HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Farek:
--- Idézetet írta: Rebellis - 2011. November 10., 22:21:10 ---Még annyi h előrébb lennék, ha elolvasnám a Kree Skrull háborút?
--- Idézet vége ---
A jelen tekintetben nem, egyébként viszont mindenképpen ajánlom. Erősen ajánlom... ;) ;D :badteeth: ;D
Rebellis:
Aha. Pár szereplőre emlékszem még a Galaxis Őrzőiből, de az is olyan régen volt már h most nem tudok különbséget tenni Mantis is Gamorra (?, a másik zöld nő) között, h melyik mit is tud...kb. ennyi a bajom. Még annyi h előrébb lennék, ha elolvasnám a Kree Skrull háborút? (az űrben élő dolgokkal kb. tényleg csak a magyarul megjelent X-men és marvel extra számaiban találkoztam meg az azóta honosított X-men-ben és G.Őrzőiben.)
talgaby:
Eredetileg lett volna egy enciklopédia, de a teljes fordítás anyaga elveszett, és azóta se lett elkészítve ismét. Amúgy nagyrészt mindegyik sorozatban elmondják pár szóban, ki kicsoda, szóval annyira nem vészes. Hidd el, az amerikai marvel-fanok egy részét is ugyanúgy zavarba hozta jó páruk, akadnak itt olyanok, akik a hetvenes években szerepeltek saját történetben utoljára.
Rebellis:
Először is nagyon köszönöm a Megsemmisülés eddigi összes megjelent számát! Lenyűgöző amit eddig összehoztak az alkotók
Legutóbb a Csillagúr és csapata történetével hagytam abba, a Lidérc és a Nova, valamint a Hódítás kimaradtak, de most folytattam az olvasást. Viszont van egy problémám: mivel ezelőtt nem nagyon szerettem a Marvel űrben játszódó történeteit, (egyedül az X-men-es vonalon jöttek be) nem is nagyon tudom, hogy melyik szereplő kicsoda/micsoda/mit tud/honnan kellene ismerni. Az előző részek során már kezdtem kiismerni magam, de mivel régen olvastam őket, és ezelőtt nem olvastam róluk, összekavarodtak az infók. Van valahol esetleg egy összefoglaló, vagy valami hasonló ez eddig történtekről? Vagy egy ki-kicsoda a Marvel - űrben? Mert nagyon jól jönne. Mégsem Rozsomák meg Vasember a főszereplők, akik szinte mindenhol felbukkannak, képtelenség nem ismerni őket...
SithLord:
--- Idézet ---Ejnye, SithLord, te nem olvastad a klasszikus Angyali történeteket, amikor az előző Zémó Báró-féle Mesterbűnözők először megjelentek? Dá-dá! És tessék gyorsan bepótolni! ;)
--- Idézet vége ---
Kegyelmezz,Farek!!! :badteeth: :m-she-hulk:
Ó,dehogynem olvastam,itt is van a gépemen,csak nem emlékszem már rá.Hiába,erős vagyok az ERŐvel,de nem annyira... :hzs-darthvader:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése