HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (73/593) > >>

Blue S:
Silver Sable 15.

Viperát legalább olyan könnyen elfogták, mint a hasonmásait, a veremviperákat. Kapi és Sable következtetése, hogy aki felbéreli a Vad Bandát egy Viperához hasonló kaliberű bűnöző elfogására veszélyt jelenthet az Usa polgáraira már szinte banális. Ennyi erővel Sable megbízóinak 95%-a gyanús és letartóztatandó. Persze a feltételezésük igaz lesz, ebben biztos vagyok, különben miről szólna a történet folytatása. 

Köszönet a honosításért!  :worship:

Thanos:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Október 09., 22:28:50 ---az a baj, hogy szerintem eléggé gyengus ez a sorozat.

--- Idézet vége ---

Thanos a főszereplő, s nekem ennyi elég. Bár ez meglehetősen szubjektív vélemény a részemről.  :D De ugyanígy vagyok Fátum, Kang, Terrax/Tyros és még néhány különlegesebb "gonosz" karakter esetében is. :)

Thanos:

--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Október 09., 21:20:46 ---Talán majd mi egyszer.
Vagy ha nem mi, akkor majd molzo egyszer.

--- Idézet vége ---

Az nagyon jó lesz. :) Biztos elérhetőek ezek valahol a neten angolul, néhány napja pl. az első Titkos Háború sorozatot töltöttem le, de valami elképesztően precíz szkennelésben. Keresgéltem a nekem meglévő sorozathoz az eredeti covereket. Az itthon megjelent számokból (Marvel Extra, Pókember, X-Men) válogattam ki a számokat, hogy egyben legyen meg. Minden sorozattal így teszek. Szóval megtaláltam tömörítve, és letöltöttem, hogy meglegyen angolul is. Csak annyi problémám van ezzel, hogy nem igazán tudok jól angolul. :)

Egyébként az Anihhiláció nagyon nagy sztori, nem beszélve a kiváló és precíz rajzról.

Farek:
az a baj, hogy szerintem eléggé gyengus ez a sorozat.

talgaby:
Talán majd mi egyszer. Mintha láttam volna belőle végre értelmes digitális szkent, mert ami régen volt elérhető belőle, az kriminális minőséget képviselt. Még az Annihilation környékén gondolkodtam a honosításában, mert eléggé sok előzmény van benne.
Vagy ha nem mi, akkor majd molzo egyszer.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése