HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Blue S:
Nova Vol4 17.
A 16. rész elemzését azzal hagytam abba a múltkor, hogy hősünk egyre magányosabb. Nos, ez az állapot úgy látszik már nem érvényes, hiszen sok baráttal találkozott a Pegazus projektben és a szülőkkel is javított a kapcsolatán. Valamint van egy szövetségese az inváziós flotta között is. A végén még egy másik hős is visszatér, tehát minden a helyén van. Bár a skrullok létszámbeli fölényben vannak, de a feltámadt hőssel az oldalán ez nem lehet gond egy Nova centúriónak. Valami azonban azt súgja, hogy itt még lesznek gondok.
Az emberek között levő bizonytalanság itt is érezhető, senki nem bízik a másikban és ez nagyon jót tesz a füzetnek. Minden oldalon azt vártam, hogy Sólyom hátba lövi Novát, esetleg a vörös hajú csaj átalakul szörnyeteggé stb. Folyamatos a feszültség.
Köszönet a honosításért. :worship:
Blue S:
Silver Sable 13.
Terror haláli! Szinte elpusztíthatatlan és mindig talál 1-2 testrészt, amit felhasználhat. Amolyan Lego-emberke.
Sejtettem, hogy Sable a saját sorozatában dominálni fog a másik két zsoldossal szemben, de azért furcsa volt, hogy a chai-ja fájdalmat okozott Cage-nek, akiről még a golyók is lepattannak. Igaz, ez is lepattant, de akkor mennyire fájhat neki egy golyó?
A főgonosz átalakulás nagyon tetszett, remek rajz. Egyébként szerintem ennek a sorozatnak van a legszebb grafikája a 3 közül.
A történet írójának egyszer el kéne mennie egy komolyabb focimeccsre. Mondjuk CZ-Partizan vagy valami lengyel derbire, esetleg River Plate-Boca Juniors. Ott megtapasztalhatná, hogy az orrdugasz semmit nem ér a könnygáz ellen. Főleg zárt térben, ráadásul, ha az illető annyit beszél, mint Sable, akkor a nyálkahártyát mindenképpen irritálni fogja a gáz.
Na, mind1, nem kötözködni akarok. :cool:
Köszönet a honosításért! :worship:
Rebellis:
Most fejeztem be a Nova 8. részét. Szenzációs volt ez a szám. Jó volt látni Cosmo-t. A GoG honosított számait már olvastam, és nagy élmény volt most ez (látni a majdani főhadiszállást, Cosmo megjelenését, stb.) Tudva, hogy hova fog ez kifutni majdan, de még csak a megismertetésnél tartani... olyan ezt most így olvasni, mint egy fantasztikusan sikerült előzmény történetet. :) Nagyon jó.
Amúgy ez a Hódítás is egy őrült jól sikerült esemény eddig. Számomra egyedül a Lidérc története ütött el a többitől. Az alapötlet vagyis a Legfelső Intelligencia használata a "térítéshez" nagyon tetszett, de ez a Lidérc karakter (főleg a háttérsztorija, ami egy Lost in Space és a Halálhajó szerelemgyereke a Csillagkap - Atlantisz főgenyáival...) nem igazán tetszett, sem a mellékszereplő lázadók, stb. De ez legyen a legnagyobb baj, a többi szál mind-mind nagyon jól sikerült darabok voltak. Főleg a Csillagúr (emlékszem, hogy az már annak idején is nagyon bejött).
Szóval köszi még egyszer a honosítást, megyek is vissza olvasni. :worship:
Rebellis:
Renden, akkor a Hódítás után nekiesek a Hulknak. :) Köszi a válaszokat!
talgaby:
Igen, akkor ment a Planet Hulk. Az nálunk van, a következménye meg a NewGenen. Olvasd el legalább az előbbit, mert jó sztori. (John Carter + Conan a Hulkkal.) És nem, az egy független esemény. Ha elolvasod, megérted, miért.
A siároknál kvázi akkor volt a Rise and Fall… igazából időrend szerint akkor már Vulkán uralkodott és ő minden ilyen nagy hepajból szándékosan kimaradt.
Nova mint sorozat már létezett a Sötét Főnix alatt, de akkor még nem dolgozták ki teljesen az Alakulatot. Ők amúgy is inkább sima zsaruk, csak galaktikus léptékben. Nova erőszintje alapból egy gyenge/közepes Bosszúangyalénak felelt inkább meg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése