HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (556/593) > >>

regnar:
No végre volt időm és elolvastam a FÁKLYA 4. részét.

Olyan régen volt már a harmadik, hogy vissza kellett olvasnom, hogy tudjam kötni az egyes történetszálakat.

Borító. Mikor megláttam egyből az villant be, hogy milyen jól nézhet ki papíron egy polcon. Jó a színösszeállítása, figyelemfelkeltő. A címfelirat is tetszik, mint eddig is, bár nem tudom, hogy csak nálam-e de az á betű vesszője kicsit lelóg a képről. talán egy kicsit lejebb lehetett volna...de nem zavaró.

Képregény. Egyre jobban megkedvelem a stílusát. Nagyon jók a karakterek rajzai. Főleg a tűzoltóké. Az egész nagyon szépen körülhatárolt, jól értelmezhető. A színek is rendben vannak.

Történet. Ha még valaki emlékszik, akkor az első rész nem igazán nyerte el a tetszésem. Aztán a második már jobban a harmadik mégjobban ez ha lehet fokozni annál is jobban   Nagyon bejön ez a tűzoltós történetszál. Észre sem vettem és már a füzet végére is értem. Pergős, de nem elnagyolt. Főgonosz kinézete is nagyon bejött a vörös "szemekkel", meg a hátán a tartállyal.

Beírás. Tetszett. Jól követhető, magyaros mondatokkal. TAlán annyit mondanék hozzá, bár nem gondolom hibának, hogy és a slag helyett tömlőt használtam volna. De ez csak amolyan "regnar féle" kukacoskodás, nehogy már csak jót írjak az egészről  

Összességében. Nekem nagyon bejön, mind rajzilag, mind történetileg. Úgy érzem túllépett a "sima" tinitörténet határain, aminek az első részben indult, és egészen jó történet alakult ki belőle...

Remélem hamarosan jön a folytatás..Jól sikerült munka, gratulálok hozzá VTomi.

Troll:
1. igen fogjuk... bár nem sok rész készült a sorozatból... ( a maradékot azért megcsináljuk)
2. az Onslaught után, ha jóltudom újraindították a legtöbb marvel sorozatot...
nincs köze az m2-es világhoz.
3. ha jól tudom akkor igen, ikrei vannak, de lehet, hogy keverem az Earth-X-el.

Dragoon:
Üdvözletem mindenkinek!
Mivel még új vagyok ezen a fórumon(bár már egy jó ideje olvasgatom a képregényeket),ezért lenne egy pár kérdésem főleg az F5-el kapcsolatban.

1. Folytatni fogjátok az F5 képregényeket?
2.Mi miatt lett Lény egyik része teljesen biomechanikus? (csak nem az Onslaught támadása miatt?)
3. Lénymek ekkor már tényleg ikrei vannak?
4. Erre csak akkor válaszoljon valaki ha nem folytatnátok
Mi történt Nyíllal és Sueval?

Előre is kösz a válaszokért

regnar:

--- Idézet ---Regnar, annyit tudni kell, hogy az egész füzetet VTomi fordította, és írta be segítség nélkül... (csak a boritónál segítettem egy kicsit...) a hibás oldalt majd javítjuk.
--- Idézet vége ---

Elolvastam újra az értékelésemet és tényleg nem jött le belőle, hogy tetszett a füzet.. Pedig igen.

No igen.. könnyen beszél az, aki nem csinálja, csak olvassa    De akkor is megírom  

--- Idézet ---Annak pedig örülök, hogy érthető volt a fordítás
--- Idézet vége ---

Jaja. Nekem bejött. Meg az első rész fanyalgása óta tényleg megkedveltem a történetet.

--- Idézet ---Először nem értettem, mi a bajod azzal a két oldalla, aztán rájöttem, hogy rossz verzió került fel, azt már korábban javítottam, csak véletlenül nem az került fel
--- Idézet vége ---

De amúgy a magyar feliratok, amelyek fedték az eredetieket nagyon jók lettek, szóval ha még a körvonal is stimmelni fog, akkor  

Úgyhogy ugyanazt tudom írni mint lejebb, jöhet a folytatás, számomra üde színfolt lett stílusával.

VTomi:
Ezt a borítót szinte meg tudtam volna jósolni, az egyetlen darab a képregényben, amit nem én csináltam. /
Az a 2. rész figyelmetlenség, ugyanis a 2. rész credits-oldalát variáltam át, mert a 3.-é irtózatosan volt szkennelve.
Először nem értettem, mi a bajod azzal a két oldalla, aztán rájöttem, hogy rossz verzió került fel, azt már korábban javítottam, csak véletlenül nem az került fel, sorry, javítjuk.
Annak pedig örülök, hogy érthető volt a fordítás.

Egyébként a Burn! 6 részes, utána a sorozat még 6 részt megért, de azok nem olyan érdekesek szerintem, úgyhogy elképzelhető, hogy csak a Burn!-t csinálom meg.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése