HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (90/593) > >>

Rebellis:
Elolvastam a Megsemmisülést. Második olvasatra is állati jó volt és nem ártott felfrissíteni az emlékeimet a Hódítás előtt. Így utólag vicces összehasonlítani a Polgárháborúval, gondolok olyan apróságokra, hogy ott megjelent a Szemlélő, mert az "akkora" esemény volt, de itt be sem ugrott körülnézni.
Viszont Hulkot nem ekkortájt lőtték ki az űrbe? Azokat a füzeteket még nem olvastam, de úgy tudom, hogy nem egy kapszulában volt, hanem ki is kötött valahol. Ő volt bármilyen kapcsolatban ezzel az eseménysorral?
A másik dolog, hogy a Shi'arok hol a túróban voltak? És a Megsemmisülés időben hol helyezkedik el a legfiatalabb Summers tesó, Vulkán tombolásához képest?
még valami: a Nova létezett már akkor amikor a sötét Főnix tombolt az űrben?
Előre is köszi a segítséget!

Rebellis:
Rendben, köszi a segítséget!

talgaby:
04-12. De mindegyik füzet galériájában jeleztem, hogy a Hódítás része. Meg onnan is fel lehet ismerni őket, hogy mindegyiken van egy nagy fehér doboz a vonalkód helyett (a későbbieknél már szűz borítókat használtam). AZ egyetlen trükk benne az, hogy a tpb-kkel ellentétben nem a Prológus és a főmini között játszódik, hanem a fősorozat első és ötödik számával párhuzamosan, az ötödik legvégén csatlakozik be.

Rebellis:
Tanácsot szeretnék kérni: anno a Csillagúr TPB-ig jutottam a Hódítás történetfolyamban. Most úgy tervezem, hogy újra nekiesek az elejétől. A kérdésem, hogy a Nova vol4 melyik részei játszódnak a Hódítás alatt?

Asys:
Köszönöm a Nova vol. 4. 16.-ik részét!  :worship:

Nova csöbörből vödörbe kerül...
A Galactus-os kalandot is épphogy megúszta, most meg ez!  :badteeth:
Ennyi skrull-t hogy fog legyőzni???
Jók voltak Richard poénjai!  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése