Az előző sorozatokról sokat elárul, hogy egy olyan fanatikus, mint talgaby sem erőlteti a honosítását , mert ha így lenne, akkor nyilván azokal indultunk volna. Persze az Icon még lehet jó, de azt a "másikat" nem nagyon lehet beszerezni, annyira "elterjedt", gondolom a mínősége miatt
Valami lehetettt velem, mert én ezt a hsz-t csak most vettem észre a Vadócos() témában... meg az utána lévő másik párat is.
Na szóval, a másik kettővel az a helyzet, hogy a v1-et azért nem csinálom, mert nem tudom megszerezni. Ha meglenne, már rég nyaggatnék egy beírót, hogy csinálja már meg...
A v2 (Icon) meg állítólag egyszer már volt honosítva a comicmanian, de ha az tényleg elveszett, én nagyon szívesen megcsinálnám azt, a története ugyanis nagyon hasonlít a mostani Hazatéréshez, a harmadik rész pedig talán a kedvenc Vadóc()-sztorim...
nickfury: Igazság szerint a kettő miatt egyszerre. Ben is nagyon jó dumákat tud kiosztani, Amazonnak meg minden sorozatát jellemzi a humor, ez alapján úgy döntötem, hogy rossz nem lehet, és nem is csalódtam. Egy könnyed kis one-shot, amit jó volt csinálni.
Daredevil: A vámpírokat én is, de az elején a fene se gondolta volna, hogy azok is lesznek...
galamb és mindenki más: Köszi a véleményeket.
Zerit: Ezt miért a Marvel-képregényeknél kérdezed itt? Miért nem az Asterix/Lucky Luke-os képregényoldalon?