HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (21/593) > >>

Intruder:
Köszi a Deadpoolt Genzo!
Bár még mindig rejtély számomra, hogy az ajtóban álló két őr hogy nem hallota meg, hogy ott van mögöttük DP? Még egy halálsikoly is jött a nyitott ajtóból. És az egyiküket meg se ölte. Mindenkit megölt, de őt hagyta hazatelefonálni. Wat?
Szerk: ja én már csak ilyen vagyok, minden apróságon fennakadok. :rolleyes:

Amanojaku:

--- Idézetet írta: talgaby - 2018. Május 22., 19:02:10 ---Azért, mert a MAX imprint alatt megjelent minit Jelena Belovával valamiért az a nagyon okos oldal nem veszi Black Widow mininek, annak ellenére, hogy magában az impresszumában Black Widow vol. 3. volt a neve, a Pale Little Spider a gyűjteményes kötet alcíme lett csak. (Plusz a 2004-es mini nem is hatrészes volt, hanem 12, de valami nagyeszű szerkesztő kettő minire vágta.)

--- Idézet vége ---

Köszi szépen, azt hiszem értem :)

Genzo:
Nagyon szívesen. Igen, nagyszerű napok ezek egy Deadpool rajongónak. :)

daniel86:
Köszönöm az új Deadpool füzetet!
Igazi DP orgia a hét, tegnap a film, ma képregény  :)

talgaby:
Azért, mert a MAX imprint alatt megjelent minit Jelena Belovával valamiért az a nagyon okos oldal nem veszi Black Widow mininek, annak ellenére, hogy magában az impresszumában Black Widow vol. 3. volt a neve, a Pale Little Spider a gyűjteményes kötet alcíme lett csak. (Plusz a 2004-es mini nem is hatrészes volt, hanem 12, de valami nagyeszű szerkesztő kettő minire vágta.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése