HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (135/593) > >>

gabo:
Köszi a A Bosszú Angyalai - Hatalmi tényező 3.6-ot és a Fantasztikus Négyes - Hatalmi tényező 4.7-et! A honosítás továbbra is magas színvonalú a történet nálam 10-es! Vajon az eredeti Fáklya nem változtatott valamit a történelmen ,és hogy lehet egész az aranyalma amikor Odin 9 részre osztotta és egy részt Knorda meg is evett belőle?? Kíváncsian várom a befejezést!  :worship:

gabo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. November 20., 21:56:13 ---annak a három résznek most már tényleg édesmindegy.

--- Idézet vége ---

Miért is??

talgaby:
Nem látom sok értelmét, hogy azt kitegyem, aztán megint egy nagy hallgatás jöjjön. De még előfordulhat, hogy jövőre az lesz az egyik lyukas napokra tartogatott tartaléksorozat, elvégre annak a három résznek most már tényleg édesmindegy.

gabo:
Köszi a Nova v4 12. részét! Tetszett a történet, nem is számítottam rá, hogy így alakulnak a dolgok! Várom a befejezést a miniben! Szomorú vagyok azért, hogy jövőre nem lesz Nova! A kedvenc sorozataim közé tartozik! Az első 3 része sem fog kikerülni??  :worship:

talgaby:
Lenni lesz, csak nem 2012-ben. Most, hogy megcsináltam 13-tól felfelé a beírást, kénytelen voltam szembesülni azzal, milyen gyorsan belemegy az egész a Secret Invasionbe... gyakorlatilag majdnem azonnal. Így a jövő évet teljesen kihagyom, aztán majd meglátjuk, a Kingpin hogy ér el az SI-ig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése