HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Micho:
üdv Simmons,
íme egy élő példa, hogy a régebbi képregényeinket is lehet véleményezni visszamenőleg.. sőt
A Thor-Vikingek valóban az egyik legjobb a maga nevében... a vérengzésen kívül a cselekmény is jó el lett találva. örülök, hogy a magyarítás is ennyire bejött mikor a 2. számtól átadtam VTominak a fordítást, kicsit bizonytalan voltam... mert ugye 18+ kategórás a dolog, Tomi pedig jóval alatta volt (van). de aztán mondtam neki, hogy MAX nem nézi a képeket fordítás közben
Al Simmons:
mindenkinek!
Új fórumozó vagyok (legalábbis itt köztetek), s ezért úgy gondoltam, hogy min. első hozzászólásom teljesen pozitív lesz.
A dícsért képregény a Thor Vikingek lenne. Elismerés az alkotók, s legfőképp a honosító gárda felé!
Köztudott rólam (vagy legalábbis már az lesz), hogy legfőképp Image és ehhez hasonló képregényeket olvasok, de ez a Thor sztori kegggyetlenül megfogott.
És nagy szerepe van ebben a honosítóknak is, mert eredeti nyelven nem hatott ennyire meg. Úgyhogy mégegyszer köszönet nekik!
Már köbö fél éve letöltöttem, s elolvastam, de csak Micho hatására regisztráltam itt magam, s ezért csak most dícsérem.
Nitro:
Jó volt az elgondolás, de az soha meg sem fordul a fejedben, hogy a fordításhoz segítséget kérj? Nem úgy értem, hogy tőlem, hanem, hogy általában.
VTomi:
Hi!
Köszi a véleményeket, nagyon megszenvedtem az X-Bébikkel, és én úgy gondoltam, hogy elég ízetlenre sikeredett a dolog, de úgy látom azért tetszett apróságaiban. Még van egy része a dolognak, az rajzra már gyakorlatilag manga, stílusra meg kb ugyanaz, azon még gondolkodunk, hogy megcsináljuk-e.
A Hupikék-dal az szerintem is tökjó, otthon találtam egy régi kazettát, amin megvolt, és azt átírtam kicsit, mert az angolt a legkevésbé se lehetett viccesre fordítani.
Nekem az nem tetszett benne, hogy a rajzok tényleg első látásra röhögőgörcsöt képesek okozni, meg a nevek is cukik, de aztán csináltak egy 40 oldalas kérpegényt, amiben a humor kb ennyiben ki is merül.
Nitro:
X-Bébik kritika: így bevezetőnek annyi a bajom vele, hogy néhol nagyon hangulatosra el lettek kapva a nevek, de néhol már megvoltak azok más magyar verziókban is . Gondolom VTomi nem sokat olvas knet fórumot névmagyarítás ügyben. Mert hogy Micho nem, azt már tudom.
A Murderworld alapból Gyilkolászda...
Hibák: 9. oldal: hivatkozás: nem a gyűrűbe dobták, hanem a ringbe...
Tulajdonképpen lehetett volna egy kevésbé hosszú X-Bébis sztorit is választani, ez eléggé megterhelő volt a végére. Gondolom a magyarosítóknak is.
A beírás jó, de mit is lehet várni. A különleges beírási feladatok, meg a borító nagyon remek! Kivéve talán a logót, ami túl mesterkéltnek tűnik. (bocs, Troll )
Mindent összvetve, ha X-Bébiket akartatok csinálni nem tudom, hogy miért nem valamelyik könnyebb olvasmányút és rövidebbet szemeltétek ki. De ettől még dícséretes az igyekezet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése