HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Asys:
Köszönöm a Nova vol. 4. 11.-et és 12.-őt, valamint a 2008-as Különszámot! :worship: :worship: :worship:
Pörgős, mozgalmas mellékszál, egy régi, kedves, szerethető karakterrel (Techno)! :bravo:
Nagyon önfeláldozó és önzetlen volt mindhárom karakter (Techno, Tyro, Nova)! :brow:
Végre a ,,zöldek'' is megszabadultak a vírustól... :rolleyes:
M.O.D.O.K 11-ét is köszönöm! :worship:
Elolvastam egyben, mind az öt részt! (Elég régen került ki az első két rész!) A lényeg az, hogy most már teljes a mini! :bravo:
Remek, fordulatos történet, kitűnő rajzokkal, hatalmas csavarokkal! :brow:
Kihozták a maximumot ezekből a karakterekből!
Rakéta Robi-ból mikor lett ilyen figura, régen vagányabb volt, Pókember partnereként... :-\
Puma nagy kedvencem! :bravo:
Köszönöm az ,,Ötödik hét'' befejezését is! :worship:
Nekem tetszett ez a HR-story! Kicsit jobban megismerhettük Fátum-ot! :bravo:
Lándzsás szépen helytállt, hatalmas potenciál van a karakterében!
Valamint köszönöm a Megsemmisülés: A Hódítás legújabb részeit! :worship: :worship:
10 pontos skálán 11 pontos ez a story! :bravo:
Ultron egyre keményebb... :-\
Csalódtam most Wyndham-ben...
Groot benőtte a fél komplexumot és ezt nem vették észre azok a technoorganikus lények, akik egy légy repülését is észreveszik egy nagyobb teremben, mivel szerves lény... :badteeth:
Ezt kicsit furcsállom...
Galamb:
Kösz a Modok 11-e befejező részeit. Tetszett a végigkisérő könnyed hangulat (ebből talán Madarin kezének véres elvesztése lógott ki kissé),a csavarok is jók voltak benne, végén a Master cardos utalás nagy poén volt. :) A honosítás kiváló lett.
SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Fantasztikus Négyes 4.7-es részt,Farek,hopkin! :worship:
Fura dolognak tartom,hogyha alternatív idősíkot jelenítenek meg egy történetben,akkor valami érdekes módon egy zeppelin mindig feltűnik(lsd:Fringe),mint ebben a képregényben is.Ebben a Loki univerzumban talán Ben-nek volt a legelfogathatóbb és leginkább írigyelhető élete.Nagyon kíváncsi leszek,hogy mi lesz az utolsó részben,hogyan fogják hőseink visszaállítani a megszokott normális idősíkot!
Köszi a Nova v4 12.epizódot,talgaby! :worship:
Valahogy evidens volt,hogy Techno tertménye kulcsszerephez fog jutni.Persze ez nem von le semmit a történet minőségéből,mert az változatlanul nagyon jó.Galactusra nagyon kíváncsi leszek!!!Várom a folytatást!!!
Summers:
Köszi a Nova új részét. Már kifejezetten várom a Hódítás végét. Hál Isten Techno nem hallt meg. Elég unalmas lenne megint kimúl aztán ismét visszatér egy másik sorozatban 4-5 év múlva. :)
Nagyon kíváncsi leszek ki nyomja le Ultront végül. :)
Farek:
--- Idézetet írta: gabo - 2011. November 20., 22:52:41 ---...és hogy lehet egész az aranyalma amikor Odin 9 részre osztotta és egy részt Knorda meg is evett belőle??
--- Idézet vége ---
Nos, ezen már én is gondolkodtam, de arra jutottam, hogy - egy klasszikust idézve, mint már egy másik fórumban is tettem - "ez mágia, ezt nem kell megmagyarázni. ;D
És köszönet a dicséretért, remélem, a befejezés is tetszeni fog neked.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése