Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 593137 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Dórika

• Asterix
  • **
    • http://
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #565 Dátum: 2007. Április 18., 13:23:25 »
Örömmel látom, hogy nem csak minket varázsolt el a MARVELS, hanem titeket is, és ennek a varázslatnak az eredménye fokozott fórumtevékenység lett
Nem csak olvasni volt nagy élmény, de beíni is! Jó volt a "Csoda-csapatba" tartozni
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 18., 13:47:02 írta Galen »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #564 Dátum: 2007. Április 18., 07:35:43 »
Üdv! Ez..ez valami döbbenet...csodaszép grafika!A magyar változat pedig mestermű a mesterektől!talgaby,Dórika,Troll mestereket nagy-nagy köszönet illeti meg!! Ezért megérte ennyit várni! Az ERŐ veletek lesz mindvégig!!!

Nem elérhető Oliwer

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #563 Dátum: 2007. Április 17., 21:43:42 »
Hát...-tal nem kezdünk mondatot...de ezt most így kellett...Elolvastam a Marvelst, izé Csodákat...HÁT (ezért a hát) tényleg hihhhetetlen...és tényleg nagyon jó...félelmetes a hangulata...hétkor kezdtem, és néhány pár perces szünetet leszámítva fél tízkor fejeztem be a történetet... ugyan nem mentem rá a hibakeresésre, ezért nem annyira mérvadó, de helyesírási hibát is csak egyet találtam...de elfelejtettem feljegyezni...talán egy 'volna' lett 'vonla'...Na szóval csak annyit akartam hogy tényleg lehet koronának nevezni a munkásságotokon!
                                                                 Üdv és további jó munkát!

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #562 Dátum: 2007. Április 17., 21:21:00 »
Még nem olvastam végig a Marvelst, de csak belekukkantva is mondhatom, hogy CSODA. Amint lesz elég időm elolvasom.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető pavel

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #561 Dátum: 2007. Április 17., 21:14:44 »
Sziasztok!
Már régóta figyelem a munkátokat és nagyon örülök, hogy ennyiresok képregényt honosítotok. Nagyon ritkán szoktam fórumozni,de most úgy döntöttem megtöröm a hallgatásomat és billentyűzetet ragadok. A Marvels-el olyan képregényt tettetek le kis hazánk honosító asztalára, hogy azokat nem is lehet szavakba önteni. Tényleg ez az egyik legjobban sikerült Marvel mini amit valaha is láttam. Anno még a Spidertomon olvastam el az egyik részt belőle és már akkor megtetszett. Titkon reménykedtem, hogy valaha honosítva lesz az egész mini. Hála Istennek végre valahára láthatom teljes egészében. Nagyon köszönöm a fordítónak talgabynak, a beíróknak Dórinak, Trollnak és az egész HZsTeamnek. Kaine-nek, hogy megismertette velem a pókos részt.
Mégegyszer nagyon-nagyon köszönöm.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #560 Dátum: 2007. Április 17., 19:12:38 »
marvels-110
marvels-114
Igen a 114-es az apokalipszist váró ember előtt van...
Azt szúrtam ki én is. A két oldal javítva! thnx.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 17., 19:13:09 írta Troll »

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #559 Dátum: 2007. Április 17., 18:35:53 »
Troll: 110. oldal, 114. oldal
Szerencsére közel vannak egymáshoz, így gyorsan meg tudtam találni ezeket újra. Én csak erre a kettőre emlékszek a táblás emberesen kívül, remélem nem siklottam át más felett.
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #558 Dátum: 2007. Április 17., 18:08:57 »
Nna igen, Egy friss szem többet lát.  Akkor kérném azokat az oldalakat.
(Én is találtam egyet a világvége táblás embernél.)
És gyorsan javítom is.
És köszi mindenki nevében a véleményeket!
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 17., 18:15:08 írta Troll »

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #557 Dátum: 2007. Április 17., 16:59:40 »
Elsőként jelentkezek az újabb generáció közül, és még mindig alig tértem magamhoz eme képregény csoda elolvasása után. Habár azt hittem, hogy a betegségem miatt előbb fog az ágy magával húzni, mielött végeznék ezzel a művel, de valami erőt adott, hogy végigolvassam.
Ennek a képregénynek érezni lehet az erejét. Ez nem olyan, hogy az ember elolvassa, és úgy dönt, hogy kicsit később is ráér megköszönni. Késztetést érzek arra, hogy még a hatása alatt mondjam el azt a nagy mennyiségű köszönetet, ami ennek a képregény fordításának munkálatai miatt jogosan kijár nektek. Az olvasás közben nem is egyszer lettem arra figyelmes, hogy nem kéne tátott szájjal olvasni, de tényleg olyan hatással van az emberre, mintha egy hihetetlenűl jó filmet nézne meg. Szerintem ez az egyik legnagyobb sikermunkátok lesz, ha az emberek észreveszik és elkezdik olvasni. Ha az embernek van egy kis képe a Marvel Univerzumról, akkor ez segít, hogy lássák a felszínét is, ne csak azt, ami benne történik. Látjuk, ahogy az emberek megélték mindazt, amit eddig a hősök szemszögéből olvastunk. Tényleg voltak benne hibák, de nagyon kevés; én csak annyit vettem észre, hogy 1-2 oldalon néhány buborékba az eredeti angol szöveg maradt. Nagyon szép munkát végeztetek talgaby, Dóri és Troll, ugyanazt tudom csak kihangsúlyozni, amit mások is: Köszönöm.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 17., 18:30:45 írta Bundy2020 »
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #556 Dátum: 2007. Április 17., 15:20:34 »
Hihetetlen, de felvirrad ez a nap is. Nagy nap, annyi szent! Ez a Marvels, mindenféle elragadtatottság nélkül, egy kolosszális képregény(ha lehet annak nevezni, mert ez jóval több annál). Nem tudom, hogy az újabb generációnak mennyire tetszik, de aki még átélte anno a Kandi lapos időszakot....maga a megtestesült gyönyör.  
De tényleg...az egész nagyon jól fel van építve, át lehet élni stb. Alex Ross gyöngyszemei lebilincselőek. Ha ukránul lenne az egész, akkor is el lehetne gyönyörködni a rajzokon egy napig! Annyira élethű és hiteles, mint egy fénykép. A korabeli kö9rnyezetet, ruhákat, mindent hitelesen és teljesen élethűen ad vissza, hihetetlen szép munka. De ha már a munka szóba került: el sem tudom képzelni, mennyi meló lehetett ezt fordítani, beírni, lektorálni, korrekciós munkákkal foglalkozni. Azt hiszem, joggal lehet azt mondani, hogy ez a képregény a Hálószák és az egész magyarországi honosító tevékenység egyik csúcsa, egy igazi ékkő. Már tényleg csak azt kivánom, hogy egyszer le kell kerüljön innen, mert megjelenik nyomtatásban is magyarul. De álmodni lehet nem? Sohasem gondoltam volna, hogy valaki nekikezd ennek és most itt van. Teljes egészében, minden aprósággal együt. Lenyűgöző munka, valahogy egy sima köszönömöt kevésnek is érzek. Remélem én is, hogy az olvasók szája majd a padlót veri a csodálkozástól és ti halljátok majd, az "aztaaaaa"-kat.
Köszönöm. Köszönöm. köszönöm. Köszönöm. Köszönöm és a változatosság kedvéért köszönöm: talgaby, Dórika, Troll (és nYs-nek, hogy átengedte)!!!!!!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #555 Dátum: 2007. Április 17., 10:51:32 »
Nekem a lektorálás miatt szerencsére lehetőségem nyílt a nulladik és az első két számot elolvasni. Szerintem egyszerűen zseniális ez a mini. Nem hiába dicsérte himnuszokban Stan Lee ezt a képregényt. Hihetetlenül fantasztikus a látványvilág és a történet. Nem is tudom mikor olvastam egy ennyire hatásos képregényt. Külön jó benne, hogy egy riporter szemszögéből látjuk a dolgokat, aki valójában olyan, mint mi. Kivülről látja és csodálja a dolgokat. Ugyanazok az érzései, mint a legtöbb olvasónak. Legalábbis nekem tisztára olyan volt, mintha a saját gondolataimat hallottam volna. Nagyon megérte várni erre a képregényre és remélem, hogy a vélemények várható özönéből majd leszűrhető lesz, hogy megérte a rengeteg befektetett munkát is. Hálás köszönet Dórikának, talgabynak, Trollnak, Kaine-nek és mindenkinek akinek köszönhető eme kis remekmű honosított változata.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #554 Dátum: 2007. Április 17., 10:43:10 »
Ezer hála srácok, Ross szwsz egy zseni! Kár, hogy sajna most nincs időm elolvasni, de ha a többi is min. olyan nagyszerű lesz, mint a "nap mikor meghalt" akkor gondolom fel fog ugrani ebben a topic-ban a forgalom!:D
 u.i.: Már megint frissitenem kellett a mozzillát, úgyhogy tényleg érdemes figyelni a fórumot, köszi, hogy kiírtátok ide is a frissítést.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #553 Dátum: 2007. Április 17., 09:59:55 »
Jipííí! Közel háromnegyed évvel azután, hogy nekikezdtem a fordításnak, végre látható a kész mű... hihetetlen, milyen meló volt, és akkor a beírásra még csak gondolni sem merek. Most viszont végre, annyi hónap után, látható magyarul az egész. Remélem, tetszeni fog majd mindenkinek.
A hibákkal ne fukarkodjatok, mert bár vagy négyszer át lett nézve, tuti, hogy jópár akad még benne. Remélem, sikerül majd összehozni nem is olyan sokára egy végleges, tökéletes verziót. Ez a mini megérdemli.
És még annyit, hogy ezúton is örök hálám nYs-nek, amiért átadta honosításra ezt a képregényt. És ezúton is bocsánat tőle, hogy nem az ígért időpontban jelent meg, de sajnos valóban iszonyat melót kellett belerakni, pláne Trollnak és Dórikának.
És külön köszönet kaine-nek, aki anno még a SpiderTomra fordította le a negyedik könyvet, és átadta nekünk a fordítását ehhez a gyűjteményhez.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 17., 10:07:24 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #552 Dátum: 2007. Április 17., 09:36:31 »
Frissültünk
MARVELS - CSODÁK
« Utoljára szerkesztve: 2007. Április 17., 10:23:19 írta Troll »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #551 Dátum: 2007. Március 27., 10:58:00 »
Frissültünk! Energikon 9.: Nega bomba! (A Galaktikus Vihar Hadművelet 18. utolsó előtti része.)
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #550 Dátum: 2007. Március 22., 20:11:55 »
Idézetet írta: Sepi
(már arra is gondoltam, hogy felvetem a honosítás ötletét  )
A honosítás ötlete megvan, csak még hosszú évek kellenek odáig, mert a nyugati Angyalok után tervezem, és még ahhoz sem értünk el  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #549 Dátum: 2007. Március 22., 19:06:40 »
Nem vagy egyedül, Farek, nekem is az egyik kedvenc maxim a Force Works  . Szerintem nagyon érdekes, és különleges a csapatfelállás. Összesen 22 részt élt meg a csapat (szerencsére megvan az összes  ), és szerintem nagyon jók a történetek benne (már arra is gondoltam, hogy felvetem a honosítás ötletét  ), de volt egy olyan nagyobb történet is benne (Hands of the Mandarin), amihez még el kell olvasni a Iron Man és a War Machine hozzá tartozó részeit is.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #548 Dátum: 2007. Március 22., 18:16:06 »
Helyes a bőgés, oroszlán!... izé, talgaby. Valóban ismerem a Force Works-t, és tényleg Vasember csapata volt. Gyakorlatilag közvetlen folytatása volt a Nyugati Parti Angyaloknak, azok feloszlatása után Vas jött az ötlettel, hogy jobb is kikerülni az Angyalok fennhatósága alól, hogy a maguk módján dolgozhassanak.
Csak huszonpár részt ért meg, még nekem sincs meg az összes, de gyűjtöm őket. Amit megvan, az nekem tetszik, bár a rajzstílust elsőre egy kicsit szokni kell.
Szerintem érdemes belevágni, bár az köztudott, hogy én az angyali dolgokkal kapcsolatban elfogult vagyok
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 22., 18:17:33 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #547 Dátum: 2007. Március 22., 17:31:09 »
Igen, Loki szörnyű átkától lett olyan az arca. El se hinnéd, mennyi szenvedést kellett emiatt később kiállnia.
Remy-nek pedig tényleg régi képessége ez.
A Force Worksről meg Fareket kérdezd, ha jól emlékszem, az Vasember csapata volt egy ideig, amikor úgy döntött, hogy megcsinálja a maga Bosszúangyalait.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Remy

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #546 Dátum: 2007. Március 22., 17:20:00 »
Hello!

Elolvastam a Deadpoolt hát k*va jó lett.Csak azt nem értem hogy hogy lett Wade arca ilyen.Az átok miatt amit Loki mondott?A Vadóc se volt rossz.De tény hogy az egy picit gyenge rész volt. Legjobban a Gambitos részek tetszettek.Nekem is új volt ez a hipnotikus hang képesség(Pedig nagyon szeretem ezt a karaktert meg úgy az X-Men-t ).
Valamint azt akarom megkérdezni hogy ismeri-e vki a Force Works-öt?És ha igen érdemes-e elolvasni?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 22., 17:23:22 írta Remy »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #545 Dátum: 2007. Március 22., 14:59:51 »
Basszuskulcs, következő Deadpool... húha, az az én hibámból már tuti elhúzódik...
yosha: Nem baj, ha vissza kellett olvasnod, minél többször olvasod, annál jobb.

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #544 Dátum: 2007. Március 22., 14:56:09 »
A Vadóc fasza, bejön a rajz benne, nem annyira szokványos x képregény jellegü.
De Gorgonitanak igaza van, tényleg kezd lónyálként nyulni a sztori, én pl. már most nem tudtam mi van, vissza kellett olvassak...
Innen már csak egy pörgős pofaleszaggató hajrás befejezés kéne.
ThX
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 22., 14:58:35 írta yosha »
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #543 Dátum: 2007. Március 22., 14:53:07 »
Idézetet írta: Sijen
Thx a honosítást! Vajh mennyire nehéz ezt fordítani?  

Majd a következőt köszönheted a beírónak, mert meg fog szegény gárgyulni tőle :-)
A fordítás megy, mint a karikacsapás, ez csak pálinka kérdése  

Nem elérhető hobagoly

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #542 Dátum: 2007. Március 20., 07:09:32 »
köszi szépen a deadpoolt és a hold lovagot!!! nagyon tetszik!!!!

Nem elérhető Sijen

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #541 Dátum: 2007. Március 18., 20:39:31 »
Juhú! DP alias Thor. Ez cool.  

Thx a honosítást! Vajh mennyire nehéz ezt fordítani?  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #540 Dátum: 2007. Március 16., 06:44:18 »
Idézetet írta: Gorgonita
Vadóc:

A ruci tényleg vadít, de a történet elkezd hosszabbra nyúlni a kelleténél. Ideje lenne, hogy fény derüljön a titkokra, mielőtt elfelejtjük hogy mire is akarunk fényt deríteni.
Ez a rész valóban egy kis holtpont a történet szempontjából, de nagyon ügyesen elvarják a szálakat a maradék két részben, és sokmindenre fény fog derülni.  
De nem fogom lelőni a poént.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #539 Dátum: 2007. Március 15., 23:05:03 »
Deadpool: Nem a kedvenc címem, de ez most bejött:

Midgardra Legott!
 Jó! Miért akarsz legót?

Vadóc:

A ruci tényleg vadít, de a történet elkezd hosszabbra nyúlni a kelleténél. Ideje lenne, hogy fény derüljön a titkokra, mielőtt elfelejtjük hogy mire is akarunk fényt deríteni. Vagy ahogy egy hosszúra nyúlt magus kampány közepén tette fel a kérdést az egyszeri játékos karakter: -Miért is gyakunk mi itten?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 15., 23:11:30 írta Gorgonita »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #538 Dátum: 2007. Március 15., 21:06:29 »
Azt viszont tökéletesen teljesíti.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #537 Dátum: 2007. Március 15., 20:53:27 »
Örülök, hogy tetszettek.  Igazság szerint ez a Hold Lovagos történet egyfajta unatkozós project volt, amikor nem volt semmi máshoz kedvem, ezt fordítgattam, aztán lett hozzá hirtelen egy beíró is... A sztoriról elismerem, hogy nem nagy szám, de úgy gondolom, amíg vki rá nem szánja magát vmelyik régi sorozatának honosítására, talán ebből meg lehet kicsit jobban ismerni a karaktert, milyen volt a mostani v5 előtt. Ha már ezt teljesíti, elégedett vagyok.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #536 Dátum: 2007. Március 15., 20:30:59 »
Bocsi, flood(de két külön téma).
Holdlovag: Elolvastam én is. Szimpatikus ficko ez a Holdlovag, de itt semmivel nem több, mint egy Batmanus, sőt. Hiányzik belőle az a keserűség, az a fanyar, önsajnáltató magatartás, ami a mostani sorozatában érdekessé teszi igazából a figurát. A sztori egyébként nem valami eredeti, de teljesen élvezetes(újabb bizonyíték, hogy nemcsak a totáleredti dolgokat lehet szeretni). Persze egy olyan szuperhősképregényben, ahol a hősnek semmijen különleges képessége nincs, sajnos túl kell tennünk magunk azon, hogy hogyan szálinkózik a levegőbe egy sima bottal, illetve hogyan tesz meg több 10 m-es távot másodpercek alatt. De mivel itt csak képkockákat látunk, nem olyan feltűnő. (egy dolog zavart igazán: Frenchie simán meghúzhatta volna a ravaszt. Nem értem miért tökölt, a későbbi eseményekből kiderül, hogy arra képezte ki Blaine, hogy azonnal ölje meg a főtitkárt.
A rajzról először azt hittem, hogy Sal Buscema. Hasonlít rá, egész jó. Legalábbis nekem bejön.

A honosítás szép munka, köszönet gabynak és Peter P-nek!