HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Feast4:
És az hogy mik lehetnek arról valami infó? Vagy ez majd kiderül ha sorra kerül egy-egy? :)
talgaby:
Uhm… néha-néha biztos lesz majd. De stabil tervben nincs.
Feast4:
Azt akartam kérdezni a jövőben terveztek What if? képregényt kirakni? Nézegettem most milyenek vannak. Mi lett volna a Mary Jane és Pókember nem házasodik össze? Mi lett volna ha Pókember megmenti Gwent? Mi lett volna ha Pókember nem tud megszabadulni a szimbiótától? Mi lett volna ha Főnix életben marad? Mi lett volna ha Fátum nyeri a Titkos háborút? Mi lett volna ha Hulk a barbár bolygón marad? Mi lett volna ha Hulk megnyeri a háborúját? Ez mind mind nagyon érdekesnek hangzik. De igazából teljesen mindegy mi ezek az alternatív történetek általában mindig jók. ( Jó persze akad egy két gagyi de nah. Mindig nem lehet ötlet. ) Van tervbe ilyesmi még ha nem ilyesmi? Nem feltétlen ezek közül.
talgaby:
Leszedtük őket, mert értelmetlen volt X-részleget fenntartani. Egyedül a God Loves, Man Kills volt olyan, ami nem valami sorozat véletlenszerűen idetévedt része, de annak is a folytatása már az xfanzine érdekeltsége.
Az már érdekesebb kérdés, hogy végül elküldtem-e az innen leszedett pakkot az xfanzine-nak ottani kirakásra vagy sem. :headscratch:
uhrindam:
Hali! :)
Régebben találkoztam néhány x-men képregénnyel az oldalon, ám ezeket most sajnos nem találom. Volt ott például Xmen Bébik, és avengers vs. xmen is, bár utóbbit megtaláltam az avengers speciális kiadványainál. A kérdésem az lenne, hogy a többi fellelhető-e valahol, és ha igen, hol? :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése