HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
Troll:
Nos igen... a témában megjelent a Fáklya 3. száma.
Regnar, annyit tudni kell, hogy az egész füzetet VTomi fordította, és írta be segítség nélkül... (csak a boritónál segítettem egy kicsit...) a hibás oldalt majd javítjuk.
regnar:
Fáklya 3.
Az első rész nem jött be igazán, a második már tetszett, így eléggé vártam már a folytatást.
Borító. JÓ! tetszik. Szerintem az eddigi legjobban eltalált borító. A fáklya felirat is tök jó lett. Szóval gratula hozzá
A második oldalon már találkoztam egy kis ellentmondással. Az van beleírva, hogy LÁNGOLJ 2. rész! pedig ez már a harmadik.
Képregény. grafikailag továbbra is ott van. Tetszenek a karakterek.jók a rajzok. A hullaházban a hambi meg az üdítő nagyon morbid A felületek szépen elmunkáltak, de még mindig látok olyan fekete felületeket, ahol látszanak a szkennfoltok nem egységesek. de amúgy szépen néz ki a az egész. A 21/17 oldalon a MEntsenek meg! felirat alatt ottmadard az eredeti felirat fehér helye...aztán a 21/19 oldalon is a MENJ! alatt is. Nem lehetett volna hozzáigazítani?
Történet. az egyre jobb lesz. Itt is sok volt a beszéd, ami jót tett a történetnek, hogy megismerhessünk minél többet a karakterekről.
Beírás. Nekem tetszett, bár nem ismerem az erdetit, de jók voltak a mondatok és érthetőek.
Összességében tetszik, várom a folytatást.
Daredevil:
A Megtorló karácsonyí különszáma nagyon király volt. Hatalmasat nevettem a Mikulásruhás mészárláson. Lehet, hogy egy kicsait morbid cagyok, de ez tényleg jó volt. Nekem is tetszik, hogy egy füzeten belül három oldalról ismerhetjük meg Franket. A rajzok tetszettek, bár láttam már jobbakat is, de híven tükrözték a képregény hangulatát.
letsgo:
Marvel Minik:
Nagyon király. és marha vicces, főleg Pókfej. De Rozsomák se piti. És ezek a laza szövegek: gyökér, frankó, sirály-király, állat...
A rajzók is
Imádom a Minit
Micho:
--- Idézet ---
--- Idézet --- Marvel Minik 02.
Nem értem, miért maradt abba ez a sorozat a tengerentúlon.
--- Idézet vége ---
Egyszerű: sosem volt sorozat.
--- Idézet vége ---
nos igen, én egyszerűsítettem le a dolgot. mindkettő különálló kiadvány volt, ez a második "Spidey And The Mini Marvels #1" címen futott, csak gondoltam ne legyen "kavar"... és csináltam belőle egy Marvel Minik Könyv #2-őt, hisz egyikből sem jelent meg második rész. Bocs ha megtévesztettem vele vkit
és kösz a dícséreteket!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése