HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
VTomi:
Csak az a baj, hogy akkor minek csináljam, ha úgyse nézitek meg, mert leszarozzátok...
regnar:
Gimi ügyben lehet hogy igazad van, bár nem tudom..ennek utána kell nézni, de szerintem tök mindegy.. ez nem hiszem hogy túl nagy dolog lenne. Ahogy írtam is ettől még jó a beírás.
A töri fakt-ot nem hibaként írtam, csak így még nem hallottam, legyen ahogy Te gondolod
Ha young Jedi volt, akkor lehet hogy én sem tudtam volna jobbat...
ne törj le, nem a munkáddal volt a gondom, hanem a képregénnyel.
VTomi:
Ezt szomorúan hallom...
Főleg azért, mert nekem nagon szívügyem volt a Fáklya, és amíg Michoék nem mondják, csinálni fogom, de most eléggé letörtétek a lelkesedésem... De gondolom, tényleg van vele valami baj, Micho is leszólta...
Hibák:
1. Intézményneveknél minden tagot nagybetűvel írunk, nem jártál általános iskolába?
2. Tatán faktnak mondják, sorry, ha máshol nem.
3. Eredetileg YOUNG JEDI volt, a padawanért sorry, ha szar átalakítás volt.
4. Igen, 15 perc hírnév volt, de nekem meg az nem tűnt magyarosnak...
Mindazonáltal köszi a véleményeket, még ha mindent le is szóltam, legalább érkezett visszajelzés...
regnar:
Fáklya.
Hát elég sokat beszéltetek róla, úgyhogy nagy is lett a várakozás...ez nem biztos hgoy mindig jót tesz.
Borító.Annyit láttam már hogy unalmas. Amúgy sem egy nagy durranás, de így, hogy folyamatosan "felszínen" volt egyes topicokban, így már nem nyújt újat.Nem lenne rossz, sőt tetszik is, csak valahogy lejárt lemez lett. A szöveg jó, tetszik, jó a fáklya felirat. A lángolj már nem annyira tetszik. A cím már lerágott csont, szerintem jó, de maga a betűtípus nem tetszik.
Képregény. Az érdekes rajzokkal akarták elvonni a figyelmet a semmilyen és csapnivaló történetről. Még egy sztori a gimiből... valahogy nem tud lekötni néhány tinédzser szerelmi cívódása, hiába keverik bele a fantasztikus négyest. unalmas volt a történet, semmi pörgés, semmi ötlet. Csupán becsületből olvastam végig, mert az első 10 oldal után hagytam volna a fenébe, de látni akartam, hogy mi volt az amit ennyire felkeltette a figyelemet az előzetes topicban. Egyetlen poén volt benne azt elismerem elmosolyodtam rajta, a láthatatlan lányos.
Beírás. A Glenwille Gimiben. A gimi kis betű.
2. oldal mi az a töri-fakt? töri-fak akart lenni? vagy mást jelent?
7. oldal szerintem inkább felsőéves lesz és nem felsőbbéves.
10. oldal az ifjú padawanos mondat tényleg benne volt vagy ti raktátok bele, elég gyenge...
21 oldal. öt perc rivaldafény volt írva? mert úgy tudom mindenkinek 15 perc hírnév jár a közmondás szerint (mármint az angol közmondás szerint.)
Összességében szörnyű volt, tudom sok volt vele a munka, de önmagában a képregény nem jött be, nem a retus és a fordítás, mert az nem volt rossz. Az tetszett. Ha a következő részeket el is olvasom, az csak azért lesz, mert kíváncsi vagyok változik-e a kép. Mert ez eddig siralmas.
kaine:
Fáklya: Elolvastam, aztán le is töröltem. A rajz szörnyű, a történet kicsit gyerekes. De lehet, hogy csak én vagyok túl nagy igényű. Bocs.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése