HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (20/593) > >>

Peter P:

--- Idézetet írta: KiD - 2018. Július 29., 14:11:11 ---Meglepően jók voltak ezek a korai Fenegyerek részek, érdemes őket elolvasni.  :cool:

Mondjuk a Matador még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig én bírom ezeket a kezdetleges rossz fiúkat.  :hehe:

--- Idézet vége ---

Nekem a kilencedik rész volt necces... nem is értem, hogyan tudták kitalálni ezt. Egyébként van egy oltári nagy baki a kilences részben... ki az, aki először "megtalálja"?

KiD:
Meglepően jók voltak ezek a korai Fenegyerek részek, érdemes őket elolvasni.  :cool:

Mondjuk a Matador még nálam is kiverte a biztosítékot, pedig én bírom ezeket a kezdetleges rossz fiúkat.  :hehe:

daniel86:
Köszönöm a Deadpool 25. füzetet!

tomyx20:
Köszönöm a Deadpool (2012) fordítását. A 23. számban (másfél hónapja került ki hozzátok) az utolsó oldal Watchmen utalásai hatalmasok:
a tales of the black freighter képregény a képregényben paródiája, ennek a megemlítése a képregényt olvasó fiú (itt Preston ügynök fia) által, illetve a háttérben Alan Moore a Közel a vég táblával a nyakában (legjobban az utolsó panelen látni), és közben még az ikonikus Watchmen smiley  is megjelenik a harmadik panelen.
Olyan jó érzés, mikor a kedvenc Marvel hősöm parodizálja a kedvenc DC hőseimet.

daniel86:
Köszönöm az új Deadpoolt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése