HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Troll:
A témával kapcsolatban, felkerült az oldalra a Fáklya első része!
Blue S:
Dc vs Marvel:
A történet a szokásos, de én ezt vártam.
Ami viszont nagyon jó volt: a párosítások! És itt most nem csak a párbajokra gondolok, dehogy! Például: Batman vs Célpont, Rozsomák vs Crock, Batman vs Venom. Ezekből szvsz remek külön történeteket is lehetne írni, amolyan minisorozatokat. Az amalgám univerzum nem tetszett, kicsit erőltetettnek tűnt.
A beírások szépek, pár hiba van csak bennük. Öröm látni, hogy összefogással milyen színvonalas anyagot produkáltak a különböző oldalak.
VTomi:
Én az All Access 1-et fordítottam, az nekem azért tetszett, mert Axel elég szimpi karakter szerintem, érdekelne a további sorsa is. A többi része tényleg nem nagy szám, de képregényben elmegy.
Nitro:
Csak annyit írok, hogy ennyi karakter küzdelmét nem lehet 4 számba sűríteni. Vagy ha igen, akkor ez lesz az eredménye. Talán kevesebb karaktert kellett volna bevonni a dologba. Ettől függetlenül nekem ez egy "elmegy" kategóriájú sztori volt.
Gorgonita:
Hát én azárt kíváncsi lettem volna egy ilyen sztorira vén fejjel is. A beharangozás után vártam is nagyon. De mint írtam valami kerekebbre, egyszerűbbre számítottam.
Ehelyett ez egy szétaprózott túlbonyolított történet. Tény hogy a legtöbb crossover ugyanarról szól (-találkozás-félreéértés -bunyó-szövetség-neki a gonosznak-), de én a szuperhős sztoriktól nem is irodalmi mélységeket várok, hanem könnyed szórakozást.
Kár volt változtatni valamin, ami már régóta működik, pláne így hogy helyette csak egy eredményjelzőtáblát kaptunk. Gondolom szavazni is csak fizetős vonalon lehetett.
Ha pedig két univerzum találkozásáról van szó, akkor nem a két univerzum összeolvadását akartam látni, hanem hogy találkoznak.
Persze azt bőven el tudom képzelni, hogy az igazi célközönség imádta ezt is. De ők imádtak volna egy hagyományosabb crossovert is -egy igényes történetről nem is beszélve -, és ezek nekünk is bejö(he)ttek volna. Vagy nem? tudom is én?! (Ford Farleine)
Ha egy oldal közölte volna le mind a nyolcat, akkor kisebb darabokban, lehet, hogy megemésztettem volna, de így egyben tényleg megfeküdte azt az öreg gyomromat.
Ami az összefogást illeti, most hogy már regisztráltam az X-fanzin-hoz is, tőlem jöhet . Végül is nem tudom mit problémáztam ezen. Talán kifárasztott, hogy linkekre kellett kattingatni. Vagy megijesztett a feladat, hogy új oldalakon is szétnézzek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése