HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
kaine:
Na majd azt nézzétek meg, ami ma este kerül fel a Spidertomra!
Al Simmons:
--- Idézet ---Simmons:
nyugi, biztos forrásból tudom, hogy a C4A oldalról egyik főkolompos se naon látogatja ezt a fórumot, úgyhogy akár ezt is csinálhatom nekik:...
--- Idézet vége ---
Van vér a pöcörődben, meg kell hagyni!
--- Idézet ---Nálam tervben van a Punisher Max eleje,
--- Idézet vége ---
Azt nem olvastam, de biztos jó a sztori. Hajrá!
kaine:
--- Idézet ---mert ugye 18+ kategórás a dolog, Tomi pedig jóval alatta volt (van). de aztán mondtam neki, hogy MAX nem nézi a képeket fordítás közben
--- Idézet vége ---
LOL!
--- Idézet ---Vagy véletlenül nem tetszett meg annyira a MAX comics, hogy fordítsatok tőlük a Thoron és Aliason kívül
--- Idézet vége ---
Nálam tervben van a Punisher Max eleje, csak éppen a 4. részt az istennek se tudom megkapni végre, így nem akarok addig belekezdeni. Pedig az állat.
--- Idézet ---Persze ha lesz folytatás, azt is elolvasom, de jobban örülnék mondjuk egy X-bébis kulcstartónak
--- Idézet vége ---
Micho:
Blue S: köszi én is azon a véleményen vagyok, hogy összességében jó a dolog, vannak benne jó részek... hol a rajz, hol a poénok ülnek... az én kedvencem Pirítós, az állandó bébizésével
és valóban nagy munkánk fexik benne, örülök neki hogy ez is lejött belőle
Blue S:
X-bébik:
Először is szeretnék gratulálni VTominak a fordításhoz.
Ez egy nagyon nehéz szöveg lehetett, de sikerült úgy átültetni magyarra, hogy szvsz mindenki remekül szórakozhatott rajta. A Hupikékes nótán jót derültem, el is kezdtem megtanulni, majd az unokahugaimnak előadom.
Beírás: ez sem lehetett sétagalopp. A Gyilkolászda feliratra nem tudok mást mondani: mesteri. A borító sem piskóta. Szóval a beírók (Troll és Micho) is megérdemlik az elismerést.
Nekem bejött a történet, sokat nevettem olvasás közben.
Parasztid feladványai, a megbundázott vételkedő stb.
Szvsz jól kitalálták.
Sajnálom, hogy a következő rész már nem lesz honosítva.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése