HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Thanos:
Üdv!
Én arra lennék kíváncsi, hogy az ehhez hasonló - -> http://marvel.wikia.com/Thanos_Vol_1_1 - gyönyörűségeket mikor, és ki fogja honosítani? :nezze:
Persze így is felbecsülhetetlen és elképesztő az az anyag, ami itt megtalálható. A fenti csak egy antihős imádó vágya, mint amilyen én is vagyok. Mindenesetre láttam, hogy végre az olyan érdekes alakokkal is van foglalkozva bőven, mint Thanos. ;)
Üdv: Thanos :)
Blue S:
Fekete Özvegy Vol4 10.
Natasha végre kiszabadított Annet, bár a végén elég szorult helyzetbe kerültek, de a vöröske biztos kivágja majd magát, akár szó szerint.
A bosszút kereső tengerészgyalogos fiú még okozhat kellemetlenségeket és Kestrellék is ott lihegnek a nyomában, akik ebben a részben csak említve voltak.
Az író most is bizonyította, hogy lövése sincs arról, hogyan gondolkozik egy katona. Matt - vagyis Fenegyerek - összever két fegyveres őrt, majd atlétákat megszégyenítő módon távozik a tetőn keresztül, mire a berontó őrszemek simán csak legyintenek rá, hogy nem veszélyes?
Sajnos, a rajzoló sem figyelt. Mikor az Özvegy kést dob a kopasz tudós nyakába a fickó a bal felét mutatja neki. A behatoló kés viszont a nyak jobb oldalából áll ki. Mandiner-kés, mint Kapi pajzsa? ;D
Köszönet a honosításért! :worship:
Blue S:
Fekete Özvegy Vol4 09.
Bevallom, engem egy kicsit zavartak a rajz stílusa. Alig ismertem fel Fenegyerek botját az első panelen, amin feltűnt.
A történet szépen halad, most már Fury is nyakig benne van a buliban, kíváncsi vagyok, hogy Matt marad-e vagy kiszáll.
Ami nem tetszett: az író ötlethiánya az akció jeleneteknél. Natasha elvileg a világ egyik legjobban képzett ügynöke, bárkire veszélyes tud lenni. Ezt már az világ tudja, legyen az külföldi zsoldos, szimpla terrorista vagy állományban lévő SWAT-os. A két kommandóst Kestrel a keresésére küldi egy sötét sikátorba. Legalább egy millió félképen elintézhetné őket, erre mi történik? Meglepi őket, mivel azok hangosan beszélgetnek, hogy miért is fontos a célszemély. Most komolyan, ilyenek a kilencvenes évek elején készült ZS-kategóriás vietnámi filmekben voltak, mikor a haverokkal röhögve azt számoltuk, hogy ugyanazt a jelenetet már harmadszor vágjak be, ahogy az aktuális amcsi hős lelövi a gonosz sárga katonát. Ezt már nem először veszem észre ennél a sorozatnál.
Na mindegy, a történet érdekesen alakul, a túszról is kaptunk infókat, így várom a folytatást.
Blue S:
Fekete Özvegy Vol4 08.
Elég gyorsan jött a következő rész, amely tartja is az első színvonalát. A rajzok egy kicsit durvábbak lettek, de a történet is egyre elborultabb. Néha már úgy tűnt számomra, hogy Natasha az őrület határán áll, de az igaz az őt üldöző duóra is.
Látszik, hogy Matt milyen sokat jelent az Özvegynek. Hiába a Bosszú Angyalaival eltöltött idők, továbbra is hozzá fordul megnyugvásért. Kíváncsi vagyok, hogy a rögzítőről lejátszott beszélgetésnek a vége tényleg magánjellegű volt-e vagy még lesz jelentősége a következő részekben?
Blue S:
Fekete Özvegy Vol4 07.
A füzet kezdetén már megint olyan Megtorló-déja vus érzés tőrt rám. Egy bűnöző felkéri volt bűntársa fiát, hogy bosszúból nyírja ki az apja gyilkosát, és mellesleg az ő ellenfelét is.
Aztán végre felbukkant a másik Özvegy a történetben, akit már alig vártam. Szerintem Jelena karaktere érdekesebb, mint Natasha állandó titkos múltja, de be kell érni azzal, ami van.
Na, most úgy tűnik, hogy firnyákolok, pedig nem. Örülök, hogy ilyen gyorsan folytatódott a vörös kémnő sztorija, ráadásul ez most jobbnak ígérkezik, mint az első TPB. Fury beszólása a politikának, Matt szerepe, az akció a maffia ellen, mind nagyon rendben van.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése