HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (136/593) > >>

keildavid:
Elolvastam a Nova v4 12. számot.
A mostani Nova történet kezdet felpörögni. A főhősök számára tényleg bonyolulttá vált a helyzet. De végül a főszereplők megtudták, hogy hogyan tudhatták legyőzni azt a hatalmas lényt.
Gamora és Drax nem voltak valami barátságosak, főleg amikor helyrejöttek. Persze a háborúba mindig is keménykedőnek kell lennie, akik harcolnak.
És látom, hogy a 12. részben ugyan véget ért a történet, de a Megsemmisülés: A Hódítás minibe jön a valódi befejezés.
Persze azt tudom, hogy még azután is lesz Nova képregény.

Galamb:

--- Idézet ---Tudod, hogy klasszikust idézzek: ez mágia, ezt nem kell megmagyarázni :D
--- Idézet vége ---

Az már igaz! :)

Farek:

--- Idézetet írta: Galamb - 2011. November 19., 14:03:38 ---Kissé erőltetettnek éreztem a magyarázatot arra, hogy hogyan birtokolhatták képességeiket, miután megszállták a testjeiket, de bevallom, jobbat nem lehetett volna kitalálni. A rajzok jók, a honosítás profi! :worship: :worship:

--- Idézet vége ---
Tudod, hogy klasszikust idézzek: ez mágia, ezt nem kell megmagyarázni :D

Kösz a dicsérő szavakat, remélem, elégedett leszel - és a többi olvasó is - a befejezéssel.

Galamb:
 Én is köszönöm! Egész jó rész volt, Strange doktorral kapcsolatban nem volt ugyan nagy meglepetés, de jő ötletek voltak arra nézve, hogy hogyan alakult a főhősök másik világbeli élete. Kissé erőltetettnek éreztem a magyarázatot arra, hogy hogyan birtokolhatták képességeiket, miután megszállták a testjeiket, de bevallom, jobbat nem lehetett volna kitalálni. A rajzok jók, a honosítás profi! :worship: :worship: 

keildavid:
Köszi a Hatalmi Tényezők: Fantasztikus Négyes 4.7. számot! :worship: :worship:
Ahogy az előző (a Bosszú Angyalai) részben is, végül kiderült, hogy kik is azok a titokzatos szereplők és most itt is láthatjuk, hogy milyen változás keletkezett.
Amikor az F4 és a Bosszú Angyalai keresték az alternatív képmásukat, közben tényleg felbukkantak néhány ismerős szereplők.
És látom, hogy bár vége van ennek az F4 minisorozatnak, de még hátra van a Bosszú Angyalai befejező mini.

Kíváncsian várom a folytatást! És még arra is kíváncsi vagyok, vajon a hősök hogyan fogják ezt a problémát megoldani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése