HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (571/593) > >>

regnar:
Kaine:

--- Idézet ---Még valami. Azt se feledd, hogy mi, honosítók elsősorban olyan képregényeket csinálunk meg, amik nekünk is tetszenek. Mivel azt szívesen ajánljuk (de utálom ezt a szót) másoknak is, hogy olvassák el. Meg azért is, hogy nekünk is meglegyen.
--- Idézet vége ---

Kívülállóként itt látom az oldal legnagyobb hibáját, és hosszútávon azt hiszem ez vezet majd a leépüléséhez. Ha jobban megnézzük a hozzásszólásokat a hálózsák tagok beszélgetnek egymás között a képregényekről, néha nagyriktán egy egy külsős hozzászól, de legtöbbjüknek valami köze van a tagokhoz. Persze vannak gondolom akik csak letöltik a képregényeket, de az oldal teljesen mást sugall. Most lehet hogy sokan szidni fogtok, de én így látom. A képregényeket magatoknak csináljátok nem a nagyközönségnek, vagyis ez nem igazán jön le a dologból, hogy nekik is szánnátok. Ha valaki beleolvas a fórumokba, akkor összesen 10-12 ember hozzászólásait olvashatja többségében (kb 90%) amelyek egymásnak szólnak egy "csoporton" belül mert a 10-12-ből 9 egy "csoport tagja2 a készítőké.

És itt lép be a dolog, hogy belterjessé válik. Hiszen 10-12 ember kialakult látásmóddal eléggé meghatározza, mi tetszik és mi nem. Bár tudom, könnyű mondani, de valahogy be kellene csalogatni az embereket a fórumra, hiszen regisztrálva vannak sokan, mert ez így valahogy kezd elülni, és előjönnek ezek a dolgok, mint a fáklyánál. Lehet hogy sokaknak tetszik, de azok nem írnak, így egy szelektív közvéleménykutatást tartunk csak, amely egyáltalán nem reprezentatív.

pl ha a letöltés gombra kattintasz akkor először egy lista jön elő amin be lehet klikkelni azokat a dolgokat amik úgy gondolod érdekelnek. Így a csak letöltőket is be lehet vonni abba, hogy meg lehessen tudni, mire van igény, vagy pl már belépéskor megjelenik eg ilyen rádiógombos "szavazóablak." szerintem nagyban megkönnyítené a munkát...

ÉS:
Nem a társasággal van gondom, nem az itt levő emberekkel. JÓ A TÁRSASÁG, BEFOGADÓ, KELLŐEN NYITOTT, hiszen aki úgy áll hozzá az hamar megragad itt, én is úgy érzem engem elfogad mindenki. Ez NAGYON jó, az egyik legfőbb érv amiért itt vagyok. De mégis úgy érzem nem igazán halad a dolog a nyitás felé. Vagyis nem jönnek az emberek, nem vállalják a véleményüket, még ha annyit is hogy jó, vagy nem jó. Ha egy tőmondat is lenne , akkor is lenne visszajelzés a készítők felé.

Most azt hiszem eléggé off voltam és kemény kritikát mondtam az egész oldalról, de már legalább egy hónapja érlelődött bennem a dolog, amikor igazából elkezdett pangani a fórum, ami itt - nagyon jó ötletként - szerves része lenne a képregények olvasásának, hiszen itt lehet jelezni és visszajelezni, és egyre több lett az olyan nap amikor alig történt rajta valami, de a fáklya és a következmények inspiráltak arra hogy szavakba öntsem gondolataim.

REmélem senkit nem bántottam meg vele, nem volt szándékom. Így is jónak tartom az oldalt,de azt hiszem most hiányzik valami.

Továbra is lelkes olvasó, véleményező és (álmaiban) talán képregény magyarosító:  Regnar

kaine:
Még valami. Azt se feledd, hogy mi, honosítók elsősorban olyan képregényeket csinálunk meg, amik nekünk is tetszenek. Mivel azt szívesen ajánljuk (de utálom ezt a szót) másoknak is, hogy olvassák el. Meg azért is, hogy nekünk is meglegyen. Szóval, ha annyira tetszik ez a Fáklya, ne bátortalanítson el, hogy nekünk nem jön be, csináld meg magadnak, aztán tedd ki, hogy hátha jó másnak is, a többivel ne törődj. Ha meg kritizáljuk, szállj velünk vitába, hogy szerinted miért jó mégis.  
Különben meg az általam említett F4-ek nagyon jók, tégy velük egy próbát, olvass el párat, megéri!

VTomi:
Kaine: én idáig egyáltalán nem szerettem az F4-et, pont, hogy ez a Fáklya fogott meg nagyon.
Regnar: 15 vagyok.
A 2. részt mindenképp megcsinálom, abban mondjuk nem sok minden történik, kicsit bonyolítják tovább a sztorit, aztán majd eldöntöm, van-e rá elég érdeklődés.

regnar:
Vtomi nem a te munkádat "sza*oztam"-tuk le, csak a képregényt. Mennyi idős vagy te? 15? 16? Ha jól emlékszem. Akkor pedig Neked igen is bejöhet ez a képregény, mert a korosztályodnak szól. Most ezt pozitív értelemben mondom. Nem gond ha megfog egy dolog, ami a korodhoz erősen köthető. Nem téged akarlak fiatalságod miatt valamilyen színben feltűntetni. Ne úgy vedd, hogy most a "a nagy öreg prédikál". Lehet hogy velem van a gond, mert már nekem nem jön be. Én vagyok hozzá túl öreg. A képregény elérte a célját, eljutott oda ahova szánták. Az, hogy mi elmondjuk a saját véleményünket róla azt hiszem egy dolog csupán...szerintem ha neked bejön, akkor biztosan másnak is. Itt most eddig csak két ember mondott róla véleményt, de ahogy kivettem nem a munkádat sza*ozta le. Úgyhogy csatlakozva Kaine-hoz én is azt mondom, ha fáklya bejön neked válassz történeteket, én is szeretem, biztosan elolvasom majd őket.

kaine:
Ha annyira szereted a Fáklyát miért nem keresel tőle jobb történeteket? Például senki sem csinál az égvilágon F4 képregényt és azokban nagyon sok jó van. Ha nem lennék fullon, azt csinálnám például legközelebb. Végigolvastam a 356-tól az első sorozat végéig és nagyon sok nagyon jó Fáklya sztori volt benne, ami kifejezetten rá volt hangolva. Például amit kézzel írtan fel is tettem és amiben kiderül, hogy a felesége Lyja egy skrull nő, nem pedig Alicia. Onnantól egy csomó részben róluk szól a sztori (merthogy olyan nagyon sokan követelték vissza a csajt, hogy visszahozták később). Azt például igen nagyon szívesen olvasnám magyarul. De ha nem akarsz annyira visszamenni, van például a Spider-Man Unlimited 5, amiben Pók-Fáklya közös kaland van 25 oldalas... van nagyon sok, ami mindenben jobb ennél az új sorozatnál. Kutass egy picit!  
És bocs a negatív kritikáért, de jobb, ha megmondjuk, hogy nem tetszik, mintha csinálod, de igazából nem érdekel senkit...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése