bemutatni nemhogy egy, hanem szinte az összes nagyobb volumenü eseményt, egy szálon. Phil jó fej. teljesen meg tudom érteni, és még együtt is éreztem vele végig, a gyönyörü látványvilág teljesen visszaadta az indulatait, a csodálatát, a megszálottságát, mindent. Ez szerintem a forditásnak is köszönhető, nagyon "emberi" mondatok kerekednek ki néha, és eléggé nagy a felhasznált szókincs, hogy igy mondjam.
A legjobb az Őrszemek keltette tömeghisztéria és a Galactus miatti világvége-hangulat. Átélhető, és hátborzongató, ilyesmit még nem éreztem marvel képregénynél. Mondjuk kiváncsi lennék, hogy egy hasonló szemszögből hogy oldanék meg a Polgárháborút és a végkimenetelét.
A Gwenes szál is hatalmas, sajnáltam is szegény Philt, hogy teljesen meginogott a hite. Mondjuk idefüzném, hogy a Zöld manó így nagyon állat, ijesztő arca van, sokkal gonoszabbnak fest, csak az a lila sapka rajta picit bután jött ki, de hát ez már nem az alkotóktól függött.
A happy endingben meg tényleg vártam, hogy akkor meglesz az új könyv és az emberek emaitt elkezdik támadni Philt, hogy milyen a látásmódja, de ő megnyugszik, és boldog mert megtett mindent a hősökért. Hát nem ez lett a vége:)
A valósághű rajzok teljesen odavágtak, elgondolkodtam rajta hogy mi lenne ha ilyen lenne minnél több képregény... de akkor nem lenne ami ennyire kiemelkedő lenne mint ez. Ez tényleg egy csoda volt.

Köszönöm az élményt!
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '