HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (580/593) > >>

Micho:

--- Idézet ---Persze ha lesz folytatás, azt is elolvasom, de jobban örülnék mondjuk egy X-bébis kulcstartónak.   
--- Idézet vége ---
een, ez hatalmas volt  
köszönjük a dicséreteket.

Simmons:

nyugi, biztos forrásból tudom, hogy a C4A oldalról egyik főkolompos se naon látogatja ezt a fórumot, úgyhogy akár ezt is csinálhatom nekik:    

Al Simmons:

--- Idézet ---a levegőben lóg a Thor - Godstorm című 3 részes eposz, de konkrét időpontot nem tudok mondani sajna  
Thor-ral addig is a Bosszú Angyalaiban találkozhatsz, a héten Zeusszal fog összebalhézni.
--- Idézet vége ---
Akkor figyelek! Köfi az infót!

--- Idézet ---de van egy kisebb képregényes oldal,  a c4a.kepregeny.net ahol pl. fut egy Fekete Özvegy MAX sorozat.
--- Idézet vége ---
Érdekes! Még nem is hallottam róla.  
Mit mondtam!? Lesz majd   .

kihaeennem:
X-Babies - Murderama:

A rajzok nagyon el lettek találva és a fordítás is rengeteget javít az összképen. Ha nem ilyen lenne, talán végig sem olvasom ezt a törpénetet.
Tény, hogy a címfelirat kicsit elüt a borítótól, de nekem ennek ellenére tetszik. Maga a borító jópofa, de semmi extra.
 Tulajdonképpen egy bajom van az egésszel. Túl hosszú. És túl zsúfolt ( na, akkor mégiscsak két bajom van vele   )
Sajnos az X-bébik túl nagy teret kaptak. Aranyosak, jópofák, de hosszútávon kicsit fárasztóak. Tök jó 'egysorosakat' lehetett volna csinálni a főszereplésükkel, de ez így egyszerre kicsit sok volt.

Persze ha lesz folytatás, azt is elolvasom, de jobban örülnék mondjuk egy X-bébis kulcstartónak.  

Micho:

--- Idézet ---Marvel Knights 3:

Mit is mondhatnék? Daredevil-t kedvelem, a Megtorló szórakozatat, a többieket meg alig ismerem. Érdeklődődve kezdtem el olvasni ezt a sorozatot, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
--- Idézet vége ---
hát igen... akkoriban mikor elkezdtük, nagy hiány volt Fenegyerek és Megtorló képregényekből, azért esett erre a sorozatra a választásunk, mert ugye így egy kalap alatt letudtuk őket  igazából odakint se ment sokáig, két Volume is volt, de nem sok szám jelent meg.

X-Bébik:

ezt is amolyan meglepinek szántuk... arra gondoltam, ha a Marvel Minik nálunk került ki, hadd legyenek itt az X-Bébik is. mondjuk megszenvedtem érte, mert Nimrod kolléga csak 3 azaz három darab beírásért cserébe volt hajlandó megszabadulni tőle... most már tudom, hogy átqrtak a palánkon   szinte biztos, hogy a másik kalandjuk, a Reborn már nem fog felkerülni hozzánk.

--- Idézet ---Egyéb Thor alkotások várhatóak?
--- Idézet vége ---

a levegőben lóg a Thor - Godstorm című 3 részes eposz, de konkrét időpontot nem tudok mondani sajna    
Thor-ral addig is a Bosszú Angyalaiban találkozhatsz, a héten Zeusszal fog összebalhézni  

--- Idézet ---Vagy véletlenül nem tetszett meg annyira a MAX comics, hogy fordítsatok tőlük a Thoron és Aliason kívül?
--- Idézet vége ---

de, csak sajnos nincs rá kapacitásunk. de van egy kisebb képregényes oldal,  a c4a.kepregeny.net ahol pl. fut egy Fekete Özvegy MAX sorozat.

Al Simmons:

--- Idézet ---A Thor-Vikingek valóban az egyik legjobb a maga nevében...
--- Idézet vége ---
Persze ezt véletlenül sem azért mondod, mert benne van a kezed!?  

Egyéb Thor alkotások várhatóak?
Vagy véletlenül nem tetszett meg annyira a MAX comics, hogy fordítsatok tőlük a Thoron és Aliason kívül?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése