Szerző Téma: Marvel Kiadó egyéb képregényei  (Megtekintve 591806 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Marvel Kiadó egyéb képregényei
« Válasz #445 Dátum: 2006. December 17., 21:59:07 »
A Sikoltás is volt honosítva? Sajnos akkor még nem voltam ott. Viszont a Kölyök az megvan...majd szólja, ha megvetted.
Az erő és felelősség melyik számban volt?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #444 Dátum: 2006. December 17., 18:33:24 »
Nekem a Sikoltás (már megint  ) és a Kölyök..., ami hiánycikk. Szóval egy Sikoltás csomagot nem bánnék. Persze csak privátban. (Kölyköt meg csak akkor, ha lesz pénzem megvenni a Macsis különszámot végre).

+++

Nincs meg valakinek véletlenül az Erő és Felelősség. Arra retenetesen fáj már a fogam.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #443 Dátum: 2006. December 17., 16:37:09 »
Feliciáért bármit  
Szivesen máskor is. Nekem 99%-ban megvan a Spidertom volt tartalma, ha kell valakinek valami, szóljon!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #442 Dátum: 2006. December 17., 14:13:53 »
Köszi szépen pepo.    Ha majd tudom, meghálálom. Kereshetek majd egy csomó Fekete Macska képet neked  .
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #441 Dátum: 2006. December 17., 13:30:07 »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #440 Dátum: 2006. December 17., 12:12:09 »
Majd szólok ha kész.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #439 Dátum: 2006. December 17., 12:00:40 »
Amik hiányoznak nekem azok a következő számok: 340, 344, 354, 361, 365. De főleg az utolsó volna a legfontosabb. Előre is köszi, ha meg tudod csinálni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 17., 12:01:00 írta Sepi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #438 Dátum: 2006. December 17., 11:54:56 »
Oké, csak nekem egy Hulk mappa alatt vannak fennt, szóval nem tudom melyik volt régen tomos. Max Punkológus leírja, én meg egybe felteszem. (1024kbit/sec)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #437 Dátum: 2006. December 17., 07:28:15 »
Köszönöm szépen Pukológus  . Leköteleztél, ha valamivel viszonozni tudom, csak szólj.  
Idézet
Én is megejthetem a dolgot. Sepi, írd le, hogy melyik szám kell, aztán holnap felteszem neked.
Azok a számok érdekelnének, amelyek régebben a Spidertom-on voltak fent.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #436 Dátum: 2006. December 16., 18:06:02 »
Hulk 336 fent van, jó olvasást, ha minden jól megy, akkor naponta felrakok egy részt.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #435 Dátum: 2006. December 15., 21:58:19 »
Én is megejthetem a dolgot. Sepi, írd le, hogy melyik szám kell, aztán holnap felteszem neked.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #434 Dátum: 2006. December 15., 16:21:00 »
Rendben, akkor holnap neki is állok, bár elképzelhető, hogy már ma este is, de ez nem biztos.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #433 Dátum: 2006. December 15., 16:18:51 »
Ha rám hallgatsz, akkor inkább számonként teszed fel, mert az kisebb terjedelmű. Igaz, hogy így többet kell vele pepecselni. De ráérsz vele, annyira nem sürgős a dolog, csak nyugodtan. Addig is köszönet érte.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #432 Dátum: 2006. December 15., 16:08:02 »
Az a gond, hogy megnéztem és nekem ehhez elégé lassú a netem. Egy 48 megás fájl feltöltéséhez kell vagy 3 óra, úgyhogy valószinüleg elégé el kell apróznom a felrakását. Ha ez nem gond, akkor holnap el is kezdem.

+++

Bár lehet, hogy tudok rajta valamit bütykölni, hogy gyorsabb legyen... majd kérek szakértői segítséget
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 15., 16:14:06 írta Punkológus »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2006. December 15., 14:57:06 »
A http://www.speedyshare.com/ oldalra, ha betömöríted például zip fájlba, bármit fel tudsz tölteni. Viszonylag elég gyors az oldal, én is oda szoktam feltölteni azokat a borítócsomagokat amiket a képes topikba szoktam rakni. Csak miután feltöltötted valahova írd be a linket (akár privibe is elküldheted nekem), mert utánna szinte lehetetlen megtalálni.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #430 Dátum: 2006. December 15., 14:25:15 »
Jelenleg sehol, hacsak nem tudod nekem elmagyarázni, hogy hogyan is kell feltenni ilyeneket netre. Mert én szívesen felrakom. Egyébként tudtommal a CoMor-ra lesznek késöbb feltéve és molzo fogja folytatni őket...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #429 Dátum: 2006. December 15., 12:21:25 »
Volna egy kérdésem. Az oldalon található egy többrészes Hulk történet, de abból minden második szám a Spidertom-ra van linkelve. De azok már halott linkek. Ezeket a hiányzó részeket hol lehet megtalálni?

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #428 Dátum: 2006. December 05., 01:10:25 »
most olvastam el az erőtlenül című sorozatot
nagyon komoly a sztori, és nagyon fasza a fordítás
kár hogy csak  6 részes

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #427 Dátum: 2006. December 04., 13:08:00 »
Idézet
(már alig várom a folytatást, gondolom talgaby te már végigolvastad)
Heh, egyike azon kevés képregényeknek, amit olvastam a fordítása előtt... konkrétan 4-szer olvastam a fordítása előtt.  A sztori tartogat még meglepetéseket, nem kell aggódni.  Nagyon jó kis történet ez. Az Ikonjához annyi köze van, hogy ez is egy csendes fajta, bár a jelentősége a karakter szempontjából nagyobb. De ez majd a végén derül csak ki, hogy miért is.
Idézet
Egyébként (bocsánat a tudatlanságomért) mikor és hogyan vakult meg Remy??? Ez nekem teljesen új volt.
Nagyon rég olvastam, vmelyik non-marked X-Menben van benne, a #160 környékén, ha jól emlékszem (mikor Kínába mennek). A cotán fenn van magyarul az a szám, ha jól emlékszem, keress rá ott. Az arcába robbant a saját kártyája, asszem Vadóc hibája miatt, ezért eszi Anna-Marie-t a bűntudat annyira.
Idézet
Az is furcsa volt, hogy Vadócot Anna-Marie-nek hívták   (így még nem is hallottam).
Eleinte nekem is, de aztán többnyire az Annára szokott rá ő is meg a környezete is. Jó ideig az Anna Raven név alatt élt. Gondolom így jelezte, hogy végül megbocsátott a mostohaanyjának...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #426 Dátum: 2006. December 04., 08:38:49 »
Ma végre neki ugrottam és elolvastam a Vadóc első két részét. Nagyon jó és érdekes. Ez egy kicsit feltúrbózótt Ikon-féle kiadvány akar lenni egyébként?
De szerintem teljesen jól lett összerakva a történet eddig. Az is jó, hogy a másoktól "ellopott" emlékeket saját szemszögből éli át. Nagyon érdekes megoldás, bár eleinte furcsa volt. Hirtelen el is veszítettem a fonalat: most akkor volt Vadócnak egy nővére...?   stb. De aztán megszoktam és onnantól jó volt. Az is furcsa volt, hogy Vadócot Anna-Marie-nek hívták   (így még nem is hallottam). A második szám vége meg aztán teljesen odavágott...  (már alig várom a folytatást, gondolom talgaby te már végigolvastad)
Egyébként (bocsánat a tudatlanságomért) mikor és hogyan vakult meg Remy??? Ez nekem teljesen új volt.

Amúgy a kivitelezés nagyon szép lett. Köszönet érte a két mesternek, talgabynak és Gabenek.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #425 Dátum: 2006. December 01., 12:03:23 »
Tyűűűű  Este majd írok róla!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #424 Dátum: 2006. December 01., 03:32:20 »
Frissülés: Marvel Teamup - Pókember Csodakapitánnyal
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 01., 12:40:18 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #423 Dátum: 2006. Október 21., 13:54:26 »
Tudtam, miért csináltad.  Csak én is szeretek szerepet játszani...ami most a humorérzék nélküli kötekedőé volt...
(Egyébként viccet tényleg félretéve, jól jönne ide is egy francia fordító, mert azok tényleg tudnak remek képregényeket csinálni. Miért csak a CO-nak van francia részlege?  Bár legalább tényleg örülhetek, hogy van, és olyan profi kivitelezésben.)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #422 Dátum: 2006. Október 21., 12:44:57 »
talgaby: pedig nagyon egyszeru a valasz, azt hittem magadtol is rajossz
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #421 Dátum: 2006. Október 21., 12:16:40 »
Idézet
Az előző sorozatokról sokat elárul, hogy egy olyan fanatikus, mint talgaby sem erőlteti a  honosítását   , mert ha így lenne, akkor nyilván azokal indultunk volna. Persze az Icon még lehet jó, de azt a "másikat" nem nagyon lehet beszerezni, annyira "elterjedt", gondolom a mínősége miatt 
Valami lehetettt velem, mert én ezt a hsz-t csak most vettem észre a Vadócos() témában... meg az utána lévő másik párat is.
Na szóval, a másik kettővel az a helyzet, hogy a v1-et azért nem csinálom, mert nem tudom megszerezni. Ha meglenne, már rég nyaggatnék egy beírót, hogy csinálja már meg...
A v2 (Icon) meg állítólag egyszer már volt honosítva a comicmanian, de ha az tényleg elveszett, én nagyon szívesen megcsinálnám azt, a története ugyanis nagyon hasonlít a mostani Hazatéréshez, a harmadik rész pedig talán a  kedvenc Vadóc()-sztorim...

nickfury: Igazság szerint a kettő miatt egyszerre. Ben is nagyon jó dumákat tud kiosztani, Amazonnak meg minden sorozatát jellemzi a humor, ez alapján úgy döntötem, hogy rossz nem lehet, és nem is csalódtam. Egy könnyed kis one-shot, amit jó volt csinálni.

Daredevil: A vámpírokat én is, de az elején a fene se gondolta volna, hogy azok is lesznek...

galamb és mindenki más: Köszi a véleményeket.

Zerit: Ezt miért a Marvel-képregényeknél kérdezed itt? Miért nem az Asterix/Lucky Luke-os képregényoldalon?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #420 Dátum: 2006. Október 21., 11:06:43 »
nagyon szeretem az asterix meg a francia kepregenyeket!!!
mikor lesz itt? lecci lecci lecci!!!!
gyengéd barbár

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #419 Dátum: 2006. Október 20., 19:45:46 »
Frankü volt az Amazon-Lény crossover. Nagyon tetszett amikor kiosztották a rosszfiúkat, de a vámpírikat kicsit túlzásnak éreztem.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #418 Dátum: 2006. Október 20., 18:11:38 »
Sziasztok! Elolvastam A lény és amazont! Jó kis könnyed kaland volt, olyan igazi "földalatti feeling"-gel, némi humorral.  Talgaby, Archant, Micho, Troll és Galen:      
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető eLeM

• R2-D2
  • *
« Válasz #417 Dátum: 2006. Október 19., 23:02:20 »
Elolvastam az F4-es 2 uj es a Leny/Amazon-t mind a harom kellemes volt.
A sarkanyos kifejezetten tetszet. Az elso F4 meg jo kis visszaemlekezes volt, ahogy igertetek:), talan elobanyaszom valamelyik dobozombol es eloreolvasom...
A karacsonyi story ahogy vartam kicsit lokott volt, de aranyos.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #416 Dátum: 2006. Október 19., 22:24:30 »
Lény és Amazon
Csak Amazon miatt olvastam el, nem nagyon tetszett, szerintem csak Amazon miatt lett honosítva ez a kis történet:)