HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (583/593) > >>

kihaeennem:
Marvel Knights 3:

Mit is mondhatnék? Daredevil-t kedvelem, a Megtorló szórakozatat, a többieket meg alig ismerem. Érdeklődődve kezdtem el olvasni ezt a sorozatot, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A sztori nem igazán akar kibontakozni, eléggé le van egyszerüsítve. És ezt sajnos nem palástolja az sem, ha pár Mervel Lovagot összeeresztenek. Az elején még örültem Ulik-nak is, mert megkedveltem a Lost Gods-ban, de itt sajnos nem sokat tudnak kezdeni a karakterrel. az első rész végén már kiderül, mi a franc kell szegény szerencsétlennek, meg az is, hogy miért. A végén meg megkapja. Ennyi a történet?  

Az írónak csak gratulálni tudok, mert elnyújtotta ezt a jellegtelen és semmitmondó történet, és azért is, mert csak ennyit tudott kezdeni a Marvel Lovagokkal. Pedig ezekből a karakterekből többet is ki lehetne hozni. De itt sajnos csak a Megtorló hozta a formáját.  

A címfelirat jól sikerült, az első oldalon lévő buborék egy kicsit furcsán veszi ki magát, de nem gáz. Azt még sajnálom, hogy Ulik szövege a 3. részben nem ugyanazzal a fonttal van írva, mint az elő két részben. Ezen kívül minden oké, a fordításba sem tudok belekötni.

Na, ennek a sorozatnak például nem várom a folytatását.  
Ilyet se írtam még...persze ha lesz, azért elolvasom. Remélem, ennél jobb lesz. Mert ha rosszabb, akkor nagy gáz van...

Spidáj:
Nah elolvastam a Silver Sable-t, a magyarítás ismét remek volt, bár a 6. oldalon az öreg néni dumájában élvezi helyett élfeszi van (az oldal alján). De különben semmi hibát nem találtam benne.
A sztori eléggé lapos, és a csapat stílusától is hányok, de Homokember jelenléte és Silver Sable külseje van olyan jó hogy ezeket meg tudjuk bocsájtani.
Végeredményben tőlem +kapja a 70%-ot.

Blue S:

--- Idézet ---Blue S: Homokembert direkt lövették le, de egyébként igazad van, a Vad Banda egy totális csőd.  
--- Idézet vége ---
Persze, értettem én, hogy direkt lövették le, de mi lett volna ha...  

Egyébként a különleges egységeknél előfordul a szerepcsere, de akkor sem várják meg a lövést, hanem igyekeznek előtte intézkedni, szóval, ahogy Te is mondtad, a Vad banda totális csőd.

Viszont a fordításod nagyon jó.  

kaine:

--- Idézet ---Nagy sajnálatomra vettem észre, hogy időtökből egyre kevéss futja a Daredevil sorozatra, pedig legnagyobb kedvenceim egyike lett. Tudom, a következő részt nem az előző rajzolja, de akkor is várom a folytatást. Remélem azért még folytatódik.
--- Idézet vége ---
A Titkos Háború még Am-ban is csak a 3. résznél tart, szóval nemigen lesz kész itt se, arról nem beszélva, hogy az is egy olyan új képregény, aminek még lenne esélye a megjelenésre, ha valaki nem teszi fel ide valahova...

A Fenegyerek folytatódik, a fordítását a múlt héten adtam le, gondolom a jövő hétre már kikerül valahova. A következő sztorinak fura rajzolója van- de nem rossz-, viszont a története még sokkal jobb lesz.

VTomi:
Blue S: Homokembert direkt lövették le, de egyébként igazad van, a Vad Banda egy totális csőd.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése