HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
SithLord:
Üdv! Köszi a Nova v4 16.részét,talgaby! :worship:
Tényleg nagy húzás volt a skrullok részéről ez a gyermeki álcázás.A Szuper Skrull pedig az ember egyik leggyengébb pontjára hatott az együttérzésre.Remélem Richard kiszabadul ebből a kelepcéből és a Világelme is re-bootól valahogy...
Nagyon várpm a folytatást!!!!
Micho:
--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Augusztus 06., 13:41:47 ---Terror Rt. Vol1. 11.
Elismerésem, ezt biztos nagyon nehéz lehetett fordítani.
--- Idézet vége ---
azt nem tudom, de én azt várom, hogy Cage egyszer ezt mondja valakinek: "Na ne powerkodjál itt nekem!" :hehe:
Blue S:
Nova Vol4 16.
Szóval elérkeztünk a Titkos Invázió előszeléhez. A skrullok csele a gyerekekkel jó volt, engem nagyon meglepett, de ahogy elnéztem Novát is. Valahogy végig éreztem, hogy a Szuper Skrull sáros, de az is lehet, hogy a következő részben megint lesz erre egy csavar. Mint Tulipán az Egri csillagokban. Kicsit aggódom hősünkért, mert már a Világelme összeomlása előtt is magányos volt, de ha lehetséges, akkor most még jobban egyedül van.
Köszönet a honosításért! :worship:
Asys:
Köszönöm a Cage tizenötödik számát! :worship:
Cage nem fog unatkozni a továbbiakban sem, van egy olyan érzésem... :badteeth:
Drogesz:
á sikerült találnom. Deadpool Enciklopédiát, '93 és '94-es Limitált Deadpool kiadásokat és az első 69 Deadpool képregényt. Gondolkoztam rajta hogy le is fordítom de a képszerkesztő programok terén fennálló hiányosságaim ezt lehetetlenné teszik. Minden esetre nagyon szépen köszönöm :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése