HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Galamb:
Az engem is érdekelne. Köszönöm az utolsó részt, kicsit kiszámítható volt, de azért korrekt történet, profi honosítással. :worship: :worship: :worship:
KiD:
Vízió a végén mi célt szolgált a rendszerben. Új, alternatív valóság keletkezett, vagy mi?
hopkin:
Végül ez is véget ért és össze állt a sorozat! Elégedett voltam vele. A hetedik rész kissé csalódás volt de ez mindenért kárpótolt. Bent ebben a világban se szerettem meg, sőt... Sebaj remélem mihamarabb bele foghatunk valami viszonylag friss angyali történetbe. Úgy tűnik az emberek szeretik és engem is érdekel minden ami az Angyalokhoz kapcsolódik.
Farek:
Nem, ennek a sorozatnak valóban vége. Szerintem az egyelőrét úgy értették, hogy Loki soha nem adja fel és mindig próbálkozni fog. De - ahogy mondani szokás - az már egy másik történet...
Egyébként pedig szívesen, örülök, hogy tetszett az embereknek, a kisebb-nagyobb buktatók ellenére. Igyekszem majd jövőre is valami megfelelő szülinapi - kezdetű - meglepetéssel szolgálni az olvasóknak.
gabo:
Köszi a Hatalmi Tényező - Bosszú Angyalai 4.8-as részét! Remek kis lezárás, sajnálom, hogy véget ért ez a sorozat! Vagy mégse? Van valami jelentősége, hogy gy lett vége...egyelőre ?? Köszi még egyszer, és nem csak ezt a részt, hanem az egész sorozatot! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése