Hihetetlen, de felvirrad ez a nap is. Nagy nap, annyi szent! Ez a Marvels, mindenféle elragadtatottság nélkül, egy kolosszális képregény(ha lehet annak nevezni, mert ez jóval több annál). Nem tudom, hogy az újabb generációnak mennyire tetszik, de aki még átélte anno a Kandi lapos időszakot....maga a megtestesült gyönyör.
De tényleg...az egész nagyon jól fel van építve, át lehet élni stb. Alex Ross gyöngyszemei lebilincselőek. Ha ukránul lenne az egész, akkor is el lehetne gyönyörködni a rajzokon egy napig! Annyira élethű és hiteles, mint egy fénykép. A korabeli kö9rnyezetet, ruhákat, mindent hitelesen és teljesen élethűen ad vissza, hihetetlen szép munka. De ha már a munka szóba került: el sem tudom képzelni, mennyi meló lehetett ezt fordítani, beírni, lektorálni, korrekciós munkákkal foglalkozni. Azt hiszem, joggal lehet azt mondani, hogy ez a képregény a Hálószák és az egész magyarországi honosító tevékenység egyik csúcsa, egy igazi ékkő. Már tényleg csak azt kivánom, hogy egyszer le kell kerüljön innen, mert megjelenik nyomtatásban is magyarul. De álmodni lehet nem? Sohasem gondoltam volna, hogy valaki nekikezd ennek és most itt van. Teljes egészében, minden aprósággal együt. Lenyűgöző munka, valahogy egy sima köszönömöt kevésnek is érzek. Remélem én is, hogy az olvasók szája majd a padlót veri a csodálkozástól és ti halljátok majd, az "aztaaaaa"-kat.
Köszönöm. Köszönöm. köszönöm. Köszönöm. Köszönöm és a változatosság kedvéért köszönöm: talgaby, Dórika, Troll (és nYs-nek, hogy átengedte)!!!!!!