HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (584/593) > >>

Blue S:
Silver Sable 2:

Egyetértek Gorgonitával, a Vad Bandának irtó nagy arca van. Persze, ebben jó példával jár elől a főnökük, azaz Sable.

Azért nem értem ezt a dolgot, mert nem tudom, hogy mire vágnak fel ennyire?

Pókember lazán elverte őket, és az akcióik pedig totális kudarcok. Ha nem Homokember van a védett személy helyén, akkor a tiszteletes most hulla, + ne felejtsük: Gattling ártatlan civileket lőtt le. + ne felejtsük az első részben megölt kiscsajt.

Homokember viszont továbbra is jó fej, úgylátszik jól jött neki, hogy Pókfej elverte 1 párszor és tanult egy kis szerénységet.   Nekem ő jön be a legjobban a sorozatból, kár, hogy egy kicsit keveset szerepel.

Majd elfelejtettem: nagyon jó a borító!  

Spidáj:
Bár semmi közöm a Titkos Háború elkészítéséhez, hamár úgyse tehettek semmit ellene ebbe is beleszólok    

Tudod a helyzet olyanra fordult hogy Ale már nem bővíti társaságunkat és az az ő melója.
De mivel most is csomó egyéb képregényen dolgozik (lásd k-net lefoglalási lista) gondolom azokat és a Titkos Háborút is kirakja majd valahova.

szpÁDÁMen:
Bocsi, hogy megszakítom a témát, de a topic címe szerint szeretnék kérdezni 2-t:
1. Nagy sajnálatomra vettem észre, hogy időtökből egyre kevéss futja a Daredevil sorozatra, pedig legnagyobb kedvenceim egyike lett. Tudom, a következő részt nem az előző rajzolja, de akkor is várom a folytatást. Remélem azért még folytatódik.
2. Már nagyon várnám a viszonylag régen beharangozott TITKOS HÁBORÚ(lásd a linket)-t is. Az úgy ahogy van áll?  

szam:
Remélem az arcunk nem...        

Spidáj:
Nyugi csak vicceltem  
Egyébként egészen hasonlít a te írásod Michoéra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése