HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (569/593) > >>

VTomi:
Örülök, hogy végre valakinek tetszett a Fáklya!  
A honosítást csak azért nem tekintem munkának, mert nem kapok érte fizetést, egyébként én is úgy hívom, ha anyukámék érdeklődnek, miért nem jövök vacsorázni, hogy dolgozom.

regnar:
Micho

--- Idézet ---A HZs tagok tudják, mikor ez az új fórum is beindult, mindenkit kértem, hogy legyen aktív, legalább a saját témájában próbáljon ott lenni, kimerítően válaszolni, írogatni, hogy ne legyen pangás.
--- Idézet vége ---

És én ezt mint külső szemlélő, azaz fórumlakó a messzemenőkig érzem is. Szinte mindegyik topicon megfordulok, legalább minden második nap, és nem telik el úgy ottlétem, hogy ne olvashatnám az éppen érintett készítő/k választát, megjegyzését az aktuális képregénnyel vagy hozzászólásommal kapcsolatban.Szóval Én maximálisan meg vagyok elégedve azzal amit így kapok a készítőktől.

--- Idézet ---ezek mostanában elmaradtak, és már nem is érzem szükségét a külön meglepiknek, mert amit akkoriban, szívből, lelkesedéssel csináltunk, az ma már nem menne, csak erőlködés szinten
--- Idézet vége ---

Azért merem azt mondani hogy tudok itt legalább 10 embert, vagy többet, aki külsős és imádna bármilyen meglepit és hálás is lenne. Nem sok, de azért keménymag.

--- Idézet ---manapság már olyan szinten "gyártjuk" a képregényeket, annyi frissítés van, hogy ez már átlépte a hobbi szintet. nyugodtan lehet munkának tekinteni amit csinálunk,
--- Idézet vége ---

Ez is teljesen átjön, legalábbis nekem. Szóval érezhető a munkákon, hogy nem silány összecsapott kiradírozott és újraírt szürke munkák.

--- Idézet ---ennél fogva ha egyszer valaki abbahagyja a honosítást, az tiszta lelkiismerettel tud elmenni, mert tudja: amíg itt volt, addig a maximumot nyújtotta a "semmiért", és nem lesz olyan érzése, hogy cserben hagyta volna a képregény fanokat.
--- Idézet vége ---

Azért remélem innen senki nem akar távozni...Ugye nem...

Megírtam ezt a válaszomat is, mert így gondolom. Nem tudom mennyire tűnök tudálékosnak, meg igazából csak 4 hónapja vagyok itt a Hálózsákon, szóval lehet hogy azt gondoljátok mit beszél ez itt ..de kialakult egy képem a Zsákról. És az angyon pozitív, és mivel mindennap itt vagyok legalább fél órát, eléggé fontossá vált mi történik azokkal az emberekkel akiket megismertem, és magával a rendszerrel és a képregényekkel.  

Hullámvölgy után mindig felfele visz az út. Mert két hupa nem jön egymás után...  

Én azt mondom így tovább, Ti vagytok a legjobbak.

Micho:

--- Idézet ---Csak akkor hogyan lehetne erre ösztönözni azt a sok embert aki ide regisztrált? mert ha már csak a fele is beírna akkor tömve lenne az egész fórum.
--- Idézet vége ---
ez a probléma, amit felhoztál regnar, sajnos a kezdetek óta létezik és úgymond a leggyengébb láncszeme a HálóZsáknak: a fórum. de nem is csak nekünk, hanem még jópár képregényes honlapnak is sajnos. amit lentebb írt kaine, azzal maximálisan egyetértek, hogy bizony nagyon hiányoznak a visszajelzések... akár pozitív, akár negatív, akár egy beköszönés, de valamilyen legyen. emlékszem, a régi fórumon is ha jött egy új ember, sosem hagytuk válasz nélkül, akármit kért, vagy kérdezett, igyekeztünk megfelelni, hogy lássa, nem hiába ír... de legtöbbször mégsem jöttek vissza, nem maradtak velünk.  A HZs tagok tudják, mikor ez az új fórum is beindult, mindenkit kértem, hogy legyen aktív, legalább a saját témájában próbáljon ott lenni, kimerítően válaszolni, írogatni, hogy ne legyen pangás. azt hiszem, ez részben sikerült, mert a régi fórumhoz képest, ahol napi átlag 2-3 hozzászólás született, annak már örülhettünk... és most azért jóval felette van. én mindent megtettem eddig, hogy olyan "hangulata" legyen a HálóZsáknak, ahova mindenki szívesen csatlakozik olvasóként, és ez nem volt nehéz, mert csak magunkat adjuk, nem többet, nem kevesebbet... az elmúlt másfél évben időnként meglepetéseket találtunk ki nektek, amivel kicsit feldobtuk az oldalt, akik velünk voltak a kezdetektől, azok tudják... ezek mostanában elmaradtak, és már nem is érzem szükségét a külön meglepiknek, mert amit akkoriban, szívből, lelkesedéssel csináltunk, az ma már nem menne, csak erőlködés szinten, ami pedig nem áll jól. az, hogy a semmiért senki sem ad semmit, az valóban így van... de mi mégis adunk, és csak annyit várunk el, hogy  némi rendszerességgel, némi erkölcsi támogatást kapjunk cserébe. volt egy időszak, amikor én is elhittem, amit kaine-nel beszéltünk... amit meg is említett lentebb, hogy jobbára az alkotók egymásnak honosítanak, de be kell vallanom, hogy ez egyfajta önbecsapás... mert egyszerűen csak magunknak nem lenne értelme, akkor nem üzemeltetnénk honlapokat, hogy más is hozzájuthasson. manapság már olyan szinten "gyártjuk" a képregényeket, annyi frissítés van, hogy ez már átlépte a hobbi szintet.  nyugodtan lehet munkának tekinteni amit csinálunk, és aki dolgozik, az szeretne cserébe kapni valamit, jelen esetben hozzászólásokat. nem tudom mi lehet az, amivel még jobban ösztönözhetnénk az olvasókat a fórum használatára... nem csak olvasásra, hanem írásra is. amikor "baj" van, akkor szép számmal megmozdulnak az emberek, Zaj távozása után rengetegen írtak, biztattak minket, olyanok is, akik azelőtt sosem jelentkeztek... ez nagyon jól esett nekünk. de szerintem nem csak ilyen esetekben kéne hangot adni, amikor rezeg a léc. szóval nem tudom mi lehet a titok, ami felpezsdíti a háttérben lévő olvasókat. itt van például ez a fórumjáték, azt hittem ez lesz rá a megoldás, de nem igazán jött be. félreértés ne essék, akik írnak, azoknak minden tiszteletem, csak kevesen vannak... arra számítottam, hogy sokkal több embert megmozgat a nyeremény, ami a győztesnek jár, egy általa kiválasztott képregény honosítása, és sokan itt is maradnak majd a játék után. annyit azért elértünk, hogy a legtöbb "értékes" hozzászólás talán nálunk van az undergroundban, ami a honosított képregények véleményezését illeti. a hírekben én kértem, hogy regisztráljanak be a fórumra, de nem sok foganatja volt, talán 2-3 ember jött, és 1 írt is. aztán lehetne regisztrációhoz kötni a képregény letöltést, de minek. nemrég mondta nekem valaki, hogy az itteni 89 fórumlakó, aki önként regisztrált, az sokkal többet ér, mint pl. az X-Fanzine-on lévő 1000, akik a jelszavak miatt regiznek. ezen elgondolkoztam, és igazat is kell adnom. mert hiába számlálunk ezer tagot, még sokkal lehangolóbb lenne látni nekünk a gyér hozzászólások számát, viszonyítva a magas taglétszámhoz. tehát sok értelme nem lenne, ha csak regisztrációval erőszakoljuk meg a népet, azzal akarnánk magunkhoz láncolni őket... aki írni akar, az így is ír, a külső és belső statisztikákból mi meg amúgy is látjuk, mennyien töltenek rólunk. talán ennek a dolognak nincs is titka, ilyenek vagyunk mi, képregényesek... ez jól lejött a képregény dotáció buktájából is. ami van az jó, de ha már tenni kéne valamit, az "büdös". ennél fogva ha egyszer valaki abbahagyja a honosítást, az tiszta lelkiismerettel tud elmenni, mert tudja: amíg itt volt, addig a maximumot nyújtotta a "semmiért", és nem lesz olyan érzése, hogy cserben hagyta volna a képregény fanokat.

Blue S:
Fáklya 01.:

Fordítás: szvsz nagyon jó lett, sikerült átadni az amerikai gimik könnyed nyelvezetét, szlengjeit.  

Beírás: szintén szép lett, 1-2 helyesírási hiba, de kérdem én, kinek nincs?

Történet: na, ez az ami tényleg jó volt! Először azt hittem, hogy a fiatal Fáklya "mindent megkapok, mert szuperhős vagyok és van egy jó autóm" történetévelt találkoztam és egy kicsit elkedvetlenedtem, majd észrevettem, hogy itt másról van szó. Az persze nagyon nem tetszett, hogy végül mégis befűzte Hannaht, de ettől életszagú a történet, mert a valóságban is megkapta volna.

Mivel én is sportoló vagyok, nagyon sajnáltam szegény Snowt, őt nem érte kozmikus sugárzás, hanem a kondi és edzőteremben izzadt meg a sikerért. És ami a lényeg: megmaradt egy szerény srácnak! A csapat átnevezés, meg egyéb megalázások után nem csoda, hogy kiborult. Mondjuk a helyében én nem ütköztem volna meg a Fáklyával, miután elvette tőle Hannaht, de nem azért, mert kozmikus ereje van! Ugyanmár, megfojtottam volna egy vödör hyposvízben, ha arról van szó, egyszerűen az ilyen csajok annyit se érnek, hogy belejük töröljem a lábam. (Szóval itt jól felhúztam magam.)  

A rajzok: figyeltétek, hogy minden ház repedezett és az utakon is hatalmas árkok vannak? Mintha a Hulk járt volna arra.  

Mindent összevetve én várom a folytatást. Egyébként hány részes?  

Pedro:

--- Idézet ---Akkor most találtál egy letöltőt    Amit eddig találtam azt letöltöttem a netről.
--- Idézet vége ---

Akkor most egy jo hir, a Spidertomra ma kerult fel egy Conan!

--- Idézet ---Te szkennelted őket és javítottad? Vagy valamelyiket újra is írtad?
--- Idézet vége ---

Egy Conan es az elso Zsoldos kivetelevel mindhez van kozom. Nemelyiket szkenneltem, nemelyiket beirtam, volt, amit ujrairtam (hogy szines legyen).

--- Idézet ---Conan, Zsoldos   Happyend magazinom van egypár...megvan pl a megtorlós is..
--- Idézet vége ---

Osszesen 7 Hepiendben Magazinban volt Punisher. Az elso par megjelent a Pokemberben is (a vol 1., egy 5 reszes mini - A ver szaga - szinten fent van a KN-en).

A maradek a vol 2 eleje, azert nem csinaltam meg, mert csak pocsek minosegu szines szkennt talaltam hozza, ff-ben meg nem akartam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése