HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Marvel Kiadó egyéb képregényei
regnar:
Fáklya 5.
Kicsit megkésve, de nem kevesebb lendülettel elolvastam az 5. részt is.
Borító. Mint a többi. Szépen megrajzolt és a felirat is tetszik. Viszont most nem találkoztam kreditoldallal mint eddig? Nem volt, vagy csak véletlenül maradt ki?
Képregény. Itt is csak ismételni tudom magam. A rajzok nagyon tetszenek, a színek élénkek, szóval korrekt.
Történet. A végkifejlet előtt kicsit megakadt a lendület, és - legalábbis számomra - nem volt túl nagy meglepetés az utolsó oldal...Lényegében szinte semmi nem történet ebben a részben, de az a kevés éppen elég volt ahhoz, hogy előjátékként szolgáljon a befejezéshez.
Beírás. Tetszett. egy helyen vettem észre egy kis hibát. Az ellenőrizzétek, hogy a tömbházat kiürítették! kiürítették-e talán jobb lett volna. De könnyen olvasható és értelmes mondatokkal találkoztam. Csupán érdekességként, nem hibaként: a riasztó kijelzője nagyon jó lett , ahogy megpróbáltad a számokból és a 7 "pálcikából" kirakni a feliratot. De egy helyen kicsit következetlen voltál. A "T" betűt a 7-es számmal pótoltad, ugyanis középen nincs "pálcika", és a "T" tetejének egyik fele ezért hiányzik, ugyanakkor az "I" betűt kijelezted... Ez persze kukacoskodás, szóval ne hari
Összességében. Szépen elkészített, és jól beírt/fordított képregény. Már várom, hogy mi lesz a vége, elképzelésem sincs, a "főgonosz" csak elfogásra kerül-e, vagy komolyabb dolog történik vele, esetleg valami fordulat???
Troll:
Frissülés... - Fáklya 5. része
Galen:
Frissültünk...Xmen az angyalok ellen 3/4
Spidáj:
Nekem is nagyon tetszik a fáklya!!
Mind a képregény mind a honosítás!!
Gratula VTomi
VTomi:
Fáklya a szívem csücske, ezért igyekszem az 5. résszel.
Köszi a véleményezést, ha megfigyeled, a "hose" kifejezés fordítása minden oldalon változik, mivel nem tudtam megtalálni a megfelelőt, volt az slag meg tömlő meg még valami 3. is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése