HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (570/593) > >>

regnar:
Akkor most találtál egy letöltőt    Amit eddig találtam azt letöltöttem a netről. Te szkennelted őket és javítottad? Vagy valamelyiket újra is írtad?

Conan, Zsoldos   Happyend magazinom van egypár...megvan pl a megtorlós is..

Pedro:
Hat, engem egyaltalan nem zavar a belterjesseg. Igazsag szerint a Conan vagy Zsoldos honositasokra nem nagyon jott reakcio, de ha sok negativ kritikat kaptam volna, en akkor se hagynam abba. Ez a hobbim, had csinaljam azt, amit szeretek.

Ez nem azt jelenti, hogy nem erdekel masok velemenye, csak azt, hogy nem folyasol be negativan. Pozitivan viszont igen. Ha sokan dicsernek egy sorozatot, akkor lehet hogy azt hozom elore, vagy gyakrabban csinalom a tobbi rovasara.

A lenyeg, elsosorban tenyleg magamnak csinalom, csak masodsorban a kozonsegnek.

regnar:
Én is erről beszéltem, hogy nincs, vagyis nagyon kevés a visszajelzés. És ha ez engem zavar, mert jó lenne megbeszélni egy történetet többen, akkor el tudom képzelni, hogy azokat akik csinálják, vagyis Titeket mennyire.

Pl Én komolyan sajnáltam VTomi-t hogy nem kapott több és pozitív visszajelzést. Látszott rajta amióta megtalálta a fáklyát, hogy tetszik neki. És biztosan rengeteget dolgozott vele. Jó én leszóltam magát a képregényt, de biztos volt olyan is, akinek tetszett.

És abban is igazad van, hogy meghalgattatik aki beír... Saját tapasztalat.

Csak akkor hogyan lehetne erre ösztönözni azt a sok embert aki ide regisztrált? mert ha már csak a fele is beírna akkor tömve lenne az egész fórum.

Itt nem a Ti izlésetekkel van gond. Nekem soha nem volt gond, hogy midnenki a szívéhez közelállót csinálja, hiszen annyira szerteágazó az oldal kínálata, hogy mindenki megtalálja magának azt ami leköti, szerintem. Mert ha pl csak marvel lenne az is szerteágazó lenne, de nem biztos, hogy vonzana. De így sok képregény sok témában   Én sem olvasok el mindent. Vannak olyan képregények amelyekbe bele sem néztem még, mert nem tartozik az érdeklődési körömbe, de azért ott van a többi és jó sok ami igen. Sőt már eljutottam oda, hogy ha nem is érdekel, de elolvasom, mert olyasvalaki csinálta akinek egy másik képregényhez is köze van és ott tetszett a munkája, szóval megnézem azt is.

Mikor augusztus végén ide kerültem az oldalra, első beírásom az volt hogy mikor lesz már frissítés????? kb 20 kérdőjellel. Aztán Micho rámszólt, hogy elég lenne három is. Nem ismertem a fórumokat előtte nem nagyon jártam fórumozni. EGy kicsit átolvastam és rájöttem hogy jó hely. És itt ragadtam.

A magaménak is érzem egy kicsit. Jó lenne ha többen éreznének így a fórumlakók közül... Nektek is, és nekünk is egyszerű "földi halandóknak"   is.

VTomi:
Lehet, hogy postafiókot kéne (papíros) nyitni, mert akkor talán mi is annyi hozzászólást kapnánk az olvasóktól, hogy szelektálni kelljen, mint sokszor a Pókembernél.

kaine:
Tudod a fő baj éppen az, hogy minden honosító szeretne véleményt a munkájáról, hogy érezze: nem hiába csinálja. De a rengeteg letöltő közül szinte senki nem veszi a fáradtságot, hogy néhány jó szót szóljon hozzájuk a fáradtságukért cserébe. Ezért szoktunk rá arra, hogy legalább egymás között megvitatjuk mi tetszett és mi nem. A legjobb kritikus úgyis az, aki benne van. Persze így a történetek csak arrafelé vezetnek, amerre mi szeretnénk, de hát erre csak egy válaszom van: kapják be azok, akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy legalább annyit benyögjenek egy fórumba, hogy mást szeretnének. A honosítók így is nagyon sok munkát tesznek bele a munkájukba, ha valakinek ez annyit se számít, hogy beköszönjön, akkor alighanem az se számít neki, hogy mit fog letölteni. Ha valaki komolyan szeretne beleszólni, hogy mit csináljunk, az legalább annyit tegyen meg, hogy megmondja, nem? Azt senki se várhatja el senkitől, hogy mindent csináljanak, ami csak létezik, hogy mindenkinek jó legyen, közben meg negyven olyat is csinálnak, ami senkit se érdekel... épp azért alakult ki az, hogy a saját ízlésünk szerint válogatunk, mert senki se véleményez szinte. Mintha nem érdekelne senkit. Akkor meg legalább magunknak tetszen, amit csinálunk, nem? Akik beleszólnak valamiképp, azokra szoktunk is hallgatni, azaz ők tényleg valamelyest megkapják, amit szeretnének. Ez a jutalmuk, amiért legalább ennyit megtesznek. Igazán nem nagy kérés azt hiszem. De ha mégse becsülik meg a beírókat annyira, hogy szóljanak pár jó szót hozzájuk, netán egy "köszi"-t, akkor hadd legyenek olyan képregények fenn, amiket azok szeretnek, akik vannak annyira korrektek, hogy mondanak némi véleményt.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése