HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
--- Idézetet írta: Blue S - 2011. November 10., 13:21:23 ---Ő lehetne a Green Peace szuperhőse. :lol:
--- Idézet vége ---
Heh, a helyi Bolygó Kapitánya, mi? :hehe:
Hidd el, a későbbi részekben sem hagy alább Pókember vicces kedve, ráadásul a többiek is kiveszik a részüket a humorból. Jók lesznek, nagyon... ;D :brow:
Blue S:
MK BA 16.:
Az egyik kedvencem ebben a sorozatban, hogy a régi - viccelődős - Pókembert láthatjuk viszont. Egyértelműen ő a sorozat húzófigurája. Vasember ellenségei valószínűleg sorban állnak Olvasztó pisztolyáért. Egy ilyen találmánnyal simán milliomos lehetne, és a környezetet is megtisztíthatná a rozsdásodó fémektől. Ő lehetne a Green Peace szuperhőse. :lol:
Farek:
--- Idézetet írta: SithLord - 2011. November 10., 10:23:03 ---Viszont érdekelne,hogy a "rendes" B.A. sorozatban az Angyalok vagy bárki más összefutott valaha az Ólvasztóval?És ha igen,akkor tényleg ennyire brutál a kézifegyvere,mint itt ebben a képregényben?
--- Idézet vége ---
Ejnye, SithLord, te nem olvastad a klasszikus Angyali történeteket, amikor az előző Zémó Báró-féle Mesterbűnözők először megjelentek? Dá-dá! És tessék gyorsan bepótolni! ;)
SithLord:
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 16.részét,Farek,gorgiasz! :worship:
Ez az epizód most tényleg tetszett,mert valóban vicces és poénos volt.Jókat derültem rajta.Viszont érdekelne,hogy a "rendes" B.A. sorozatban az Angyalok vagy bárki más összefutott valaha az Ólvasztóval?És ha igen,akkor tényleg ennyire brutál a kézifegyvere,mint itt ebben a képregényben?A Bikaember,mintha összetűzött volna már a Hulk-kal,ha jól emlékszem... :headscratch:
Remélem a további részek is ennyire jók lesznek!
Farek:
Köszönöm a véleményed! Nagyon jó hallani, hogy ez a könnyedebb, fiatalosabb hangulatú képregény is így bejön az embereknek. Eléggé aggódtam, hogy nem fog annyira tetszeni, mint a fősorozat, ráadásul beíróhiány miatt elég ritkán is frissült egy ideje, de boldog meglepetéssel értesültem róla, hogy az egyik legnépszerűbb BA sorozat. Ígérem, hogy megteszek mindent, hogy a Hatalmi Tényező kifutásával a jövő évtől kezdve gyakrabban láthassátok a Marvel Kalandos Angyalokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése