HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (140/593) > >>

Pepea:
Nagyon jó MARVEL Kalandok Angyalok, sokat nevettem Pókember miatt, állandoan jár a szája.  :lol:
Ez a legjobb képregény, és nagyon szépen köszönöm a honosítóknak a munkáját!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Megsemmisülés: A hódítás tpb ezen részét,talgaby,Genzo! :worship:
Azért mégiscsak hihetetlen,hogy Ultront ennyire erős karakternek állítják be ebben a képregényben.Az Evolúciómesternél mikor már azt hiszem,hogy végre mutat valamit az erejéből,a végére megint esik a szememben... :(  De legalább a kísérlete figyelemreméltó eredménnyel zárult.Nagyon kíváncsian várom a befejező részt!!!!

keildavid:
Látom, a Megsemmisülés - A Hódítás főmini lassan közeledik a befejezéshez.
Ezer köszönet érte! :worship:
Egyre jobban kezd haladni a történet. És akkor végre kiderült, hogy Ultron hogyan került a Falanxhoz, akiről már az előző részekbe is láthattuk. Érdekes módon tényleg nagy részben visszatekintésről van szó.
Csillagúr és csapata végül sikerült valamit elérniük, de még persze nincs vége a történetnek.

Galamb:
Én is köszönöm4 A végén a fordulatnak sikerült meglepnie, a honosítás a szokott szinten :worship: :worship:

keildavid:
Köszi a Hatalmi tényezők: Bosszú Angyalai 3.6. számot! :worship: :worship:
A Bosszú Angyalai csapat végül ők is elérték a céljukat, amikor megtalálták az aranyalma szeleit. A végén viszont döbbenetes fejlemény következett be, ahogy a Fantasztikus Négyesnél is látható.
És látom, érdekes módon most az is kiderült, hogy kik voltak azok a háttérszereplők, akik a svájci Alpok rejtekén voltak. És tényleg olyanok, akikre nem is gondoltam, hogy tényleg azok voltak egész idő alatt.
De persze még nincs vége a történetnek.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése