HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (75/593) > >>

talgaby:
Azzal az allcomicsot kell nyaggatni. :) Én a Nova v4 végével lezárom részemről a kozmikus vonalat, ők meg úgy haladnak a GotG v2-vel, ahogyan akarnak. A War of Kingset se fogom megcsinálni, csak ami a Novában lement tie-in.

Feast4:
Azt akartam kérdezni a Thanos Imperative szerepel a tervek közt vagy még túl messze van, hogy ilyesmiről beszélhessünk?

Galamb:
Köszi a 6. részt! Hát igen, a törött orr dolog nekem is sántított, valamint szwsz ezt az arcszesz dolgot kicsit hirtelen hozták be, talán jobb lett volna, ha már pl. az 5. részben kiderült volna, hogy Fury használja, itt a 6.-ban pedig a verőlegény.
 Viszont nagyon bejött, hogy nem kormányok, vagy bábkormányok, állami szervek voltak a főgonoszok, mindenféle politikai cél érdekében, hanem simán csak egy magáncég üzleti érdekek miatt: Isten hozott a 21 században! :)

A honosítás kiváló lett :worship: :worship:   

Blue S:
Fekete Özvegy Vol4 06.

Zseniális találmány ez az akaratot befolyásoló arcszesz!

Most már értem hogyan veszi rá Nick Fury a szuperhősfickókat mindenféle őrült küldetésre:

N.F.: - Szia Vasököl! Lenne itt egy titkos SHIELD küldetés, nagyon veszélyes, csak Te tudod végrehajtani.

V: - Nem is tudom, Nick, fontos tárgyalásom lesz...

N.F: - Cserébe adok egy üveggel abból az arcszeszből, amellyel ingyen és minden probléma nélkül lefektetheted a Fekete Özvegyet. Még vacsorázni sem kell elvinned.

V: - Nancy, kérem mondja le az összes tárgyalásomat a hétre!

Tetszett, ahogy Natasha likvidálta Hunter ügynököt, de azért a füzet olvasása közben végig volt egy olyan érzésem, mintha egy női Megtorló kalandjait olvasnám. A végkifejlet is megerősített ebben. Natasha már tud az akaratát befolyásoló feromonról, de nem visz magával gázmaszkot a hajóra, a főgonosz verőlegénye pedig játszadozik a legyőzött prédával, ahelyett, hogy simán fejbe lőné. Arról nem is beszélve, hogy a törött orr a feromonok ellen mit sem segít.

Gyerekhibái ellenére jó volt az utolsó rész, ami ugye csak a mini befejezése, a történet itt még nem zárul le. 

Köszönet a honosításért!  :worship:   

talgaby:
Lesz a v2 66-os év végén, más konkrét tervről egyelőre nem tudok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése