HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Marvel Kiadó egyéb képregényei

<< < (558/593) > >>

kaine:

--- Idézet ---Marvel Minik 02.

Nem értem, miért maradt abba ez a sorozat a tengerentúlon.  
--- Idézet vége ---
Egyszerű: sosem volt sorozat.    Az előző is csak egyszeri kiadványnak indult, aztán gondolom nagy sikere lett és kiadtak még egyet. Mi könnyen beszélünk, hogy ingyen olvashatjuk, de ott a több száz másik képregény mellett nem biztos, hogy ugyanannyi pénzért is jól fogyott. Mondjuk én szívesen megvettem...

Blue S:
Marvel Minik 02.

Nem értem, miért maradt abba ez a sorozat a tengerentúlon.  

Kellemes kikapcsolódást nyújt a világmegmentések után, szvsz az időssebb olvasók ugyanúgy nevetnek rajta, mint a fiatalabbak. A poénok nagyon ülnek, és izgulni is lehet rajta, például mikor Venom és Peter versenyeznek.   A vége nagyon meglepő volt, de ez így volt igazán röhejes.

A Rozsomákos sztorikban azt bírom, hogy mindig gyerekként kezelik. Azért a helyében felszeleteltem volna pénztárgépet.    

A fordítás nagyon jó lett, persze, ezt Nitrotól el is várom.  

regnar:
Megtorló - A gyilkolás ünnepe.

Borító. Van rajta Megtorló.   No de komolyan, ennyi is elég lenne, mert elmondana mindent, de  ez a borító nagyon jó lett. Egyrészt az eredeti munka, iszonyatosan intenzív, a vörös szín kiemeli, a kiemelkedő fej/koponya nagyon szuggesztív, a figura jól van megrajzolva, megtorló jelen a mikulássapka gránáttal nagyon tetszik, és a ti munkátok, a megtorló felirat is nagyon jól néz ki, és az alatta levő felirat is, tetszik a betűtípusa. Egyszóval az egész nagyon tuti.

Képregény. Grafikailag hozza az általam megszokott és szeretett stílust. Semmi extra képi hatás, vagy technika, de így van ez jól, ahogy van. A karakterek szépen rajzoltak, bár néha a képek zsúfoltak, de alapjában véve követhetőek és könnyen érthetőek.

Történet. Mit mondjak. Hozza azt amit az ember elvár egy megtorló képregénytől. Bár meglepődtem, hogy több történet is van benne... Ez is pozitív volt. Az események teljesen megtorlósak...kedvencem a "jobb adni, mint kapni" jelenet... teljes oldalon bele a karácsonyfát... Aztán "Mindig is jó érzés nyugtával dícsérni a napot" Mint egy tömeggyilkos..  (nem vagyok egy brutális ember, de Megtorlótól elnézi az ember, sőt elvárja, mert hogy nézne ki, ha csak adna neki egy pofont és ejnye bejnye....  )
Második történet talán még jobban tetszett, mint az első. kicsit melankólikusabb volt. Mindig is tetszett, hogy Frank gondolkodik. Nem egy agyatlan szuperhős, hanem okos ember. Ezt a legtöbször sikerül is bemutatni a képregényekben, és itt is.
Harmadik történet is tetszett. Most lett teljes a kép, egy füzeten belül a Megtorló három arcát tudták bemutatni, vagyis háromszor önmagát, de mindig más oldaláról.
Mindhárom mesélési stílusa is más volt, ahogy Frank stílusa is.

Beírás. Tetszett, főleg a harmadik történeté..  . No de viccet félretéve hibát nem találtam, olvasható volt, jó fordítás, gördülékennyé tette a képregényt történeteit. Szép munka.

Összességében. Nem csalódtam Frank Castle-ban, sem a Hzs tagokban   . Szépen megrajzolt képregény, remek történetekkel, precíz retussal, jó fordítással és beírással.. egyszóval gratulálok a választáshoz és a prezentáláshoz.

Ui: Megtortló jöhet még  

VTomi:
Igazából még én se tudom, mi lesz a vége, úgyhogy én is nagyon várom.

Hát én ezt nem értem. Ha a HZs-képnézőben nézem a képet, tényleg tök sz... a lapszél, ha linkről nézem a képet, semmi baj nincs az utolsó oldallal...

Most jöttem rá, a fekete háttér a hibás a képnézőnél... Azt a kreditoldalt megigazítom, aztán Trollal berakatom a mostani helyére.

Blue S:
Fáklya 02:

Nekem már az első rész is tetszett, de ez a második még jobb volt!

A kezdés egy kicsit fura volt, alig vártam, hogy Snow felbukkanjon, annyira érdekelt, hogy mi történt vele. Ez a történet más megvilágításba helyezi Fáklyát, de nem teljesen. Számomra olyan, mintha a kihangsúlyoznák a hibáit.

Snow tényleg rendesen megégett, az ember azt hinné, hogy Fáklya halálos ellenségévé vált, de mégsem. Lángfejnél van egy kis jellemfejlődés, de azért nem sokat változott, szinte ugyanaz a hirtelen és felelőtlen kölyök, aki gimiben volt.

A sztorinak megint érdekesen lett vége, várom a folytatást!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése