HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Summers:
Köszi a Hódítás lezáró fejezetét. Kifejezetten tetszett, bár a végén az a nagy Ultron kicsit elcsépelt volt, de nah ez annyit nem vont le a dolog értékéből. :) Alapjába véve egy kellemes történet volt ez. Nem igazán tudnék különbséget tenni a kettő közt. Kinkább azt mondanám másmilyenre sikerült. Lesz még újabb megsemmisülés történet vagy az az újabb veszély amit a végén Warlok említett már a Galaxis Őrzőiben fog megjelenni?
Amúgy egy kérdés amit kerestem neten, de nem nagyon találtam. Az Warlok és a többiek, hogy kerültek a szörnyek szigetéről mind az űrbe?
talgaby:
Mert ez sokkal kisebb szabású. Nekem mondjuk tetszett, hogy az írópáros nem is akart rálicitálni az előzőre, az olyanból mindig csak szenvedés lesz (lásd példának akár a II. Titkos Háborút). Ám azzal egyetértek, hogy az első pont az elsöprő mivolta miatt, na meg mert grandiózusabb volt, egy jobb darab. Ugyanakkor ennek sem kellett szerintem igazán szégyenkeznie, a GoG v2 meg, ami utána jött, simán a második legjobb űrsorozat volt a két nagy akkori terméséből (GL Corps még nagyszerűbb kis széria volt).
gabo:
Köszi a Megsemmisülés - Hódítás befejező részét! A végső csata jóra sikerült, a karaktereket megszerettem, kár, hogy nem találkozunk többet velük! Holdsárkány nem is ér véget többet?? Gondolom Csillagúr a Galaxis Őrzőiről akar beszélni a többiekkel! Ha a két sorozatot össze kellene hasonlítani akkor a Megsemmisülés sokkal jobb volt! Ez nem az jelenti,hogy a Hódítás nem tetszett, csak valahogy az másabb volt! Köszi még egyszer az egész történetet!!! :worship: :worship: :worship: :worship:
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2011. December 03., 13:57:45 ---Vízió a végén mi célt szolgált a rendszerben. Új, alternatív valóság keletkezett, vagy mi?
--- Idézet vége ---
Igazából szerintem az alkotók ezt csak azért tették be, hogy legyen egy "rejtélyes és elgondolkodtató" vége az egésznek, ami reflektál az egész sorozatra. Amennyire tudom, nem eredményezett alternatív valóságot ez az egész, legalábbis nem említették meg később.
keildavid:
Köszönöm a Megsemmisülés - A Hódítás 6. részét! :worship: :worship:
Látom, végül befejeződött ez a mini. És persze érdekes módon itt folytatódott tovább Nova és társainak a kalandjai is. És persze minden szereplők is, akik úgy mondva háttérszereplők is voltak, de végül találkoztak és közösen valahogy legyőzték az ellenséges Falanxot és Ultront.
A vége pedig tényleg olyan lett, hogy semmi se maradt félbe, hanem teljesen lezárult minden. Persze a Nova és a Galaxis Őrzői kalandok a saját címekbe folytatódott tovább. De az már egy más tészta.
A 6. rész borítója után az a dupla oldal mintha kisebbnek látszik a felbontása. Bár lehetséges, hogy ilyen lett az eredeti szken. De mégis olvasható.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése