HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2018. Augusztus 29., 08:46:47 ---Üdv! Köszi a Mi lett volna, ha...? v1. 32. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Teljesen egyetértek veled Farek. Valóban nem kellett volna az a pár oldal a figyelmeztetésed után mivel az (szerény véleményem szerint is)nem a Mi lett volna, ha v1.32. részéhez kapcsolódik sokkal inkább ahhoz a részhez ahol Korvac meghalt a nőjével a Bosszú Angyalai füzetben.(most nem tudom melyikben.. :badteeth:) Az egyetlen dolog ami nem tetszett az Galactus végső megsemmisítője. Ha Galactusra nézve ennyire fenyegető eszköz ami nem nagyobb kb 20 cm-nél, akkor miért nem rejti Galactus a fülébe vagy akárhová csak ne lenne szem előtt abban az irdatlan nagy hajójában? :headscratch:
--- Idézet vége ---
Köszönöm, örülök, hogy tetszett.
Hm, viszont lehet, hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen. Az az utolsó pár oldal nem ehhez a füzethez tartozik, hanem az eredeti történet TPB kiadásában volt benne, és valóban a 177-es füzet, vagyis az eredeti történet végéhez csapták hozzá. Szóval ott képzeld el. De szerintem ott is felesleges. ;)
A fülbe rejtés nem rossz ötlet, de képzeld csak el, ha viszket neki és óvatlanul megvakarja... ;D
SithLord:
Üdv! Köszi a Mi lett volna, ha...? v1. 32. részét Farek, Genzo!!! :worship: :worship:
Teljesen egyetértek veled Farek. Valóban nem kellett volna az a pár oldal a figyelmeztetésed után mivel az (szerény véleményem szerint is)nem a Mi lett volna, ha v1.32. részéhez kapcsolódik sokkal inkább ahhoz a részhez ahol Korvac meghalt a nőjével a Bosszú Angyalai füzetben.(most nem tudom melyikben.. :badteeth:) Az egyetlen dolog ami nem tetszett az Galactus végső megsemmisítője. Ha Galactusra nézve ennyire fenyegető eszköz ami nem nagyobb kb 20 cm-nél, akkor miért nem rejti Galactus a fülébe vagy akárhová csak ne lenne szem előtt abban az irdatlan nagy hajójában? :headscratch:
Kayamiel:
Köszi a DD-Daredevil-Fenegyerek :m-dd: pack-ot, Nagy kedvenc ő is
és köszi a Marvel Extra 8 füzetét, lesz mit olvasni :sm-clap:
Peter P:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Július 31., 13:11:20 ---Én szerintem rájöttem, amikor olvastam, ha ugyanarra gondolunk. A mini Fátum mondja Mattnek, hogy amikor hallotta Foggytól, hogy elvesztette a látását, egyből segíteni akart. Közben meg az egyetem utolsó évében voltak csoporttársak, Matt balesete viszont még a gimnázium alatt volt...
--- Idézet vége ---
:D
Nyertél!
KiD:
Én szerintem rájöttem, amikor olvastam, ha ugyanarra gondolunk. A mini Fátum mondja Mattnek, hogy amikor hallotta Foggytól, hogy elvesztette a látását, egyből segíteni akart. Közben meg az egyetem utolsó évében voltak csoporttársak, Matt balesete viszont még a gimnázium alatt volt...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése