Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 592503 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #505 Dátum: 2007. Február 08., 19:13:13 »
Na, jelentős késéssel, de végre elolvastam az Erőtlenül-t. Tetszett. Teszettek a történetek, leginkább Matt Murdock vonala, de a többi is jó volt. Jó. hogy felkerült.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #504 Dátum: 2007. Január 24., 07:31:52 »
Rogue 03: 5/5
by all

Nem elérhető eagle

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #503 Dátum: 2007. Január 22., 19:06:56 »
Köszi az új Vadócot!  Persze a többi frisset is, de ez tetszik legjobban.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #502 Dátum: 2007. Január 22., 17:42:10 »
Idézetet írta: talgaby
Ott van minden számnál, hogy hat részes.
Óóóh, de vak vagyok. Azt észre sem vettem.  Köszi.
Idézet
A másik hat rész egy új történet, új gárdával, annak már fontos része lesz a további életében, akkor kapja meg az új állandó erejét és tér vissza az X-ekhez.
Na ez érdekesnek igérkezik.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #501 Dátum: 2007. Január 22., 16:52:40 »
Ott van minden számnál, hogy hat részes.  A másik hat rész egy új történet, új gárdával, annak már fontos része lesz a további életében, akkor kapja meg az új állandó erejét és tér vissza az X-ekhez.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #500 Dátum: 2007. Január 22., 16:19:43 »
Egyébként a Hazatérés hány részes történet? Hat? Mert tudtommal a harmadik szériás (tehát ez a sorozat) Vadóc összesen 12 részes. Egész végig a hazatérés lesz a téma vagy lesz egy másik történet is?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #499 Dátum: 2007. Január 22., 16:16:10 »
Lehet, hogy súgott vmit Owen a fülébe...
Egyébként a központi téme nem teljesen misztikus, csak részben. Kicsit más lesz az egész dolog lényege, de nem akarom lelőni a poénokat. Az ötödik részben Campbell elég sok mindent megmagyaráz majd.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #498 Dátum: 2007. Január 22., 14:08:23 »
Idézet
Pedig ezen a szálon fogunk továbbmenni (és köze van Campbell immunitásához is ennek)
Lehet misztikus sztoriból is jót kovácsolni, ami iagzán eredti, titokzatos, izgalmas, de őszintén szólva én valami eredetibbre számítottam. Na hátha tetszeni fog a többi!  

Idézet
Priscilla egyébként azon bukott ki, hogy a férfiak, pontosabban Owen ki akarta használni a nőket.
Azt vágtam, csak azt nem, hogy a csókból jött rá erre oly hirtelen? Vagy csak úgy?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #497 Dátum: 2007. Január 22., 13:49:55 »
Végülis... várható volt, hogy nem jön be mindenkinek.  Pedig ezen a szálon fogunk továbbmenni (és köze van Campbell immunitásához is ennek).  Priscilla egyébként azon bukott ki, hogy a férfiak, pontosabban Owen ki akarta használni a nőket. És majd kiderül, hogy egy elég hirtelen haragú nő volt, szóval amit tette, első mérgében tette.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #496 Dátum: 2007. Január 22., 13:39:54 »
Na ezt én is elolvastam. Őszinte leszek: amennyire jól indult, annyira nem tetszett ez a 3. rész. Nem szeretem az ilyen hiedelmes szektás dolgokat, amikor meg a rémálmok szaladgáltak a kórházban, hát az elég gáz volt. Amúgy Vadóc anyja a csóktól pipult be oly hirtelen? Azt a részt nem igazán értettem...a másik része viszont továbbra is nagyon fúrja az oldalam, hogy ki lehet a másik Vadóc és miért tudja megérinteni a srácot, anélkül, hogy elszívná az erejét, emlékeit. Egyébként a beírás, fordítás, biorító első osztály, köszönet érte!  
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #495 Dátum: 2007. Január 22., 13:05:50 »
Most már én is el tudtam olvasni az új Vadócot  . Szerencsére ugyanannyira izgalmas volt, mint az elöző részek. Érdekes volt az indián motívum, kiváncsi leszek, hogy mi jön ki ebből. Főleg arra, hogy mennyire fogják elfelejteni azt a kislányt akitől az egész történet indult (mert szerintem már minden olvasó elfelejtette, hogy egy kislány is volt a történetben). Viszont ez a dupla Vadóc vonal továbbra is érdekes. Köszönet mégegyszer a fordításért és a beírásért   (Apropó: ez a project teljes mértékben a te műved talgaby? Mármint a fordítás és a beírás is? Vagy csak Gabe lemaradt a stáblistáról?)

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #494 Dátum: 2007. Január 22., 11:03:57 »
Vadóc: az ilyen mega sorozatoktól, mint pl az X-men mindig azt várom, hogy már nem tudnak újra elvarázsoni. Aztán soxor pozitívan csalódok. Most is így történt.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #493 Dátum: 2007. Január 22., 10:53:01 »
Üdv!Köszönöm az új Vadóc képregényt,remek történet,és gyönyörű a grafika! Köszönet még talgabynak és Trollnak!   Az ERŐ legyen veletek!

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
    • http://
« Válasz #492 Dátum: 2007. Január 21., 18:38:04 »
Érdekes történet van kialakúlva. Tetszik, hogy nem sietnek el benne semmit, nem lehet tudni, hogy mi lessz a vége. Ezekkel az indiános misztikus dolgokkal sok mindent el lehet adni, példának ott a Prey (ami igenis jó játék lett, de ez már nagyon off, úgyhogy befejezem  ). Köszönöm a fordítást és a beírás, kiváncsi vagyok a végére  .
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető gomi

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #491 Dátum: 2007. Január 21., 18:37:10 »
Nagyon tetszett az új Vadóc rész, köszi a fordítást és a beírást   Már alig várom a következő részt, egyre jobb a sztorija!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #490 Dátum: 2007. Január 21., 13:44:54 »
Szívesen.
Idézet
Azt hiszem talgaby titkos vágya vált valóra, mikor egy történet keretében két Vadócot is kapott!
Hehe... ez kedves. Igazság szerint csak másfelet, ami valójában egy egészet tesz ki. Ez most érthetetlen, majd a legvégén értelmet fog nyerni.  De most, hogy így mondod... igen, határozottan előnyös ez a történetben.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #489 Dátum: 2007. Január 21., 13:06:14 »
Azt hiszem talgaby titkos vágya vált valóra, mikor egy történet keretében két Vadócot is kapott!  
 Hát igen ez a történet nagyon jó, szépen van felépítve, mindig kap az ember valami információt, és meglepő fordulatot, közben lővésem sincs, hogy vajon mi lesz a vége. Mondjuk azt nem értem, hogy Vadóc apjának miért kellet elkábítania a saját feleségét, hogy megkaphassa (vagy lehet, hogy én néztem el, és az nem is az apja? akkor bocsi!  ). Tetszik, hogy belevették  az (indián kultúrára is jellemző) misztikus világot, közben azért már ebben a részben kaphattunk egy kis szuperhősős bunyót. A fordítás is nagyszerű, egyszóval köszönöm!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #488 Dátum: 2007. Január 20., 20:28:00 »
nagyon jó lett az új rész
gratula, nagyon tetszik...kiváncsi vagyok a folytatásra

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #487 Dátum: 2007. Január 20., 20:00:27 »
Frissültünk: Vadóc 3/6

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
« Válasz #486 Dátum: 2007. Január 05., 15:38:19 »
Na, lebuktam. A Negyedik Hatalom már kikerült...
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #485 Dátum: 2007. Január 03., 13:10:51 »
Idézetet írta: Blixxxa
Jövő karácsonykor ismét jelentkezek...
Csak akkor?  

Nem elérhető Blixxxa

• Batman
    • http://-
« Válasz #484 Dátum: 2007. Január 03., 13:02:31 »
Idézetet írta: talgaby
Heh... én is. Blixxxa kis kedveskedése volt. Még meg se köszöntem neki. Köszi, Blixxxa. Aranyos volt.

Hát a Marvel 2004-es karácsonyi albuma, ti kis butusok...  
Amúgy köszönöm a véleményeket, dícséreteket én is...
Jövő karácsonykor ismét jelentkezek...
THIS IS NOT THE END
[img]http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/blixxxa/BlxHZS.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #483 Dátum: 2007. Január 01., 20:51:05 »
Oké! Köszi az infót!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #482 Dátum: 2007. Január 01., 19:00:34 »
Nem, csak mivel Gabe az utóbbi időben gőzerővel írta be a Halot (meg a jelek szerint elszórakozgatott a Strip Search retusálgatásával), nem nagyon volt ideje rá.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #481 Dátum: 2007. Január 01., 18:47:43 »
Sziasztok! A Vadóc-Hazatérés folytatása ugye nem került át másik oldalra?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #480 Dátum: 2006. December 29., 00:16:39 »
Elolvastam. Mit is mondhatnék? Nagyon bánom, hogy nem Karácsonykor olvastam el ezt az "aranyos" képregényt. Mert ebből, címének megfelelően csak úgy árad a szeretet, és a pozitív tanulság is. Mindegyik történet jó volt, de így együtt különösen tetszett az egész. A rajz eleinte fucsa volt, de meg lehetett szokni hamar. Nekem a történetek sorrendjében tetszettek, vagyis az F4-es legkevésbé. Az X-Menes már egy nemes gesztusról szólt, igazán "aranyos" kis történet(más szót nem nagyon találok most rá). A "gyönyörök szigete" meg  jó kis poén volt. Erről a szegény Hamu srácról mindig a Styx jut eszembe, annyi különbséggel, hogy őt sajnálja az ember, és együttérez vele. Számomra a Pókemberes sztori(ez kétséges volt egy percig is?  ) tetszett a legjobban. Egyrészt, mert JJJ szempontjából mutatta be a történetet, másrészt a már agyonszajkózott, de attól még igaz tanulságot hírdette, amit maga a Karácsony is hírdet" becsüljük meg szeretteinket, ebben a rohanó világban álljunk meg egy percre és nézzünk szét, hogy valójában mi is fontos nekünk". Azt eddig is tudtuk, hogy JJJ a szíve mélyén nem egy ilyen gonosz ember, csak nem tudja leküzdeni a gonosz énjét. Ez a különszám is bizonyította ezt, sőt, még egy kis kirakós darabot is adott a múltjából. Szóval ezt mindenkinek el kell olvasnia, aki szereti a Pókembert!
A fordítás, plus beírás elsőosztályú munka, szerintem nem lehet rá panaszunk. Nagy köszönet gabynak és Blixxxanak, hogy olvashattuk ezt a kis remekművet. Szép ajándék!    

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #479 Dátum: 2006. December 28., 20:21:08 »
Na igen, csak az nincs meg  , csak a 2006-os (amiben meg visszautalnak erre...  ). Azért az se semmi... az AIM szervez egy karácsonyi irodai bulit, NY-ot el akarja pusztítani két Hydra-sejt is egymástól függetlenül (és összevesznek, hogy most melyik egyenruha is a leggújabban elfogadott a szervezetnél) és Fin Fang Foom is feltűnik (lila gatyában! - aki jár az FQ-ra, az tuti érti  ).

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #478 Dátum: 2006. December 28., 20:14:57 »
Idézetet írta: pepo05
Asszem a ma esti adagomban egy angolt kicserélek erre.  
Megéri, legalábbis nekem nagyon tetszett.
Tényleg, ha jól tudom a 2005-ösben Ultron lesz a Télapó.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #477 Dátum: 2006. December 28., 20:04:46 »
Hmmm...szép dicséretet kapott Sepitől és Gorgonitától. Asszem a ma esti adagomban egy angolt kicserélek erre.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #476 Dátum: 2006. December 28., 18:46:19 »
Köszi, Sepi, és neked is Gorgonita. Remélem, jövőre is el tudom hozni a következő Marvel karácsonyt az olvasóknak...